Fotoblog | Mijn eerste vakantieweek

Juni, standaard de maand waarin ik op zich maar weinig werk omdat het al jaren onze vaste vakantiemaand is. Dit jaar heb ik voor de verandering weer eens 3 weken vrij waarvan ik de eerste week gewoon nog thuis was. Dus leek het mij wel leuk om jullie een glimp te geven in wat ik zoal heb gedaan tijdens mijn eerste vakantieweek!

Zaterdag 4 juni

We moeten eigenlijk nog een goede wegenkaart van Zweden hebben, dus vraag ik mams of ze zin heeft om met mij mee te gaan naar Assen om te kijken of ze hem daar bij de ANWB op voorraad hebben. Helaas… ze hebben hem niet meer in de winkel, dus dat wordt alsnog bestellen via de webshop.Wel koop ik nog een paar open wandelschoenen, ik heb ze nu een paar keer aangehad en ze lopen echt heerlijk. Verder kijk ik nog voor wat t-shirtjes maar helaas… ik vind helemaal niks. Natuurlijk moet er wel nog even worden geluncht…

maandag

Zondag 5 juni

Vriendlief moet naar een beurs in Lunteren en ik besluit gezellig met hem mee te gaan. Mijn taak? Ik verzorg vooral de catering en hou de stand in de gaten als vriendlief zelf even over de beurs struint. Rond 14.00 uur is het afgelopen, dus boel inpakken en weer richting huis. Bij Hoogeveen moeten we tanken en we besluiten dan ook maar even langs de Mac te rijden voor zo’n overheerlijke milkshake. Echt voor ons de enige reden om naar grote M te gaan!

dinsdag

Maandag 6 juni

Dé dag dat ik voor het eerst ga shoppen bij de Primark in Groningen. Samen met nichtje J. ga ik op pad en wonder boven wonder slagen we allebei erg goed en valt het met de verwachte koppijn gelukkig 100% mee!

Primark

Dinsdag 7 juni

Vandaag wil vriendlief op pad voor een korte broek maar het loopt zoals gewoonlijk weer eens anders. Geen probleem, ik nestel me achterthuis in de zon en lees het grootste deel van de dag en tussendoor schrijf ik nog wat artikelen voor Racingnews365.nl

dinsdag2

Ook worden we nog gebeld door de verhuurder van ons 2e vakantiehuisje in Zweden. Er zijn wat problemen met een kapotte koelkast en woning wordt binnenkort verkocht, of we eventueel wel naar een andere vakantiehuisje willen, iets verderop. Tja… het maakt ons eigenlijk niet zoveel uit, dat andere huisje hebben we ook wel gezien en zag er ook prima uit dus we gaan akkoord en krijgen als beloning € 100,= korting!

Woensdag 8 juni

Oh jee, 2x in 1 week tijd! Ik beland opnieuw bij de Primark, dit keer omdat vriendlief uitgerekend daar wil kijken voor een korte broek. Ik voel de bui al aankomen, want vriendlief & winkelen is nooit zo’n gelukkige combi, laat staan in dat soort drukke winkels. Maar het valt mee, niet met de drukte, maar vriendlief slaat zich er goed door heen en scoort weliswaar geen korte broek maar nog wel een paar overhemden en shirtjes. Natuurlijk is het dan ook weer lunchtijd, helaas is het dit keer minder goed verzorgd bij Fresh Today. Eten is prima hoor maar de bediening is behoorlijk traag en nadat we zo’n 40 minuten op onze 2e kop cappuccino hebben gewacht, besluiten we te gaan afrekenen. Na onze opmerking krijgen we onze 1e cappuccino gratis, nou ja, toch nog een beetje service!

’s Avonds gaan we opnieuw naar Groningen, dit keer vanwege Sterren op het Plein gepresenteerd door Jan Smit en met onder meer Nick & Simon, Gerard Joling, K3, René Froger & Streetlab en Kraantje Pappie.

donderdag

Donderdag 9 juni

Nog een beetje brak van gisteravond ontbijten we op onze dooie gemak waarna ik nog snel weer wat schrijf voor Racingsnews365.nl en daarna alvast wat boodschappen ga doen bij de AH. Ook loop ik nog even de Action binnen en bedenk me spontaan dat ik de raad van Laura Vink ga opvolgen en tijdens onze vakantie in Zweden ook ga fotograferen met een soort van rode draad, of eigenlijk een gele, want net als Laura kies ik voor een badeend!

donderdag2

’s Middags loop ik nog even het centrum in en haal nog wat boeken bij de bieb. Daarna komen mijn ouders nog gezellig even een bakkie doen en vliegt de middag voorbij. ’s Avonds heeft vriendlief nog een vergadering en ik vermaak me het lezen van blogs en het schrijven van blogs.

Vrijdag 10 juni

Ik haal alvast wat bolletjes die we zaterdag meenemen voor onderweg en sjees daarna door naar de kapper. Nog even langs mijn ouders en dan weer terug naar huis. Zoals gebruikelijk nog even met de auto door de wasstraat, oliepeil controleren en dan is het vooral een kwestie van inpakken.

vrijdag

Op naar mijn tweede vakantieweek!

7 comments

 1. Sabine

  Fotograferen met een badeend: ik ben heel benieuwd! 😀

  Beantwoorden

 2. Mrs. T.

  Hahaha, wat leuk die badeend. Dat belooft wat.

  Beantwoorden

 3. Ferry & Jacqueline

  Zo je bent geslaagd met kleren kopen. Wat veel. Badeend ga je zeker meenemen. Wat leuk. Jullie genieten ervan. Leuke foto’s.

  Beantwoorden

 4. sammie

  Ben benieuwd naar alle foto’s van Zweden 🙂 incl badeendjes 🙂 Veel plezier!

  Beantwoorden

 5. Morgaine

  Wat netjes van het huisje, heb van de week nog red mijn vakantie gezien, hahaha dit is tenminste vooraf al netjes geregeld plus een aardige korting! Well done!

  En dat badeendje, dat is al zo oud als internet bestaat, ooit was er al Beer, Marcel en Beer, en ja ik sta zelf ook nog met Beer op de foto, hahahaha Zelf had ik smurfen ergens, maar het ging ook vervelen dan heb je alles wel gedaan, een paar jaar terug had ik een hondje, maar ook toen dacht ik nog… heb ik al gedaan.

  Ik ben benieuwd naar de avonturen van jouw badeendje, wie weet ga ik het ook wel weer doen, een nieuwe kleine vinden…. om… een rode draad mee te fotograferen.

  X

  Beantwoorden

 6. LJ

  Die eendjes gaan superleuk zijn 🙂 🙂

  Beantwoorden

 7. xmodeorakelsx

  Leuke kleding en Zweden is prachtig??

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.