Wie ben ik?

Hoi,

Leuk dat je zo nieuwsgierig bent om te kijken wie er nu daadwerkelijk verantwoordelijk is voor deze blog!

Hoe kun je ook nee zeggen tegen die Oostenrijkse Apfelstrudels?

Ik ben dus Wanda, geboren in 1974, en woonachtig in het hoge Noorden. Samen met René geniet ik zo veel mogelijk van het leven waar ik ook heel bewust tijd voor vrij maak. In het dagelijkse leven sta ik voor 28 uur op de loonlijst als administratief medewerkster bij een assurantietussenpersoon waar ik mij vooral bezig hou met de administratie voor onze zakelijke relaties.

In mijn vrije tijd vermaak ik mij met een heel scala aan hobby’s zoals schrijven, fotograferen, wandelen in de natuur, lezen en het continu zoeken naar nieuwe plekken om te ontdekken. Wat het schrijven betreft, dat doe ik al vanaf de lagere school. In eerste instantie voor de school- en studiekrant en vanaf 2002 ben ik al actief in het blogwereldje. Naast het schrijven over mijn reizen en wat mij verder zoal bezig houdt, heb ik in de periode van 2016 tot en met 2018 ook geschreven voor Racingnews365. Inderdaad, een site over Formule 1 want ook dat is één van mijn grootste passies.

En ja, ik ben zoals gezegd, continu op zoek naar nieuwe plekken om te ontdekken. Dat kan dicht bij huis zijn in mijn eigen provincie Groningen of iets verder weg, maar in ieder geval wel in Europa. Het liefst met mijn camera in de aanslag, maar wel altijd met het volle besef dat genieten voorop staat!

Kortom je komt het vanzelf allemaal wel een keertje hier tegen. Mocht je nog vragen hebben of met mij willen samenwerken, aarzel dan niet en mail me op: wbisschop74@hotmail.com.

11 comments

 1. guapa79

  Klopt als een bus! Wat een leuke about Wiebie74, zo krijg je een goede indruk wie je bent, maar live ben je nog veel leuker, voorals als ze je accent horen 😀 Grapje meis, kon het niet laten;-)

  Beantwoorden

 2. Mar

  hoi meid.

  leuk wat van je te lezen zo.

  Is het gratis,w aar je nu zit qua mooie site ?
  Ik vind het wel mooi rustgevend,hi,hi !

  liefs van Mar

  Beantwoorden

 3. Sylvia van Iperen

  Hoi,

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!
  Morgen (28-12-13) zullen de instructies van de Award en de
  vragen die ik je wil stellen op http://www.syl-via.nl te lezen zijn. Ik
  hoop dat je er blij mee bent en er aan mee wilt doen! Zo niet,
  ook geen probleem!

  Groetjes Sylvia

  Beantwoorden

 4. Cynthia

  Beste Wanda,

  Ik benader je via deze weg graag om mee te doen met onze blogwedstrijd! Eenkadovoor.nl is een online platform met zo’n 5000 bezoekers per dag, tevens hebben wij een blog dat iedere dag weer door velen met veel plezier wordt gelezen.

  Ik wil je graag uitnodigen om mee te doen met onze blogwedstrijd! Hoe de blog eruit moet zien, kun je vinden via onderstaande link. De beste blogger wint een unieke overnachting voor twee! Wil je mee doen? Ga dan snel naar onderstaande link en stuur je blog vóór 10 februari in!

  http://www.eenkadovoor.nl/blog/winovernachtingvoor2/

  Groet eenkadovoor.nl

  Beantwoorden

 5. Cynthia

  Beste Wanda,

  Een tijdje terug hebben we je benaderd om mee te doen aan onze blogwedstrijd voor Valentijn. De winnaar is inmiddels bekend: http://www.alllovelythings.nl wist de prachtige prijs -bestaande uit een unieke overnachting voor twee – te bemachtigen!

  Omdat wij zo veel toffe reacties hebben gehad en het ook lastig vonden om een blog te moeten kiezen uit zo veel onwijs leuke en goed geschreven blogs, hebben wij besloten om vaker een blogwedstrijd op te zetten! Dit zal vaak in het teken staan van een bepaalde feestdag.

  We houden je graag op hoogte van onze nieuwste wedstrijden en uiteraard gaan we er dan weer zo’n succes van maken als met onze vorige wedstrijd. Natuurlijk hopen we dat jij van de partij bent en ons gaat verrassen met een fantastisch blog!

  We’ll keep you posted!

  Lieve groet, team eenkadovoor

  Beantwoorden

 6. Morgaine

  Erg leuk om kennis met jou te maken Wiebie 😉 hahaha ik klungel nog even door met alles, wat volgens mij andere oorzaken heeft ben ik inmiddels achter 😀 Weet dat ik je volg!

  Beantwoorden

 7. Conny

  Beste Wanda,
  Leuk om zo op je blog te stuiten. Ikzelf blog ook al vele jaren en vind het leuk om andermans dagelijkse blogjes te lezen. Beetje gluren bij de buren, zeg maar.
  En leuk dat je naar Zweden gaat: ik ben er al vijf maal geweest. Erg leuk kan ik je zeggen!
  Ik ga je blog volgen!
  Groet uit de Randstad (ook van een no kids, maar wel getrouwd….)
  Conny
  papillon60.blogspot.nl

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Hoi Conny, leuk dat je me hebt gevonden! Vanavond kom ik even gluren op je blog, zo nieuwsgierig ben ik natuurlijk wel! Ook geblogd over Zweden dan? Als je nog tips hebt, dan hoor ik het graag!

   Beantwoorden

 8. Sylvia

  Lang geleden dat ik bij je gelezen heb. Maar wel leuk dat je nog steeds bezig bent met je weblog. Je verhalen zijn nog steeds boeiend en leuk.
  Mijn weblog op punt heb ik stopgezet. Heb hier wel iets geopend, maar doe er nog niet veel mee. Even orienteren en kijken hoe anderen het doen.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Als je er zelf plezier aan beleeft, dan gewoon lekker schrijven!

   Beantwoorden

 9. Makusaro Tesha

  Hi Wanda.
  Your name reminds me of the movie “A fish called Wanda”. Very funny movie. Back to seriousness, I noted that you have not visited Africa in your destinations. Are you planning to? Tanzania is a wonderful place. It has the Kilimanjaro, Zanzibar, Ngorongoro, Selous, Serengeti and a lot more attractions. I would like to welcome you.

  On the other hand, would you be interested in displaying travel related content from service providers in Tanzania? If so, I’d appreciate if we can talk via email.

  Regards from Tanzania

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.