10 x Stom

Soms loop je tegen dingen aan of schiet je ineens iets te binnen of je ziet iets en denkt direct… da’s STOM! Dat overkomt mij dus regelmatig en aangezien ik van mijn hart geen moordkuil wil maken, deel ik het gewoon lekker met jullie! Vind je het stom om te lezen, nou, lekker puh!

☻dat ik na een week vrij en 3 dagen te hebben gewerkt, alweer zo verlang naar het weekend

☻over het weekend gesproken, waarom wordt het weer van dat schijtweer?

☻waarom plannen ze op mijn werk werkzaamheden aan telefonie/internet op vrijdagmiddag? Ik bedoel, wat moet ik dan in hemelsnaam doen???? En even voor de goede orde, ik heb het dan over het zakelijk gebruik hiervan!

☻ dat ik het boek Shoot (hoe verbeter ik mijn fotografeerkunsten) heb gekocht maar er verder nog niks mee heb gedaan. Beetje the story of my life…

☻dat mijn collega’s me meewarig aankijken als ik zeg dat we over 7 weken weer op vakantie gaan

selfietime stom

☻ dat vriendlief het maken van selfies maar niks vindt

☻ dat vriendlief mij vergelijkt met een Japanse toerist… how rude!

schwerin stom

☻ dat onze kat mij 2 dagen compleet heeft genegeerd omdat ze enigszins pissed off was omdat we een paar dagen weg waren

☻ dat Johnny Herbert vindt dat Red Bull Racing Carlos Sainz moet nemen voor 2017 i.p.v. Max Verstappen, ik bedoel… heb je nu verstand van formule 1 of niet?

☻ dat ik 15 minuten naar mijn scherm zit te turen en me afvraag wat ik nog meer stom vind, omdat ik met alle geweld 10 stomme dingen wil noemen omdat anders de titel van deze blog niet meer klopt en dat het eigenlijk gewoon stom is dat ik geen 10e weet te verzinnen terwijl als ik straks deze blog online heb gegooid, er zo weer 3 weet te noemen

Jullie nog stomme dingen om te vermelden?

14 comments

 1. sammie

  Japanse toerist hahaha, het is gewoon niet zo’n mannending denk ik dat foto’s maken en selfies. Tommy heeft er ook niks mee.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat zal het inderdaad zijn. Vriendlief kan rustig uren lang met een toestel rondlopen zonder het te gebruiken. Mij lukt dat dus echt niet.

   Beantwoorden

 2. Morgaine

  Whahahaha ja die Japanse Toerist, en ik heb een foto van mijn moeder bij de Sagrada Familia waar zij achterover geleund een foto staat te maken van.. en achter haar, staan dus 2 Japanners, en ik? Ik schiet dat plaatje natuurlijk, hilarisch!

  En jouw laatste, dat heb ik nu ook altijd, als ik tussendoor denk, ja irritatie lijstje of zo, ja ik heb het, als ik ga zitten…. weg irritaties of stomme dingen lijst, hahahahaha

  X

  Beantwoorden

 3. Conny

  Wat ik stom vind is de agressie naar elkaar en intolerantie, vooral in het verkeer en op internet. Wat ik ook stom vind is een kritische reactie op een blogbericht verwijderen (niet bij jou hoor). Ook stom vind ik dingen beweren die niet zijn onderzocht op waarheid of je een mening toe-eigenen die nergens op is gestaafd, zomaar achter de massa aanlopen, petities tekenen die eenzijdig zijn, groepen mensen over één kam scheren, en zo kan ik nog wel doorgaan…..

  Fijn weekend toegewenst! Ja, helaas met minder fraai weer….

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik vind dat iedereen recht heeft op zijn of haar mening maar dat men elkaar wel met respect moet behandelen en dat laatste schort er nog weleens aan.

   Beantwoorden

 4. Sabine

  Haha heerlijk om te lezen! Vooral die laatste 😛 En dat je en Japanse toerist genoemd wordt natuurlijk 😛

  Beantwoorden

 5. Saar

  Japanse toerist spelen is juist leuk!

  Beantwoorden

 6. Ferry & Jacqueline

  Wij verlangen ook altijd naar weekend. De tijd gaat ook ontzettend hard. Zo je gaat over 7 weken al vakantie. Lekker vroeg. Of lijkt het zo? Je hoort veel op de tv over formule 1. Soms hebben wij ook wel eens stomme dingen. Maar ik vind je foto’s leuk om te zien.
  Fijn weekend voor jullie beide.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Is inderdaad vroeg maar we hebben de laatste jaren altijd in juni al vakantie en dat bevalt ons goed. In het najaar gaan we dan ook nog een weekje weg.

   Beantwoorden

 7. Insoon

  Gelukkig viel het hier reuze mee qua weer in het weekend. Maar het is vaak wel zo… weekend prut en dan door de weeks weer zonnig. Erg flauw! En leuk juist om overal foto’s van te maken. Ik ben vaak ook zo’n halve Japanner tijdens een dagje weg. Heb nog niet geen selfiestick 😉 Is dat trouwens een leuk boek? “Shoot”?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik heb toevallig laatst bij de Action een selfiestick gekocht maar vriendlief verklaarde me voor gek dus ik heb nog niet gebruikt.
   Er staan veel bruikbare tips in, ook de technische kant zonder dat het al te ingewikkeld wordt.

   Beantwoorden

 8. Stéphanie

  Leuk om te lezen! Wie wil er nu vergeleken worden met een Japanse toerist haha Ik verlang ook altijd naar het weekend als ik net een paar dagen terug ben van vakantie, om dat vakantiegevoel nog even vast te houden vermoed ik… 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   De vakantieblues slaat dan bij mij echt wel toe

   Beantwoorden

 9. LJ

  Hahahaha de opmerkingen van je vriend hebben me doen lachen, de herkenbaarheid! Ik moet het lief ook altijd op selfies dwingen :p

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.