Ootmarsum Twente Nederland

At the Moment #24: fietsen, Ootmarsum & veel Max

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar geniet ik van?

In juni verscheen er geen At the Moment omdat ik toen lekker aan het genieten was van onze vakantie in de Elzas (Frankrijk) en Vorarlberg (Oostenrijk). Inmiddels zijn we weer een maand verder en voelt het eigenlijk alsof de dagen alleen maar bestaan uit werken, werken en nog eens werken. Oh ja, en tussendoor heel veel Formule 1. Er waren maar liefst 3 races achter elkaar en dat was best wel even pittig. Toch was het ook zeker genieten met podiumplaatsen voor Max én natuurlijk zijn prachtige overwinning tijdens de GP van Oostenrijk. Echt genieten dus!

Route 7 Bruggetjes

Verder genoot ik vooral van onze fietstochtjes. Inmiddels staat de teller nu op 50 km en dat is voor ons doen al heel erg wat. Zo fietsten we de Route van de Zeven Bruggetjes door Wildervanksterdallen, Stadskanaal en Veendam. Echt een mooie route, alleen jammer dat de zon uitgerekend die dag niet meewerkte. Ook maakten we een rondje door het natuurpark Borgerswold in Veendam.

Borgerswold Veendam

Waar kijk ik naar uit?

Tja, het is zomer en dat betekent vooral dat mijn collega’s gaan genieten van hun vakantie en ik dus gewoon aan het werk ben. Vrij nemen is vaak lastig vanwege de bezetting maar gelukkig heb ik natuurlijk mijn parttimedagen waarop ik in ieder geval nog even in de relax stand kan en leuke dingen kan doen. Zo staat er weer een date gepland met vriendinnetje T. en zijn we ook aan het kijken of we begin augustus nog naar de Brugse Zandfeesten gaan. Twee jaar geleden waren we daar voor het eerst en we willen straks eigenlijk wel weer een keer die kant op. Maar even zien dus!

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Zoals gezegd draaide het in juli vooral om de Formule 1 maar tussendoor probeerden we zoveel mogelijk te ontspannen en te genieten van andere dingen. Onze fietstochtjes bijvoorbeeld, heerlijk om op die manier buiten te zijn. Verder ging ik met mijn afdeling gezellig uit eten bij De Kamer in Emmen waarna we ons geheel vrijwillig lieten opsluiten in zo’n Escape Room. Helaas voor ons lukte het niet om de laatste code te kraken maar leuk was het absoluut!

Ootmarsum Twente Nederland

Openluchtmuseum Ootmarsum

Ook gingen we even gezellig naar mijn ouders op de camping in Denekamp waar we genoten van de natuur en de rust. Nu we toch in de buurt waren gingen we ook nog op ontdekking in het pittoreske Ootmarsum waar we ook nog een kijkje namen in het Openluchtmuseum. Weer iets wat ik kan afstrepen van mijn Bucketlist en kan toevoegen aan mijn Project Nederland!

Welk boek ligt er momenteel op mijn nachtkastje?

Nou, de afgelopen weken is het best hard gegaan. Zo ben ik inmiddels begonnen in boek nummer 24 van dit jaar. Oftewel Wij waren de gelukkigen van Georgia Hunter over een joods gezin in Polen tijdens de WOII. Nog maar net in begonnen maar nu al weet ik dat dit een verhaal is wat me bij gaat blijven!

Ook heb ik inmiddels al zeven delen van de geweldige thrillerserie van M.J. Arlidge met inspecteur Helen Grace gelezen. Als je hier nog niet aan bent begonnen maar wel een thrillerfan ben, dan is dit echt iets voor jou!

Bij welk nummer gaat de radio wat harder?

Opnieuw moest ik even googlen wie er achter dit nummer zit. Een heerlijk zomers muziekje wat al snel in je hoofd blijft zitten! Het is One Kiss van Calvin Harris & Dua Lipa. Zing jij al lekker mee?

Maar vertel, hoe is het met jou?

14 comments

 1. Mrs. T.

  Ootmarsum! Lang geleden dat ik er was. Echt keimooi daar.

  Beantwoorden

 2. Yova

  Vroeger zijn wij in Ootmarsum op vakantie geweest. Och daar is zeker prachtig om te zien. Toen zagen ook uil;. Heel lang gelden voor ons. Max was ook te veel te zien op tv. Hij was wel goed gegaan. Mooie beker gewonnen. Wij hebben vakantie. Wij gaan door vakantie houden. Lekker!!! Leuke foto’s.Fijne dag.

  Beantwoorden

 3. Stefaan BlogVivant

  Ik kan maar één ding zeggen! Die song is ook mijn favoriete song! SUMMER IS HERE!!!! ik heb hem tegelijk nog is opgezet 🙂

  Beantwoorden

 4. Naomi

  Heerlijk nummer is dat staat hier ook vaak hard op

  Beantwoorden

 5. Jouvence

  Leuk om te lezen en dat liedje vind ik een heerlijk zomers liedje!

  Beantwoorden

 6. Felice Veenman

  Ook al was het een maand van werken werken werken…je vond gelukkig ook tijd voor leuke dingen!

  Beantwoorden

 7. Elisabeth

  Het nummer vind ik ook heerlijk om naar te luisteren. Ben wel benieuwd wanneer ik er weer zat van ben om naar te luisteren.

  Beantwoorden

 8. Nicole Orriëns

  Wel sympathiek dat je je collega’s deze periode gunt om vakantie te vieren. Hebben ze soms kinderen dat ze veroordeeld zijn tot de officiële zomervakantie?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Idd, gebonden aan de schoolvakantie. Ik ga daarom altijd in juni maar nadeel is dus dat ik dan in de zomer door werk

   Beantwoorden

 9. Saskia

  Leuk overzichtje! Fijne dingen. Een escape room wil ik ook nog doen, lijkt me vet! Was toen we het als teamuitje hadden er niet bij vanwege ziek zijn helaas.

  Beantwoorden

 10. Debby - Barcelonamom.com

  Leuk om elke maand zo even terug en vooruit te kijken!

  Beantwoorden

 11. Danielle

  Wat een leuk item dit! Ik ben momenteel vriendschapsverzoek van Laura marshall aan het lezen, ook wel spannend! Ga die thrillerserie ook maar eens opzoeken hierna

  Beantwoorden

 12. Sabine

  Heerlijk nummer weer! Bijzondere video ook 🙂 Balen dat je niet weg kunt wegens bezetting, maar gelukkig kun je buiten werk nu wel van het welverdiende mooie weer genieten. Hier regent het alleen maar…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.