Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw | Happily ever after

Boer zoekt Vrouw, de ontknoping van het Internationale seizoen. Hoe heeft Cupido het ervan afgebracht? Bleven de stelletjes na de citytrip bij elkaar en hoe verging het Riks en Olke verder?

Heb je het gemist maar wil je straks bij de koffiepauze wel meepraten? Lees dan lekker verder, want ik zat ook nu natuurlijk weer aan de buis gekluisterd!

Boer Riks

Boer Riks‘Slim aan de wortel?’ Iemand ooit van deze uitdrukking gehoord? Nou ja, maakt ook totaal niet uit. Boer Riks gaf namelijk grif toe dat ie de zaken best anders aan had kunnen pakken en dat ie inderdaad overkwam als een ‘domme knuppel’. Maar we weten nu wel dat die arme verliefde Marit vanaf het begin af aan eigenlijk geen schijn van kans heeft gehad bij boer Riks! Boer Riks had namelijk al gevoelens voor een Canadese gelovige dame! Jaja, maar boer Riks worstelde ook bij deze dame met zijn gevoelens maar kwam er tijdens de citytrip met Marit al snel achter dat ie deze Nicole toch best wel miste! Hij had haar eerder al ‘weggestuurd’ nadat ze voor hem op de boerderij gehad gewerkt maar wist dus niet hoe snel hij haar weer terug moest halen! Boer Riks is dus gelukkig en dat zagen we vorige week niet aankomen, toch? Om met zijn eigen woorden af te sluiten: ‘gevoel is een raar ding!’

Boer Herman

Boer HermanDie boer Herman… onze maagd uit Frankrijk liet toch maar mooi iedereen versteld staan! Zelfs boer Marc moest erkennen dat hij best wat van boer Herman zijn charmes had kunnen overnemen om een gesprek te voeren met zijn dames! Terug naar boer Herman… de liefde doet hem in ieder geval goed want na een bezoekje aan de kapper ziet boer Herman er zowaar stoer uit en heeft ie zelfs schoonpapa al voor zich ingepalmd met eigengemaakt gebak want ook bij schoonpapa gaat de liefde door de maag, weliswaar de liefde van zijn dochter maar dat maakt het buikje niet minder rond. We kunnen dan ook niet anders dan concluderen dat Boer Herman helemaal is opgeFLEURd!

Boer Olke

Boer OlkeAch, die boer Olke… zelfs zijn poging om enige sier te maken tijdens het countryline dansen ontdooide onze spontane ijskoningin Sandra niet. Zijn familie was leuk, in Texas kon ze prima wonen maar ja, die gevoelens he… die bleven uit. Dus trok Boer Olke zijn conclusie en trok hij de stekker eruit. Ach, wat hadden we een medelijden want juist hem gunden we het zo. Maar… boer Olke zat bepaald niet bij de pakken neer, hij had tenslotte nog wat brieven liggen en zowaar van een dame die vlakbij hem woonde. Deze Karen, ‘strak in het vel’ volgens boer Riks, blijkt uiteindelijk die lieve vrouw te zijn waar onze boer Olke zo hard naar op zoek was. Helaas was ze niet in de slotaflevering zelf aanwezig maar boer Olke kon duidelijk niet wachten om weer terug te gaan naar Texas om weer gezellig met deze vlotte dame in de hot tub te duiken!

Boer David

Boer DavidDie boer David… het blijft super leuk, super bizar, super bijzonder, super mooi, echt super om te zien dat ook deze boer dan toch helemaal hoteldebotel is op zijn Mara die voor het eerst in haar jonge leventje eindelijk een man echt begrijpt! Ook stiltes zijn geen probleem want ze hoeven elkaar niks te vertellen om elkaar toch te kunnen begrijpen! Hoe super bijzonder en leuk is dat? Natuurlijk moet Mara eerst nog even flink aan de studie maar daarna is het toch wel de bedoeling om zo snel mogelijk permanent naar Roemenië te gaan. Tot die tijd vliegt boer David elke week naar Nederland om zijn meisje te zien. Super toch?

Boer Marc

Boer MarcJa, die Boer Marc… zelfs bij het terugdenken aan al die brieven en al die onbekende dames in zijn huis, kreeg meneer het opnieuw zwaar. Maar we weten nu wel waarom! Hij was namelijk doodsbenauwd dat in die 829 potentiële liefdes niet die ene grote liefde zou zitten. Nou, we weten inmiddels al dat die ene, Annekim dus, er wel degelijk tussen zat en vanaf het begin al duidelijk een streepje voor had bij boer Marc. Of zoals Yvon het zo mooi verwoordde: ‘het was liefde op het eerste skype gezicht!’ Boer Marc heeft dus zijn ‘girl next door’ gevonden en waar ze in de toekomst zullen belanden, is totaal niet meer van belang want het mag niet ten koste gaan van hun relatie. Het zou mij dan ook niks verbazen als de Boer zoekt Vrouw familie binnen een aantal jaren weer op kraamvisite mag gaan!

En dat was hem dus weer… Boer zoekt Vrouw Internationaal met maar liefst 5 super gelukkige boeren of semi-boeren of boeren die zich uitgeven voor boeren. Maakt ook niet uit, ze deden mee aan Boer zoekt Vrouw met maar één doel en dat was om de vrouw van hun leven te vinden. Alle vijf vonden ze die en waren we getuige van hun worstelingen, hun innerlijke strijd maar ook van die ontluikende liefde en het gevoel dat het plaatje compleet is.

Ik heb er weer van genoten en kan niet wachten op weer een nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw!

 

 

 

3 comments

 1. Sabine

  Joh wat keek ik uit naar die laatste aflevering! Ik was zó benieuwd! Echt wat fijn voor de boeren Marc, David en Herman. Zo leuk om te zien hoe gelukkig te zijn! En dat boer Olke ook zijn vrouw gevonden heeft deed me ook goed. Die arme man met Sandra. En zelfs Riks heeft zijn liefde gevonden. Heel bijzonder dat ze allemaal niet meer alleen zijn! Jij bedankt voor je leuke verslagen waar ik elke week van genoot! Nu op naar het volgende seizoen 😀

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Gewoon alle boeren die het geluk hebben gevonden! Echt een unicum, vooral bij Riks had ik dat echt niet verwacht. Bij Olke eerst ook niet hoor maar had wel gehoopt dat er snel een lieve vrouw zich zou melden. Leuk dat mijn artikelen in de smaak zijn gevallen! Op naar het tiende seizoen inderdaad!

   Beantwoorden

 2. Saskia

  Ik heb het met veel plezier gevolgd! (ook deze stukjes van jou erover)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.