Bichlbach badeendjes

De Zondagse Drie… (58)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Inmiddels hebben we helaas definitief afscheid moeten nemen van de zomer. Op zich vind ik dat niet zo erg, zo lang we maar een herfst krijgen waarbij ik ook lekker naar buiten kan. Steeds binnen moeten zitten omdat het regent, dat komt mijn humeur bepaald niet ten goede! Wat mijn humeur wel een flinke boost gaf, was het fantastische optreden van Max Verstappen tijdens de GP van Japan! Ondanks het vroege tijdstip, de wekker rinkelde al om 06.10 uur, was ik direct klaarwakker toen Max goed weg kwam bij de start en vervolgens mooi op weg ging naar zijn tweede plaats. Was weer erg genieten!

Maar goed, vroeg opstaan… wanneer vind ik dat dus niet zo erg?

Inderdaad, als Max Verstappen moet rijden!

Max Verstappen GP Japan 2016

Dit seizoen hebben we nog geen race gemist. Zelfs de wekker wordt gezet als zoals vandaag de race al om 7 uur wordt verreden. Natuurlijk ook omdat ik verantwoordelijk ben voor de live-blog van Racingnews365 maar ook zonder dat zou ik de wekker hebben gezet. Max doet het natuurlijk super goed en dan wil ik gewoon live die spanning meemaken. De herhaling kijken is leuk als je de spanning al hebt gevoeld. Niet als je de uitslag al ergens hebt gelezen en dan toch de race nog wilt zien. Een echte fan gaat er gewoon voor uit! Ik heb er in ieder geen seconde spijt van gehad!

Als ik met vriendlief op pad ga voor handel

Ook dan kan het weleens gebeuren dat de wekker vroeg rinkelt in het weekend. Ook dan is het totaal geen probleem. Vaak betekent zo’n uitstapje dat we grotendeels in de auto zitten en heel misschien nog ergens even kunnen lunchen. Maar ik vind het gewoon gezellig om mee te gaan, beetje kletsen over van alles en nog wat. En ach, op die manier kom je ook ergens en zie je ook eens wat. Anders zou ik alleen thuis zitten, niet dat ik me dan niet vermaak, maar vind het wel zo gezellig met zijn tweetjes.

Als we op vakantie gaan!

Bichlbach

Niet geheel verrassend natuurlijk! Wie mij kent en volgt, weet dat ik praktisch leef van het ene uitje naar het andere uitje. Waar ik doordeweeks regelmatig mijn wekker vervloek, vind ik dit totaal geen probleem als ik weet dat het betekent dat we dan op vakantie gaan. Ook voor Oostenrijk stond de wekker vroeg ingesteld omdat paps graag op tijd wilde vertrekken. Dus ook toen stond ik om 03.15 uur al naast mijn bed. Natuurlijk moet ik dan wel even echt wakker worden maar het vooruitzicht van een weekje vakantie zorgt er dan wel voor dat ik vrijwel direct wakker ben!

En jij? Ben je een vroege vogel of juist een uitslaper?

7 comments

 1. Morgaine

  Ik ben denk ik net als jij, als er niets op de planning staat, of alleen fysio dan vervloek, hahaha Maar als er een uitje tegenover staat een dagje of langer weg, no problemo, dan ben ik ook zo wakker in tegenstelling tot iets wat moet en vroeg is 😉

  x

  Beantwoorden

 2. Elaintje

  Ik ben wel een uitslaper, maar dat betekent nog steeds dat ik redelijk vroeg uit bed kom. Altijd vroeg op moeten staan voor werk betekent eigenlijk altijd vroeg wakker zijn. Ook als ik vrij ben.

  Beantwoorden

 3. Zo simpel is dan geluk

  Ik ben absoluut geen vroege vogel, haha. Heb elke keer weer moeite met opstaan op de dagen dat ik werk.

  Beantwoorden

 4. Sabine

  Ik houd niet van heel vroeg opstaan, vanaf 6.30 zou ideaal zijn. Helaas is dat nu eerder 5 uur haha. Heb ik na 1,5 jaar werken hier nog steeds moeite mee helaas.

  Beantwoorden

 5. Koen

  Ik heb geen moeite om vroeg op te staan. Maar nog even blijven liggen en me nog eens om te draaien … daar zeg ik geen ‘nee’ tegen.

  Beantwoorden

 6. Saskia

  Ik heb geen moeite om vroeg op te staan, iets met ritme aangezien ik 5 dagen in de week vroeg naar werk moet. Ik heb meer moeite met het late thuis komen…

  Beantwoorden

 7. LJ

  Ik ben een ochtendmens: ik sta zelfs in het weekend graag voor 8u op, anders is de dag zo snel om. Dan heb ik vaak al een cake gebakken en opgeruimd of soms zelfs een deel gepoetst tegen dat het lief opstaat. Het lief is namelijk een avondmens 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.