Krka Kroatië vakantiefoto's

Review: Het ultieme cadeau voor ons vakantiehuisje van Drukwerknodig.nl

Wie mij al wat langere tijd volgt, weet dat we sinds augustus vorig jaar in het bezit zijn van een vakantiehuisje aan het Zuidlaardermeer. De afgelopen maanden zijn we dan ook druk bezig geweest om het huisje leefbaar te maken. Inmiddels zijn we zo ver dat we met het afwerken kunnen beginnen. Dat betekent dus ook dat we met het inrichten aan de slag kunnen. Eén ding wist ik in ieder geval zeker. Ik wil heel erg graag een foto aan de muur van onze vakantie in Kroatië! Precies op het juiste moment kreeg ik een leuke mail van Drukwerknodig.nl en ja, die kon ik natuurlijk niet laten lopen!

Het kiezen van de juiste foto

Skradinski Buk

Doordat ik tijdens onze vakantie in Kroatië ontzettend veel foto’s heb gemaakt, was het nog wel even lastig om te kiezen welke het dan moest gaan worden. Wel stond voor mij vast dat het een foto van één van de vele watervallen moest gaan worden, maar welke? Uiteindelijk besloot ik toch te gaan voor de foto die ik op mijn werk ook als achtergrond op de pc heb staan. Een foto van de grootste, of beter gezegd, de breedste waterval, in Nationaal Park Krka. En nee, dat is niet bovenstaande foto!

Het kiezen van het juiste materiaal

In eerste instantie had ik besloten om voor een foto op kurk te gaan. Simpelweg omdat dit materiaal mij enorm aanspreekt en ik dit op zich goed vond passen bij ons vakantiehuisje. Helaas bleek de uitgekozen foto niet echt tot zijn recht te komen op kurk en in overleg met Drukwerknodig.nl heb ik toen alsnog gekozen voor forex.

Dit is een stevige witte kunststof die waterbestendig is en zeer licht waardoor het ook gemakkelijk is te verplaatsen. Forex kan zowel buiten als binnen én heeft als het grootste voordeel dat een foto op forex zijn kleurechtheid behoudt en helder, scherp en detailrijk is. Kortom, uiteindelijk het juiste materiaal voor de foto die ik graag hiervoor wilde gebruiken.

Eenvoudig bestellen bij Drukwerknodig.nl

Normaal moet je vaak software downloaden voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt gaan met je bestelling. Bij Drukwerknodig.nl hoeft dat niet en dat vind ik zelf in ieder geval een groot voordeel. Het is eigenlijk alleen een kwestie van het kiezen van het juiste materiaal, het juiste formaat en dan kun je online je foto uploaden.

Ik koos in dit geval voor een liggende foto op A1 formaat. Juist omdat dan de achterwand van ons vakantiehuisje goed gevuld zou worden en de foto ook direct de blikvanger is als je het huisje binnenkomt. Vervolgens krijg je nog een aantal opties waar je uit kunt kiezen zoals onder meer of je wel of niet een ophangsysteem erbij wilt bestellen en hoeveel mm de forex moet zijn. Bij alle opties vind je trouwens een duidelijke uitleg en geven ze ook aan wat het meest gekozen wordt.

Het eindresultaat

Foto forex Drukwerknodig.nl

Ik weet niet hoe het met jullie is, maar als ik eenmaal zoiets hebt besteld, dan duurt het wachten mij altijd te lang. Gelukkig voor mij zijn ze bij Drukwerknodig.nl daarin heel erg snel, want twee dagen later werd het pakketje al geleverd! Natuurlijk direct open gemaakt en al bij de eerste aanblik werd ik enthousiast over het eindresultaat.

Precies zoals ik het had verwacht! De kleur van de waterval, de kleur van het water, maar ook de kleur van de lucht komen op forex goed tot hun recht. Ik kan dan ook niet wachten om het op te hangen in ons vakantiehuisje!

Tip: leuk cadeau met Sint of kerst

Wat mij betreft, zou ik je zeker aanraden om even rond te struinen op de site van Drukwerknodig.nl. Niet alleen vind je er allerlei wanddecoraties, maar ook kun je er leuke fotoboeken, kalenders of notitieboeken bestellen. Stuk voor stuk kun je deze items een persoonlijk tintje meegeven zodat je straks iemand, of jezelf natuurlijk, heel erg blij kunt maken met een leuk cadeau!

Dit artikel betreft een samenwerking. Ik ga alleen samenwerkingen aan die passen bij mijn blog en waar ik volledig achter sta.

8 comments

 1. Xarifa

  Wauw! Ik snap wel dat je deze graag wilt als foto in jullie vakantie huisje. Het is een mooie foto met een leuke herinnering

  Beantwoorden

 2. Skyblog

  Mooi deze foto lijst om te zien. Verleden week hadden ook bij Amber gedaan. Hangt in de slaapkamer. Prachtig deze waterval foto. Het is zeker leuk idee voor de feestdagen geven.

  Beantwoorden

 3. Cynthia

  Ik heb 1,5 maand terug visitekaartjes laten maken bij Drukwerknodig. Daar ben ik ook erg tevreden over! Ik zou er zeker weer iets kopen!

  Beantwoorden

 4. Amy

  Wat een prachtige foto van die waterval, ik kan me goed voorstellen dat je deze foto hebt gekozen. Heel mooi om daar zo op te kunnen terugkijken!

  Beantwoorden

 5. Melanie Hoogvliet

  Wat een prachtige foto heb je gekozen om te laten afdrukken!

  Beantwoorden

 6. Linne

  Een hele mooie foto hebben jullie afgedrukt, zeker iets om voor een langere tijd vast te leggen!

  Beantwoorden

 7. Manon

  Wat leuk! Dat gaat echt mooi staan in het huisje.

  Beantwoorden

 8. Frederique

  Het is een prachtige foto ook en ja, zeker ook een schitterende locatie om foto’s te maken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.