Ophaalbrug Oudeschans

Top vijf van Instagramfoto’s in februari

Instagram, nog steeds één van mijn favoriete apps. Vrijwel dagelijks scroll ik wel een paar keer door mijn feed om foto’s te liken en zie ik weer plekken waar ik ook een keertje naar toe zou willen. Het nadeel van Instagram is dat alles zo tijdelijk is, foto’s verdwijnen uit je tijdlijn en krijgen soms niet de aandacht die ze eigenlijk wel verdienen. Hoogste tijd om te kijken welke foto’s in februari de meeste likes kregen en ze hier nog een keertje in the spotlight te plaatsen!

5 De rode ophaalbrug in Oudeschans

Een karakteristiek beeld voor de omgeving van Oudeschans, namelijk deze rode ophaalbrug die als toegangsweg fungeert om in de vesting te komen. Ik liep hier de historische wandelroute die mij dus onder meer langs deze opvallende brug voerde. Meer weten? Check dan dit artikel!

4 De zonsondergang aan het Zuidlaardermeer

Vorig jaar augustus kochten wij een vakantiehuisje aan het Zuidlaardermeer en sindsdien zijn we daar regelmatig te vinden om te klussen. Vlakbij ons huisje zit Paviljoen De Leine en vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op het meer en dat levert dus aan het einde van de dag dit soort mooie plaatjes op! Nieuwsgierig geworden naar ons vakantiehuisje? Check dan hier het hoe en waarom achter ons vakantiehuisje.

3 Een watervalletje in Oudeschans

Onlangs ging ik alleen op ontdekking in het vestingdorp Oudeschans en kwam ik twee van dit soort watervalletjes tegen tijdens mijn wandeling. Echt een onverwachts genietmomentje tijdens een prachtige wandeling.

2 Het strand van Ameland

Vorig jaar oktober gingen we nog een dagje naar Ameland en troffen we het ontzettend met het weer. Voor mij betekent een waddeneiland echt even heerlijk er tussenuit en vind ik het persoonlijk één van de mooiste gebieden van Nederland. Hoewel het dus een ‘oude’ foto is, plaatste ik deze in februari op een moment dat de zon zich al een tijdje niet had laten zien.

1 Mijn favoriete doorkijkje in Groningen

De absolute topper van februari is deze foto die ik maakte toen we op een zondagmiddag in de stad waren. We liepen ons gebruikelijk rondje en dat betekent ook even snel door dit hofje achter de Martinikerk. Blijft een prachtig gezicht en gelukkig dachten mijn volgens daar net zo over!

Welke foto is jouw favoriet?

 

One comment

  1. Koen

    Mooie foto’s. Instagram … ik ben er (nog) nooit aan begonnen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.