Guillaume Musso 24 dagen

De Zondagse Drie… (46)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

En alweer is het zondag… de dagen vliegen echt hard voorbij zo. Maar goed, waar zal ik het deze keer eens over gaan hebben? Weet je wat? We draaien het eens gewoon om! Ik stel de vragen en jij geeft de antwoorden, goed? En ach, ik zal geen spelbreker zijn en ook mijn antwoorden gewoon met jullie delen! Okay? Hier gaan we!

Hoe laat ben je vandaag opgestaan?

lazysunday

Nou, heb je lekker uitgeslapen of vind je dat juist zonde van je vrije zondag en ben je dus alsnog vroeg opgestaan? Bij ons ging zelfs de wekker omdat we rond koffietijd op de camping bij mijn ouders worden verwacht. Een afstandje van zo’n 2 uurtjes dus vandaar dat de wekker om half 8 al volop rinkelde!

Welk boek lees je momenteel?

Of lees je juist niet? Ik kan me daar dus niks bij voorstellen… lezen is voor mij gewoon één van mijn favoriete vrijetijdsbestedingen. Natuurlijk heb ik weleens een periode dat ik wat minder lees omdat ik dan te druk ben met andere dingen maar over het algemeen verslind ik echt boeken. Van kindsaf aan eigenlijk al..

Guillaume Musso 24 dagen

Oh ja, bovenstaand boek ben ik dus momenteel aan het lezen. Een beetje een soort fictieverhaal maar door de schrijfstijl word je wel compleet het verhaal ingetrokken en wil je gewoon weten hoe het afloopt met de hoofdpersonen.

En ben jij ook al bezweken voor die Pokemonrage?

Nou, kom er maar eerlijk voor uit hoor! App al geïnstalleerd en volop bezig om die rare beestjes te vangen? Geloof mij, je zult mij dat echt niet zien doen. Heel eerlijk? Ik vind het ronduit bespottelijk om volwassenen mensen als dwazen bezig te zien met hun telefoon om die beestjes zogenaamd te vangen. Kids, prima, maar ik zie mezelf als volwassen vrouw van 42 toch echt niet dat soort rare fratsen meer uithalen. Maar goed, als je het wel speelt? Waarom????

Fijne dag nog!

10 comments

 1. Morgaine

  1. mijn wekker vertelde mij even voor 9 uur, maar die staat voor, ik weet niet exact hoeveel, maar minder dan een kwartier, meer dan 10 minuten 😉

  2. The Magic, getallen van de Engelen en mijn haakboeken zit ik nu in, omdat ik aan het haken ben, hahahaha

  3. Nee, ik snapte tot afgelopen woensdag dan ook al die updates niet echt op FB, maar ik heb het nu gezien, ik kan niet spelen, gezien ik nog altijd pre paid heb en geen abbo of zo.. wordt wat lastig dan en erg duur 😛

  Veel plezier bij jouw ouders op de camping!

  X

  Beantwoorden

 2. Mrs. T.

  Om 9.00 uur.
  De laatste liefdesbrief van Jojo Moyes.
  Nee!

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Ik stond op om 8 uur, om te skypen met mijn broertje. Een boek ben ik op dit moment niet aan het lezen 🙂 Ik snap de pokemonrage niet zo, heb me er ook niet in verdiept. Ik doe sowieso nooit aan dit soort dingen mee, dus ook hieraan niet. Heb wel wat beters te doen met mijn tijd 🙂

  Beantwoorden

 4. Miranda

  Ik stond om kwart over 8 op om broodjes te halen bij de bakker in Den Haag.
  Ik lees nu lang leve de liefde van Jill Mansell.
  Geen Pokémon app hier. Nog geen idee hoe ik die niet downloaden via zo’n buitenlandse app store en geen zin om me erin te verdiepen.

  Beantwoorden

 5. Elaintje

  Volgens mij rond 9 uur.
  Terugkeer.Geschreven door een Marokkaanse vrouw over de periode dat zij een jaar terugging naar Marokko.
  Nee, ik doe sowieso niet echt aan spelletjes op mijn telefoon of pc.

  Beantwoorden

 6. Sanne

  ik doe ook niet mee aan de pokemon rage. Dan zou ik een nieuwe gsm moeten kopen en daar begin ik niet echt mee. Ik heb zoiezo al genoeg hobby’s. 🙂

  Beantwoorden

 7. Conny

  Om 08.30uur
  De Verre Kust, deel 3 uit De Reiziger serie van Diana Gabaldon
  Nee, nog niet, maar misschien. Geen idee. Vind het wel grappig.

  Beantwoorden

 8. Koen

  Het is grappig dat ik tegenwoordig op maandag vaak denk: “Wat zijn de zondagse drie” van Wanda dit keer. Drie vragen dus. 1. Uitgeslapen tot ca 8.30 2. ‘De onmogelijke dood’ Ian Rankin 3. Nee. Ik ben niet zo van de rages en ik betwijfel of de Mozambikaanse zandpaden waaraan ik woon bevolkt zijn door zo’n Pokemon-dingen.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk dat je er aan denkt!

   Beantwoorden

 9. LJ

  Zelfs in het weekend staat hier de wekker, ik slaap zelden uit want dan is mijn ritme om zeep 🙂 Tenzij het de avond voordien 3u geworden is natuurlijk!
  Ik kan me dat ook niet voorstellen: niet in een boek bezig zijn. Bij mij zijn het er twee waarin ik momenteel actief aan het lezen ben: ‘Het beleg van Lissabon’ en ‘Psycho’.
  Ik speel het niet en zal het ook nooit spelen. Ik kijk liever rond, naar mijn omgeving, dan met mijn neus tegen mijn smartphone te plakken..

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.