Dag April, Hallo Mei!

Oh jongens, het gaat mij ook dit jaar weer allemaal veel te snel! April is gewoon voorbij gevlogen, een leuke maand met leuke dates en vooral veel leuke wandelingen. Ook een maand waarin het qua weer helaas nogal wisselvallig was, maar mei daarentegen is direct zomers van start gegaan! Maar goed, eerst jullie maar eens  bijpraten over april!

Project Wandelen krijgt een flinke boost!

Volgens mij ben ik elk weekend wel ergens aan de wandel geweest, dus wat dat betreft een prima score voor Project Wandelen. Alleen dat wandelen voor dat ik thuis aan het werk ga, is er nog niet echt van gekomen. Deels heb ik ook minder thuis gewerkt, maar grotendeels ook omdat mijn bed nog te lekker lag…

Maar goed, waar heb ik allemaal gewandeld in april? Nou, met René ging ik terug naar Westerwolde en wandelen we een route door de bossen van Sellingen. Niet heel bijzonder, maar de autorit naar Westerwolde maakte in ieder geval een hoop goed! Met mams deed ik een wandel- en luncharrangement in Bakkeveen en dat was opnieuw genieten geblazen! Meer weten over deze wandeling?

* Aan de wandel in Bakkeveen: opnieuw genieten van it Mandefjild

Ook stond er weer een date met vriendinnetje M. gepland en dit keer gingen we aan de wandel in de bossen van Drouwen. Ook dat was weer een geslaagd uitje! Dit keer had ik niet mijn camera bij mij, maar ach, ook met mijn mobiel lukt het prima!

Genieten van de tulpenvelden

Traditiegetrouw ging ik ook dit jaar weer op zoek naar bloeiende tulpenvelden. Waar ik normaal helemaal naar het hoge noorden rij, hield ik het dit jaar een stuk dichter bij huis.

In Woldendorp genoot ik op een zonnige zondag van een enorm groot tulpenveld. Helaas was ik niet de enige, maar ach, er waren zoveel velden dat het slechts een kwestie was van even doorlopen en dan had ik het veld helemaal voor mij alleen!

Wat gebeurde er verder nog in April?

 • ik ging weer naar de kapper om mijn grijze haartjes weg te laten werken
 • natuurlijk lag Mikey weer lekker bij mij op schoot te chillen (in mei hebben we hem 4 jaar, ook dat gaat veel te snel)
 • ik ging gezellig met mams, tante Leen en nichtje J. high-tea-en bij La Vache in Veendam. Was weer erg geslaagd!
 • René en ik hadden zin om weer eens naar Bad Zwischenahn in Noord-Duitsland te gaan en genoten daar van een overheerlijke lunch!
 • na een wat moeizame start (lees: slecht weer) was het eindelijk zo ver om bloemetjes te gaan poten bij ons vakantiehuisje!
 • natuurlijk ging ik ook weer sporten, meestal 2x in de week, een enkele keer bleef het bij 1x omdat ik dan op de zaterdag bv ging wandelen.
 • we genoten weer van super lekkere asperges!
 • Verstappen won ook weer en bouwt gestaag aan zijn voorsprong
 • we wisselden onze flanellen dekbed in voor de katoenen, eindelijk maar toch!

Wat zijn onze plannen voor Mei?

Nou, aankomende zaterdag staat er eindelijk weer een date met onze Brabantse vrienden gepland. Dit keer gaan we een citygame doen in Deventer en sluiten we de dag af met ongetwijfeld een heerlijk etentje bij een Italiaans restaurant. Zin in!

Verder heb ik in mei een lekker lang weekend, want de vrijdag na Hemelvaart is bij ons een collectieve vrije dag, dus dat betekent dat ik volgende week maar twee dagen hoef te werken. Daarna dan vijf dagen vrij! Kom maar op met dat mooie weer!

En ja, in mei tel ik af naar onze zomervakantie, want vanaf eind mei ben ik namelijk maar liefst 3,5 week vrij! Kortom, ik word wel vrolijk van mei!

Waar word jij vrolijk van?

12 comments

 1. Simone

  Wat was april een gezellige maand voor je en ik denk dat dat met mei precies zo is! Hopelijk laat de zon zich wel wat meer zien.

  Beantwoorden

 2. Linda schrijft 't op

  Ik word ook altijd weer zo enthousiast in de lentemaanden, je kunt weer de natuur in! De tulpenvelden vind ik prachtig, die staan, nog steeds op mijn to do lijstje.

  Beantwoorden

 3. Claire

  Daar sluit ik mij helemaal bij aan; de tijd vliegt! Maar wat een heerlijke maand weer en wat zie je er mooi en stralend uit! Prachtig je haarkleur ook!

  Fijne maand (mei)!

  Beantwoorden

 4. Eva

  Mooi die tulpenvelden. Hier ook lekkere asperges gegeten. Direct van de teler uit de buurt.

  Beantwoorden

 5. nicole orriens

  Ik word vrolijk van rust en stilte!
  Wat leuk dat je zoveel hebt kunnen wandelen. Hoe kies jij de wandelingen die je maakt?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Meestal via de site van Staatsbosbeheer, zodat ik weet dat het een gemarkeerde route is.

   Beantwoorden

 6. Tessa

  Ik dacht dat er alleen in de bollenstreek tulpenvelden waren. Nooit geweten dat het ook in het noorden is

  Beantwoorden

 7. Jouvence

  Prachtig die tulpenvelden! Eindelijk weer beter weer om lekker te wandelen. De high tea ziet er goed uit!

  Beantwoorden

 8. Corrina Wassenaar

  April was een mooie maand met een speciale vakantie met deel van ons gezin en moeder van 78
  Genoten van elkaar
  Daar werd ik erg vrolijk van

  Beantwoorden

 9. Eat Live Travel

  Wat een leuke update weer. De tulpenvelden zien er prachtig uit en je haarkleur is ook heel gaaf. Heerlijk om nu af te tellen naar de zomervakantie!

  Beantwoorden

 10. Saskia

  Wat een leuke maandupdate om te lezen. Inmiddels alweer een nieuwe maand aangebroken, geniet ervan! Er staan in ieder geval leuke dingen op de planning <3

  Beantwoorden

 11. Melanie Hoogvliet

  oooh wat heerlijk dat je alweer bijna zomervakantie hebt. En wat een leuke wandelingen heb je gemaakt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.