Frigiliana Costa del Sol Spanje

Top vijf van Instagramfoto’s in maart

Instagram, nog steeds één van mijn favoriete apps. Vrijwel dagelijks scroll ik wel een paar keer door mijn feed om foto’s te liken en zie ik weer plekken waar ik ook een keertje naar toe zou willen. Het nadeel van Instagram is dat alles zo tijdelijk is, foto’s verdwijnen uit je tijdlijn en krijgen soms niet de aandacht die ze eigenlijk wel verdienen. Hoogste tijd om te kijken welke foto’s in maart de meeste likes kregen en ze hier nog een keertje in the spotlight te plaatsen!

In maart plaatste ik maar liefst 27 foto’s op Instagram, grotendeels van onze vakantie naar de Costa del Sol. Dit zijn de vijf foto’s met de meeste likes, maar als je meer wilt zien, dan kun je me natuurlijk altijd volgen op Instagram!

5 Zonsondergang op Playa El Salon

Als je in Nerja bent, kun je er gewoon niet om heen. Dan moet je gewoon een bezoek brengen aan het Balkon van Europa. Vanaf hier heb je niet alleen een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, maar ook op een aantal stranden van Nerja. Bovenstaande strand ligt aan de rechterkant van het Balkon en is iets minder toeristisch dan de meeste stranden van Nerja omdat het wat minder makkelijk te bereiken is. Wij genoten hier menig avondje van de meest prachtige zonsondergangen.

4 Het uitzicht vanaf Balkon de Europa in Nerja

Grappig genoeg viel ook de linkerkant van het Balkon van Europa bij mijn volgers in de smaak. Dit is Playa de Calahonda waar je als één van de weinige stranden in Nerja nog vissersboten ziet liggen. Ook hier moesten we elke keer dat we in Nerja kwamen even stoppen om te genieten van het prachtige uitzicht.

3 De blauwe deuren in Frigiliana

Niet alleen de wit gekalkte huizen zijn kenmerkend voor Frigiliana, ook de veelal blauwe deuren zijn typerend voor dit dorpje wat in mijn ogen geheel terecht wordt gezien als één van de mooiste dorpen van Frigiliana. Wij hebben trouwens inmiddels besloten dat de kozijnen van ons vakantiehuisje ook deze blauwe kleur gaan krijgen!

2 Een steegje in Frigiliana

Zoals iemand ooit tegen mij zei: als je foto’s maakt moet je ook eens achter je kijken en dat was precies wat er bij deze foto gebeurde. Ik was eigenlijk bezig met iets anders vast te leggen, maar toen ik achter mij keek, zag ik op eens deze prachtige trap met aan weerszijden planten wat dit steegje net even wat anders maakte dan de andere steegjes in dit prachtige witte dorpje.

1 Het fotogenieke trappetje in Frigiliana

Met nipt verschil kreeg bovenstaande foto de meeste likes in maart. Ook mijn persoonlijke favoriet, ondanks dat het een foto is die elke toerist maakt die op ontdekking gaat in Frigialiana. Het wachten werd uiteindelijk beloond zodat ik de trap zo goed als alleen voor mezelf had. Toch net even wat leuker dan met een horde toeristen er op, toch?

Meer weten over Frigiliana? Ik geef je maar liefst vijf redenen waarom je verliefd wordt op dit prachtige wit dorpje!

Wat is jouw favoriete foto?

 

12 comments

 1. Mandy

  Wauw! Wat een prachtige foto’s, ik vindt ze allemaal heel mooi maar ik denk dat ik de laatste toch wel het bijzonderst vindt, mooie plekjes!

  Beantwoorden

 2. Nicole Orriëns

  Wauw ik vind ze allemaal erg mooi. Wat wonen die mensen daar ook prachtig in van die witte huisjes!

  Beantwoorden

 3. Fifty Something

  Prachtige plekjes, ze zijn mij bekend !

  Beantwoorden

 4. joop kamperman

  leuke foto’s. krijg je meteen het vakantie-gevoel. is blauw niet de kleur tegen het boze oog.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Geen idee, maar ik zal eens googlen

   Beantwoorden

 5. Skincarebynaomi

  We kunnen wel zien dat je op vakantie bent geweest. Prachtige locatie zeg , echt instagram waardigg!!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je wel! Leuk om te horen!

   Beantwoorden

 6. Wendy Schuchmann

  Frigiliana lijkt mij een fantastische bestemming 🙂 Ik zou daar ook wel willen wandelen en fotograferen.

  Mijn favoriete foto is die met de blauwe deuren.

  Beantwoorden

 7. Jessie | Business Blog School

  Haha, moeilijk voor te stellen dat om jou heen toeristen met camera’s wachten tot ZIJ de trap voor zichzelf hebben. Geeft meteen een ander beeld ? Maar de foto is prachtig. De blauwe deur is mijn favoriet!

  Beantwoorden

 8. Anette

  Ik zeg de blauwe deuren en zonsondergang ? Het nodigt in ieder geval uit om het binnenkort live te gaan zien 🙂 Nou ja, over 4 maanden..
  Je zou jullie vakantiehuisje ook wit kunnen verven met een blauwe deur! Schilderij aan de muur van Frigiliana en taadaa, Costa del Holanda ?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ons huisje is wit met gele kozijnen en een bruine deur. Het gele en bruine wordt dus blauw.

   Beantwoorden

 9. Manon

  Alle 5 foto’s zijn mooi, maar die foto met de blauwe deurtjes springt er echt uit voor mij. 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.