De Zondagse Drie… (41)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Zelf zitten we inmiddels in Zweden maar het bloggen gaat natuurlijk gewoon door! Hoewel… de blogs zijn natuurlijk allemaal al eerder geschreven want vakantie = vakantie dus dat betekent ook even niet bloggen. Maar wat doe ik nog meer niet tijdens mijn vakantie?

Weinig online op social media…

socialmedia

Nu moet ik zeggen dat dit wel min of meer noodgedwongen is omdat we in ons huisje geen Wifi hebben en ik daardoor minder online ben dan dat ik anders zou zijn tijdens een vakantie. Natuurlijk doe ik echt wel een poging om her en der een keer een foto te plaatsen op Instagram of een update te plaatsen op mijn Facebookpagina. Maar toch probeer ik het altijd een beetje te beperken, nu word ik daar deze vakantie dus bij geholpen omdat we alleen internet via een dongel hebben in ons huisjes, dus dat maakt het voor mij wat makkelijker om mijn smartphone links te laten liggen!

Niet schrijven voor Racingsnews365.nl

maxverstappen

Ja, dat zal ik nog wel het meeste missen want juist tijdens onze vakantie zijn er maar liefst 2 races! De races zelf zullen we wel kunnen zien, althans die van vandaag dan want die is pas vanavond en dan zijn we vast wel weer terug. Die van Baku volgende week gaan we waarschijnlijk wel missen omdat we er tijdens onze vakantie niet voor thuis willen blijven. Maar goed, het betekent dus ook dat ik even 2 weken geen artikelen zal schrijven over Max & co!

Bijna geen televisie kijken!

kinderen-en-tv-kijken

Sowieso ben ik al niet zo’ tv-kijker maar tijdens mijn vakantie boeit het mij al helemaal niet. Of ik moet al de pech hebben dat het de hele tijd hoost dan zet ik het ding noodgedwongen wel aan maar anders… nee. Vele malen liever pak ik dan een boek en daar heb ik natuurlijk een flinke stapel van meegenomen!

En jij? Ben jij wel of niet online tijdens je vakantie?

8 comments

 1. Kim

  Ik probeer altijd om niet online te zijn. Maar als er wifi is, merk ik toch dat het verleidelijk is om toch even social media te checken. Binnenkort ga ik een weekendje weg en voor de zomervakantie ga ik op cruise. Bij beide is wifi minimaal aanwezig, dus dan moet het wel lukken om die telefoon gewoon links te laten liggen. Misschien moet ik ook maar gewoon mijn tablet niet mee nemen. Nog minder verleiding.

  Beantwoorden

 2. Helena

  Zo weinig mogelijk 🙂 Geniet van je vakantie 🙂

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Mocht je dit ergens lezen: fijne vakantie! Het ligt eraan waar we heen gaan of om wel of niet Internet wil. Overdag hoeft het niet sowieso en ik lees ook veel minder blogs op vakantie. Maar bijvoorbeeld als we naar hongkong gaan dan wil ik daar wel over kunnen schrijven. Wifi in het hotel is dan een must. Al ga ik voor de vlieg-dagen wel voorschrijven natuurlijk 🙂

  Beantwoorden

 4. Saar

  Dat plaatje met die katjes… Schattig!
  Ik vertel niet op social media dat ik op vakantie ben/ga dus ik post vaak foto’s ook achteraf. Stukje privacy.
  Have fun op vakantie!

  Beantwoorden

 5. Ferry & Jacqueline

  Schattig foto van katjes. Helaas Max verstappen gisteren verloren. Hij stond op vierde plek. Je zult inderdaad gaan missen.Fijne vakantie gewenst. Doei!

  Beantwoorden

 6. Conny

  Fijne vakantie! Geniet van Zweden!
  Groet,
  Conny
  papillon60.blogspot.nl

  Beantwoorden

 7. Morgaine

  Jouw vraag, kan ik niet echt beantwoorden, mijn laatste echte vakantie was in 2008, nog geen wifi in het appt, mijn ouders hadden wel hun laptop mee om de foto’s op te zetten en ik mijn externe schijf om de mijne op weg te schrijven onderweg, maar verder niet. Tv was ook onzinnig, alleen ned. 1 en dus zagen we wel nieuws, was ook wel cruciaal omdat wij destijds met die staking zaten en niet wisten hoelang en of de vliegtuigen wel zouden kunnen blijven vliegen, dat was de olieccrisis in zomer van 2008…

  Elke ochtend ging ik naar beneden ergens even, als de rest zich ging klaarmaken, om even mijn mail te checken, ja ik had toen al gmail, maar alleen dat, dus een half uurtje per dag. Dat waren hele andere tijden dan ook, en contact met mijn beste vriend was toen nog van cruciaal belang, ook omdat hij mijn kat verzorgde in die tijd…. hahahaha

  De laatste jaren als ik op vakantie ben, betekent dat zitten in het huis van mijn ouders, ja.. van alle gemakken voorzien, tot het bed aan toe, hahahaha Dus ben ik tussendoor ook gewoon online, maar als ik echt naar het buitenland weer zou gaan? Dan instagram? Die bestond toen ook niet, en twee jaar geleden had ik dat ook nog niet…

  X

  Beantwoorden

 8. LJ

  Ik ben wel online, want meestal letten we er toch op een huisje of hotel te boeken met wifi. Ik lees heel veel op vakantie en intussen zit het lief te gamen en daarvoor heeft hij internet nodig. Dit jaar neem ik gezelschapsspelletjes mee, denk ik 🙂 Zelf post ik af en toe een foto van vakantie op FB of IG maar verder probeer ik uit de buurt te blijven van social media op vakantie. Moeilijk, moeilijk 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.