Borgerswold februari

Dag Februari, Hallo Maart!

Februari… nog zo’n maand waar ik eigenlijk het nut niet van in zie. De maand waarin de winter zich af en toe nog liet zien maar waar we helaas ook de herfst in al zijn vormen weer voorbij zagen komen terwijl de lente nog zo ver weg leek. Gelukkig ben ik ook deze maand weer zonder kleerscheuren doorgekomen. Hoewel… ik moest er wel weer een jaartje bij optellen!

Op het culinaire vlak…

Oh jongens, op het culinaire vlak was februari echt een super maand. Niet goed voor de weegschaal maar dat is een ander verhaal. Ik vierde mijn 43e verjaardag door op de dag zelf met vriendlief, mijn ouders en schoonvader gezellig uit eten te gaan bij Adriatic in Veendam. Met vrienden R&D deden we het vervolgens nog eens dunnetjes over bij Le Boumerang in Gasselte. Ook ging ik nog met nichtje J. tweemaal uit eten omdat we heel vervelend dit altijd doen als we naar het theater gaan. Verder ging ik nog lunchen met vriendin M. omdat shoppen nu eenmaal hongerig maakt. Dus ja, op het culinaire vlak had ik echt niks te klagen!

Uit eten februari

Op het sportieve vlak…

Gingen we als het weer meewerkte zoveel mogelijk aan de wandel in de pauze. Nooit gedacht dat ik dat nog eens lekker zou vinden maar het is toch waar. Het geeft me zoveel meer energie om de rest van de dag door te komen. Ook ging ik met mams weer door De Heemtuin en ging ik op mijn parttime donderdag in mijn uppie aan de wandel in Borgerswold. Helaas had het geen effect op mijn verhouding met de weegschaal maar ik gok dat het punt hiervoor daar nogal invloed op had…

Borgerswold februari

Op het culturele vlak…

Was februari helemaal geen slechte maand. Zo ging ik traditie getrouw met nichtje J. naar de voorstelling van Jeans, wat overigens weer ouderwets goed was, en bezochten we voor de twee keer een show van Jandino (Keihard). Leuke show dat wel maar moet bekennen dat ik minder in een deuk heb gelegen dan bij zijn vorige show. Maar goed, 2 theateravonden in een maand is zeker geen slechte score op dit vlak, toch?

Jeans februari

Op het leesvlak…

Ook hier weer een positieve score. Deze maand las ik twee boeken uit en wel Achter gesloten deuren van B.A. Paris en Het verhaal van het verloren kind van Elena Ferrante. Twee totaal verschillende verhalen waarbij Het verhaal van het verloren kind het vierde deel is van een prachtige serie. De teller staat inmiddels op 5 trouwens.

Elenea Ferrante februari

Op het toekomstige vlak…

Ja, eindelijk gaat het dan gebeuren! Onder de noemer ‘Als de zon niet naar ons toe komt, dan gaan wij toch lekker naar de zon’, boekten we ergens in september vorig jaar al een weekje Algarve in Portugal. Alvast even voorproeven hoe het ook alweer was, lente, zon op je snufferd, terrasjes, t-shirtjes, slippertjes, dat soort dingen, zeg maar. Niet eerder gingen we in deze tijd van het jaar een weekje op vakantie, laat staan vliegen naar een zonnige bestemming maar vanaf vrijdag zitten we dus in Hotel Mirachoro Praia aan de Algarve. Misschien onnodig om te zeggen maar ik doe het lekker toch: IK HEB ER ONWIJS VEEL ZIN IN!

Hotel Mirachoro Praia maart

Wat zijn jullie plannen voor maart?

5 comments

 1. Hélène

  Wat leuk om te lezen wat je allemaal gedaan hebt.
  Ik ben net al jij ook jarig geweest.
  ik pak even mijn lege agenda erbij.
  Vandaag een kip halen. een levende wel te verstaan.
  Hondje naar dierenarts volgende week
  Een filmavond hier
  een verjaardag in Lisse
  een dagje Amsterdam.
  Iedere dinsdag boetseren en dat was het.
  Heerlijk.

  Beantwoorden

 2. Koen | 10100.nl

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Voor een maand waar je het nut niet van ziet was het zo te lezen toch een behoorlijk goede maand… Mooi vooruitzicht die vakantie naar de zon. Maart is voor mij niet zo’n spannende maand, werken, thuis de boel schilderen, slaapkamers van mijn kinderen inrichten en hopen op veel zon en hogere temperaturen. Fijne vakantie!

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Leuke tijd gehad zo te zien! Eten is altijd zo lekker en gezellig, geniet ik ook zo van 🙂 Wat beweging betreft was het voor mij ook een zeer goede maand. Veel gesport, heel gezond gegeten en ook tijdens de lunch meer gelopen. Heerlijk!

  Beantwoorden

 4. Morgaine

  Alsnog van harte gefeliciteerd, en morgen dus lekker weg vliegen, ja het weer is ernaar, en ik hoop echt dat jullie daar je hart op kunnen halen even :d Geniet ervan!

  Plannen maart? Behalve dat babynichtje volgende week 1 wordt, niks nog.. ik ga het zien.

  X

  Beantwoorden

 5. Flavie

  Even wandelen kan zo’n deugd doen… doen we hier momenteel veel te weinig door het weer.
  Onze plannen voor maart: trouwen 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.