badeendjes Oostenrijk

5x Hilarische zoektermen

Onlangs kwam De artikelen die (nog) niet zijn geschreven online waarin ik een aantal artikelen noemde die nog niet op mijn blog zijn verschenen. Inmiddels staat het artikel Liefde voor Tossa de Mar online en vandaag komt nummer twee online, oftewel welke zoektermen leiden vroeg of laat naar mijn site!

Af en toe scroll ik weer eens door de lijst met zoektermen en dan verbaas ik mij iedere keer weer. Niet alleen wat mensen zoal zoeken op het worldwideweb maar ook dat dat op de één of andere manier naar mijn site leidt. Natuurlijk waren een aantal ook wel logisch zoals de Boer zoekt Vrouw gerelateerde zoektermen. Vorig jaar kwam er namelijk na elke aflevering een blog online geïnspireerd op die bewuste aflevering. Ook werd er in de afgelopen maanden massaal gezocht op bloemenvelden in Groningen en kwam mijn blog ook in beeld.

Maar bij sommige zoektermen schoot ik spontaan in de lach dus vandaag presenteer ik jullie dan ook mijn eigen top vijf van hilarische zoektermen!

5. Dan Karathy lengte

Tja, ik gok dat de beste man amper 1.65 meter is maar waarom zou je dat überhaupt opzoeken? En hoezo kom je dan mij bij mijn blog terecht? Nou, na even spitten, kom ik dus bij dit artikel terecht waarin ik het inderdaad over Dan heb en dat hij mij in ieder geval te klein is!

De Zondagse drie… (3)

4. Wat zijn de nadelen van ouder worden?

Los van alle lichamelijke ongemakken? Ik denk dat we dan alles ook wel direct hebben gezegd toch? Maar een beetje logisch nadenken en dan kun je het ook gewoon zelf wel bedenken, denk ik dan zo. Maar nee, het wordt massaal gegoogled en ja, dan kom je dus bij dit artikel op mijn blog terecht.

7 Nadelen van ouder worden…

3. Wat is de uitdrukking slim aan de wortel?

Dat mijn Boer zoekt Vrouw reeks vorig jaar goed scoorde, was ook wel terug te zien in de top 25 van mijn meest gelezen artikelen over 2017. Ook in de zoektermen komen veel BZV-gerelateerde termen terug maar bij deze moest ik ook zelf even spitten op mijn site. Weet jij nog wie van de boeren van vorig jaar dit zei?

Boer zoekt Vrouw | Happily ever after

2. Wanda van de 06-lijn

Okay, ik beken maar direct, ik verdien naast mijn werk als administratief medewerkster op een assurantiekantoor nog een zakcentje bij in mijn vrije tijd! Nee, alle gekheid op een stokje, het blijkt dus inderdaad massaal te worden gezocht en geloof mij, als je mijn blog hebt gevonden op basis van deze zoekterm dan kom je dus bedrogen uit. Wel weet je dan dat ik in december 2016 de griep te pakken had en daardoor klonk als iemand van een 06-lijn!

Op de Koffie | Griep, kerst & nog eens Griep

1. Bruno Mars verslaving

Het was natuurlijk een close call tussen Wanda van de 06-lijn en Bruno maar aangezien ik zelf de muziek van Bruno ook erg lekker vind, was ik toch wel erg nieuwsgierig naar het artikel hierachter. Nog afgezien van het feit dat ik niet begrijp waarom je zoekt naar een Bruno Mars verslaving, dan zet je toch gewoon zijn muziek op? En ja, dan blijkt dat ik in augustus 2015 helemaal los ging op het nummer Uptown Funk van onze Bruno!

Mijn verslavingen…

Check jij weleens de zoektermen waarmee ze bij je terechtkomen?

15 comments

 1. Ilona Wielinga

  Onwijs leuk om te lezen! Ik vind het ook altijd heerlijk om door de zoektermen te scrollen, haha.

  Beantwoorden

 2. Morgaine

  Dat je dan ook nog het artikel kunt achterhalen, hahaha ik weet dat het ergens staat bij mij, maar nog altijd gratis account, en ben het vaak kwijt, om het dan weer te zien, goed… die zoektermen blijven leuk, en ze vallen nog mee, op de 06 na, hahahaha

  X

  Beantwoorden

 3. Kyra | A Loving Lady Travels

  Ik check het voor mijn eigen blog niet, omdat ik dat geloof ik nog niet kan. Zou het wel moeten doen, al was het alleen maar om zo een lijstje als dit te kunnen maken, heel grappig!

  Beantwoorden

 4. Lindsey Beljaars

  Hahah hilarisch dit hè? Je komt echt de gekste dingen tegen 😛

  Beantwoorden

 5. Nicole

  Eigenlijk nog niet naar gekeken, maar zal dat zeker eens doen. Wanda en de 06-lijn, té grappig ?

  Beantwoorden

 6. Shirley

  Wat een superleuk artikel You made my day:)

  Beantwoorden

 7. Laura

  Aaaaaah, zo leuk! Ik schrik daar ook altijd van hoe mensen bij mijn blog uitkomen.. Hahahaha!

  Beantwoorden

 8. Britt

  Ik heb dat eerlijk gezegd nog nooit gecheckt omdat ik niet weet hoe het moet, haha! Kan dit gewoon via Google Analytics? Dit is in ieder geval super grappig om te lezen! Ik zou ook wel eens willen weten met welke zoektermen mensen op mijn blog terecht komen..

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Geen idee maar ik kan dat gewoon in mijn dashboard van word press terug zien

   Beantwoorden

 9. Stefaan

  Oh ik ga ook is kijken of ik dat kan nakijken moet inderdaad leuk zijn!

  Beantwoorden

 10. Saskia

  Haha grappige termen.. Ik moet ook altijd lachen waar mensen op zoeken… Mijne zijn ook altijd een beetje hetzelfde, de zoektermen waar mensen op mijn blog komen…

  Beantwoorden

 11. Sherry

  Wat tof dat je hier naar gekeken hebt. Ik ga het ook een keer uitproberen op mijn blog. Ik ben benieuwd wat daar uit rolt.

  Beantwoorden

 12. karin

  haha wat grappig! Ik zie bijvoorbeeld ook dat sommige artikels hoog scoren en dan vraag ik mij af hoe mensen daar in godsnaam terecht komen. Maar het lukt mij niet om dat in mijn dashboard of analytics te zien, ik denk dat het aan mijn instellingen ligt; Jammer want jouw zoektermen zijn hilarisch!

  Beantwoorden

 13. Villasappho

  O die zoektermen, soms snap ik het helemaal maar af en toe verbaas ik mij echt. Van de week vond iemand mijn blog met: ‘waarom verkopen ze steeds meer troep in winkels’.

  Beantwoorden

 14. Kristof

  Haha, heel goed deze! Ik ga het ook een keer doen want ik kom soms ook heel vreemde zoektermen tegen in mijn analytics. Wordt vervolgd!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.