stom

10 x Stom

Soms loop je tegen dingen aan of schiet je ineens iets te binnen of je ziet iets en denkt direct… da’s STOM! Dat overkomt mij dus regelmatig en aangezien ik van mijn hart geen moordkuil wil maken, deel ik het gewoon lekker met jullie! Vind je het stom om te lezen, nou, lekker puh!

☻ dat het publiek de doorgang voor de renners versperde op de Mont Ventoux. Ik bedoel, als formule 1 liefhebber ren ik toch ook niet voor de auto van Max de baan op? Hoe achterlijk ben je dan? Dan ben je in mijn ogen echt geen fan maar puur een sensatiezoeker!

☻ het geweldige VOIP-systeem op mijn werk zodat je de helft van de tijd niet bereikbaar bent of niet kunt zien wie van je collega’s nu echt in gesprek is en wie niet. Lange leve bellen via internet! NOT!

☻ die achterlijke Pokemonrage! Kom op zeg, knap dat je zoiets bedenkt maar welke gek heeft er dan weer niet over de gevolgen nagedacht???? En laat ik het dan nog maar niet hebben over hoe ver volwassenen hierin kunnen gaan! Echt diep en diep triest…

☻ die typische Hollandse zomer die verrekte veel lijkt op de herfst

Aboda Klint Zweden

☻ dat ik in Zweden die rust weleens heb vervloekt en het nu thuis gewoon best wel mis

☻ dat ik nu al zo ontzettend veel zin in ons formule 1 weekendje eind augustus heb terwijl dat dus betekent dat de zomer dan alweer op zijn retour is… hoewel, wanneer begint ie?

☻ dat Brigitte Maasland Sebastian Vettel mocht interviewen en ik niet

☻dat ik dacht na het EK Voetbal eindelijk even af te zijn van Christiano Ronaldo maar dan toch nog moet lezen dat zijn mams hem heeft ingesmeerd tegen de zon. Werkelijk waar, is dit echt nieuws???

☻dat de gemeente Veendam pretendeert een parkstad te zijn maar dat ondertussen het onkruid zo hoog groeit dat je letterlijk de auto’s niet meer ziet aankomen en ook gewoon niet reageert op mijn berichten. How rude!

onkruid Veendam

☻dat ik nu nog werk heb liggen van mijn eerste vakantieweek, nu dus 6 weken geleden, en gewoon niet weet hoe ik het allemaal moet bolwerken nu ook mijn collega’s zo nodig op vakantie moeten.

En jij? Wat vind jij ontzettend stom maar wil je wel graag even met mij delen?

12 comments

 1. Miranda

  Dat ik via replay tv de reclames niet kan doorspoelen op sommige zenders

  Beantwoorden

 2. Annelies

  Dat je wil overwerken om idd iets aan de achterstand te doen en te voorkomen dat ik straks ook op 6 weken zit, maar bij de eerste wordt ik er al uit gegooid en kom er ook niet meer in. Gggrrr

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Hopelijk geen voorbode voor morgen!

   Beantwoorden

 3. Sabine

  Haha die Pokemon rage: ik heb werkelijk geen idee wat dit is. Moet echt weer eens nieuws gaan lezen 😛 Ik bel trouwens heel vaak met Voip naar mijn ouders 😀 Ik vind het echt hartstikke stom dat ik heel veel Nederlandse tv programma’s gewoon niet kan terugkijken in Colombia (of waar dan ook buiten NL). Snap daar echt niks van en is echt heel jammer.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   En geen problemen met Voip? Bij ons word je er echt gek van!

   Beantwoorden

   1. Sabine

    Nee meestal niet. Het is gratis bellen naar een Nederlands vast nummer dus ideaal. Alleen soms is de verbinding slecht, dat is vervelend. Maar meestal werkt het goed. Op de computer heet het trouwens Rynga bij mij, op mijn telefoon Voip. Is hetzelfde programma.

    Beantwoorden

 4. Stéphanie

  Leuk lijstje weer Wanda! Die Nederlandse zomer pfff daar heb ik mij inmiddels bij neergelegd en dat een supporter van de tour zoiets veroorzaakt snap ik echt niet. Heel stom inderdaad!
  Ik vind het stom dat het Franse team het EK niet geeft gewonnen, terwijl ik als voetval hater de hele avond heb gekeken met twee Franse vlaggen op mijn wangen.. dan hadden ze toch best mogen winnen i.p.v. het aanstellerige Portugese team (niet alleen Ronaldo) dat ook nog eens slechter speelde ?

  Beantwoorden

 5. Morgaine

  Die Pokemon rage, ben ik helemaal met je eens, ik lees het nu overal ik heb nu al 3 blogs staan die erover gaan dat ze het spelen en dan denk ik echt, really?

  En de irritatie als het eenmaal echt uitkomt hier hoezeer ik dan last krijg van al die gasten onderweg…. overigens weet ik pas sinds afgelopen woensdag van die rage, daarvoor had ik er geen idee van!

  X

  Beantwoorden

 6. Conny

  Ik heb het een beetje afgeleerd om dingen stom te vinden. Het geeft juist een beetje jus aan het leven en iedereen moet doen wat ie niet laten kan, zolang ik er maar geen last van heb.
  Wij hebben ook VoIP maar zelden tot nooit issues. Gewoon een uitstekende netwerkbeheerder!
  En die Pokemonrage? Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd. En dit gaat ook wel weer over.
  Beter dit dan een vrachtwagen die in een menigte inrijdt!

  Beantwoorden

 7. sammie

  Ik heb het altijd al bizar en belachelijk gevonden dat het publiek zo dicht op de renners staat. Oh die rust op vakantie, ik kan niet wachten! Ik krijg nu een hele drukke week met de Vierdaagse en dan is het geen seconde stil in de stad en bij ons in de straat.

  Beantwoorden

 8. Kim

  Het insmeren van Ronaldo is inderdaad stom nieuws. Ik heb het twee keer moeten lezen toen ik het las. Die gekke toeschouwers bij de Tour snap ik ook niet, zeker niet als ze ook nog eens helemaal verkleed zijn. Die Pokémonrage snap ik dan weer wel. Ik had de app ook, maar ik heb hem weer verwijderd. Mijn telefoon werd er veel te traag van. Dat vind ik stom. Maar ik kijk verder wel goed uit, hoor. Dat komt omdat ik vooral binnen blijf rondlopen, zodat niemand me ziet ;).

  Beantwoorden

 9. LJ

  “How rude” ooooo heerlijk Full House 😉
  En kom onkruid kan best mooi zijn toch met al die kleurrijke bloemetjes?
  En kijk de zomer is er… geniet ervan want wie weet wat het volgende week weer gaat zijn.
  Pokemon ja breek me de bek niet open. Het lief is na een week al zwaar verslaafd.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.