De Zondagse drie… (3)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin 3 dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Deze keer 3 dingen die ik doe als de kat van huis is! Oftewel vriendlief is al op tijd vertrokken om naar een beurs te gaan dus dat betekent dat ik het rijk tot een uurtje of 5 helemaal voor mezelf heb! Maar hoe ga ik deze dag dan invullen? En waarom zijn het juist deze 3 dingen die ik dan doe?

Uitgebreid badderen…

Nou ja, niet letterlijk badderen want we hebben geen bad maar als ik echt de tijd heb zoals vandaag dan ga ik helemaal los met scrubs en maskers! Zo lekker ontspannend en vooral voel ik me daarna dan echt zowat herboren! Alsof echt letterlijk alle dode huidcellen door het afvoerputje zijn verdwenen! Waarom juist als vriendlief de hort op is? Heel simpel, ik heb dan gewoon alle tijd van de wereld!

Uitgebreid struinen op het web…

Dus alle blogs lezen, reageren, blogs in voren schrijven, foto’s erbij zoeken, her en der op wat formule 1 sites lezen, filmpjes kijken op youtube, muziek luisteren, al van dat soort dingen eigenlijk! Misschien zelfs wel al een begin maken met het uitzoeken van de foto’s voor het album over Normandië en in ieder geval me nog meer verdiepen in alle bezienswaardigheden in Tirol! Gewoon lekker ongestoord een paar uurtjes achter elkaar de pc in beslag nemen, gewoon omdat het kan!

Herhaling kijken van Dance dance dance…

Okay, ik geef het toe, ik heb een mega zwak voor Dan Karathy ondanks dat ie me in het echt veul te klein is, maar goed, hij heeft gewoon zo’n leuke kop én kan ook nog eens goed dansen dus kijk ik praktisch naar elk programma waar de beste man in verschijnt. Nu vind ik sowieso dansprogramma’s altijd al erg leuk om te zien, kijk ook altijd naar So You Think You Can Dance en nu dus ook Dance Dance Dance. Alleen vriendlief vindt dat soort shows dus echt drie keer niks, dus gezellig samen kijken is er niet bij met al zijn commentaar maar nu ik het rijk alleen heb, kan ik ongestoord de herhaling gaan kijken!

Wat doe jij als je het rijk alleen hebt?

15 comments

 1. natasjaslifestyle

  Hetzelfde als jij???niets is fijner om programma’s alleen te kijken. Heerlijk!!

  Beantwoorden

 2. zosaar

  Ik heb een beetje een hekel aan Dan hahaha en die programma’s sla ik ook meestal over maar ik hoor goede verhalen over Dance Dance Dance. Misschien binnenkort toch eens proberen.

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Een hekel aan Dan? Vertel!

   Beantwoorden

 3. elise1963

  Als Frans werkt in het weekend dan duik ik meestal m’n scrapkamer in en dan vliegt de tijd. Zet ik echt de wekker op m’n telefoon om niet te vergeten het eten o.i.d. klaar te maken. En als hij avonddienst heeft duik ik meestal een avond op de bank met films kijken die hij niet zo leuk vindt 🙂

  Beantwoorden

 4. Lotus Lilly

  Ik vind het zelf ook fijn om alle blogs bij te lezen, en eventueel zef te bloggen. Het kost best veel tijd om bij te blijven 🙂

  Verder kijk ik graag netflix, tlc en HBO. Met een kleuter in huis ben ik we beperkt, meestal is mijn vrije tijd van korte duur

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Klopt, er gaat best veel tijd in bloggen zitten, vandaar dat als ik tijd over heb, dat ik dan ook in voren blog…

   Beantwoorden

 5. Deborah Hamar

  Aaah heerlijk dat soort dagen (of avonden…)
  Ik probeer dan meestal wat blogjes vooruit te werken. Zeker nu ik ook gastblogger ben. Kost het mij soms dubbel zoveel tijd haha. Of ga lekker languit op de bank liggen met een boek. Want dan kan ik heerlijk ongestoord lezen.

  Beantwoorden

 6. Elaintje

  Ja, heerlijke dingen om te doen. Uitgebreid badderen en mezelf verwennen vind ik ook fijn om te doen als ik alleen ben, maar soms ook als mijn vriend gewoon beneden zit.

  Beantwoorden

 7. Morgaine

  Oh jee, ben ik deze week vergeten om op te nemen, nou ja volgende week weer, en nee niet om Dan, maar Umberto Tan, hahahaha met zijn dochter 😉 En altijd neem ik het op om al dat geouwehoer over te kunnen slaan en de eventuele dans ook als het een song is die ik verder niet ken of zo… heerlijk en een stuk sneller ben je dan 😛 Maar Dan is wel grappig ja en mooi om te zien, dat ben ik met je eens 😀

  Het badderen snap ik ook, alleen vind ik het zelf altijd zo’n gedoe een maskertje enzo, heb ik het geduld niet zo voor, dus als ik dat eens per jaar doe is het veel, hahaha

  Internetten, kan ik ook inkomen, ook ik heb samen gewoon, alleen waren het toen 3 personen en 5 pc’s dus uhm, dat is nooit een probleem geweest hier. Wel de concentratie dan, maar goed, wat doe ik als ik alleen ben, ja uhhhh ben ik elke dag, met alleen een Picasso die ineens tussen mij en de laptop half op arm kan komen liggen en ja.. oke, dan moet ik even wachten en krijgt hij al mijn aandacht, maar verder ben ik zo vrij als een vogel. maar geloof me, dat is ook niet alles 😉

  X

  Beantwoorden

 8. Sabine

  Hihi lang leve het dagje alleen! Ik ben vaak alleen thuis vanwege het werk van mijn vriend. Als ik echt een hele dag heb ga ik lekker sporten en naar de sauna, schoonmaken en…. vrouwenfilms kijken natuurlijk! 😛

  Beantwoorden

 9. Helena

  Genieten van de rust en dus soms helemaal niets 🙂

  Beantwoorden

 10. LJ

  Binnenkort is het lief een hele zondag van huis, dan ga ik een kookzondag houden, om de diepvries te vullen en de nieuwe keuken helemaal uit te testen… Ik kijk er al zo hard naar uit 🙂 🙂
  Verder ruim ik dan op, dagboekschrijven en lezen komen zeker ook aan bod en lekker luid meekwelen met foute liedjes!

  Beantwoorden

 11. Sammie

  Ik denk het zelfde over dat soort programma’s als je vriend haha. Vind het echt vreselijk en er komen er steeds meer lijkt het wel.

  Beantwoorden

 12. Flavie

  Als ik alleen thuis ben… hangen in de zetel voor tv… wat lezen… beetje pc…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: