Fraeyelemaborg Slochteren herfst

Terugblik November 2017: z.s.m. door naar december aub

November… tja, wat moet ik ervan zeggen? Eigenlijk wilde ik geen terugblik doen want november was een maand met 30 intense dagen, dagen waar geen einde aan leek te komen maar die gelukkig toch voorbij zijn gegaan. November stond vooral in het teken van zo snel mogelijk doorspoelen naar december en dat is met horten en stoten gelukt!

November was zwaar…

Ik kan er niks anders van maken, het was een lastige maand. Niet alleen speelde mijn herfstdip flink op, het leek of er de meeste tijd een complete storm in mijn hoofd en lijf losbarstte. Ook op mijn werk kreeg ik het flink te verduren en stapelde het werk zich alleen maar op met een uitbarsting tot gevolg. Een uitbarsting die gelukkig wel tot gevolg heeft gehad dat dingen direct zijn opgepakt, dat er eindelijk iets wordt gedaan. Misschien dat mijn uitbarsting nodig was, maar fijn voelde het absoluut niet.

Ook niet fijn waren de zorgen om onze dierbaren. Zonder verder in detail te treden, het leek of we ineens in een soort van achtbaan waren terechtgekomen. Het was spanning, het was stress, het was teveel van het goede. Uiteindelijk kregen we op de laatste dag van november positief nieuws en is de rust (voorlopig) teruggekeerd.

November betekende ook…

– dat er 10 blogs online kwamen, inclusief de terugblik op oktober

– dat er veel leuke mailtjes binnenkwamen maar dat de tijd en de puf ontbrak om er allemaal op te reageren (note voor mezelf: morgen oppakken)

– dat we ons uitje naar Kassel moesten uitstellen maar dat we uiteindelijk december hiermee zijn gestart

– dat ik met mams ging wandelen in Het Overbos bij de Fraeyelemaborg in Slochteren, echt een prachtig bos om rond te wandelen in de herfst.

Het Overbos Fraeyelemaborg Slochteren herfst

– etentje met de dames van mijn afdeling bij De Gastery in Oosterhessel, erg gezellig om het ook eens over andere zaken dan werk te hebben.

– etentje met vrienden die we al lange tijd niet in real life hadden gezien. Ook dit was erg gezellig en geslaagd. Ditmaal bij Het Erfgoed in Pesse.

– dat er maar 13 foto’s op mijn Instragram account verschenen. Tja, in deze tijd van het jaar wordt de natuur al een stuk minder en was er ook gewoon geen tijd om foto’s te maken.

Dit was trouwens de foto die het meeste in de smaak is gevallen.

Amper te geloven dat dit nog maar zo kort geleden is… het voelt als een eeuwigheid inmiddels.

Op naar december dus!

December de maand van gezelligheid en drukte. December begon voor ons goed, we gingen een nachtje naar Kassel waar we traditiegetrouw ons kerstmarktseizoen inluiden en genoten op de terug van het pittoreske Hannover-Münden. Foto’s en verhalen volgen natuurlijk nog.

Verder in december: gaan we ook met mijn ouders nog een dagje naar een kerstmarkt, waarschijnlijk wordt dat dan Düsseldorff. Heb ik nog een meeting van Racingnews365 als afsluiting van weer een enerverend F1 seizoen en kunnen we onze borst natmaken voor nog meer drukte op het werk. Gelukkig heb ik dan mijn parttimedagen en vallen de kerstdagen dit jaar gunstig. Een beetje extra vrije tijd is natuurlijk altijd welkom!

Wat zijn jouw decemberplannen?

 

9 comments

 1. Shirley

  Hopelijk beland je in december in wat rustiger vaarwater. Extra vrije tijd is zeker fijn. Ik heb rond kerst wat extra vrij opgenomen. Lichtjes, warme chocolademelk… ik probeer er maar wst gezelligs van te maken.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Extra vrij nemen is helaas niet mogelijk gezien de drukte op mijn werk. Gelukkig heb ik mijn parttimedagen zodat ik toch wat tijd voor mezelf heb.

   Beantwoorden

 2. Mrs. T.

  Poe, klinkt allemaal niet fijn zeg. Maar goed om te lezen dat het voorlopig allemaal weer goed gaat.

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Heftige maand meid! Ondanks de leuke dingen kan ik me voorstellen dat je blij bent dat het over is. December wordt hopelijk voor jullie niet al te heftig wat klimaat betreft en ik hoop dat de rust in je hoofd weer terugkomt en zo blijft. Heel fijne feestdagen alvast!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je wel Sabine! Ja, op sneeuw e.d zit ik helemaal niet te wachten. Die rust begint weer wat te komen maar of ik dat na morgen, eerste werkdag, ook nog zo ervaar…

   Beantwoorden

 4. Laura | Billenblootkokosnoot

  Klinkt als een heftige maand! Snel door naar een betere december!

  Beantwoorden

 5. Natasja

  Oei, vervelend zo’n uitbarsting maar goed dat het opgepakt werd! Te lang met dingen doorlopen maakt het uiteindelijk alleen maar erger, helaas zelf meegemaakt dit jaar. Hopelijk blijft de rust deze maand! Hier vooral werk en wat feestjes rondom kerst op de planning, net als genoeg avonden op de bank met Netflix 🙂 Fijne feestdagen vast!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! December en januari zijn altijd de drukste maanden bij mij op het werk maar ik ben wel blij dat er eindelijk dingen gaan veranderen, dus hopelijk brengt dat ook snel wat rust.

   Beantwoorden

 6. Lizette

  Hopelijk wordt december een leukere maand voor je, zonder al teveel zorgen en gedoe en met meer rust voor je.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.