Tulpenvelden Groningen

Mijn Bucketlist voor de lente!

Na mijn Bucketlist voor de winter, is het nu natuurlijk de hoogste tijd om mijn Bucketlist voor de lente met jullie te delen! Okay, de lente laat nog even op zich wachten maar dat betekent natuurlijk niet dat ik geen plannen ga maken!

Kijken jullie mee wat ik deze lente allemaal van plan ben? En ja, ook nu geldt weer dat het echt geen ramp is als het niet gebeurt maar dat ik het gewoon leuk vind om te kijken wat er uiteindelijk van terecht gaat komen!

Eindelijk de Keukenhof bezoeken

Ja, deze staat wel met stip op nummer één! Hoe kun je namelijk als Nederlander nog nooit een bezoek hebben gebracht aan de Keukenhof terwijl je wel elk voorjaar met je camera op jacht gaat naar de tulpenvelden in Groningen? Daar moet dit jaar toch echt eens verandering in gaan komen!

Tulpenvelden Groningen

In de herhaling: een fotoboek maken van onze vakantie in België

Deze komt dus nog van mijn Bucketlist van de winter. Eigenlijk de ideale tijd van het jaar om urenlang foto’s te bekijken en te selecteren voor je fotoboek. Toch is het er nog niet van gekomen dus hopelijk heb ik deze lente wat tijd om eindelijk dat boek te maken want geloof mij, ik heb tig prachtige foto’s van onze super leuke vakantie in de Ardennen zoals van Durbuy bijvoorbeeld!

Durbuy Ardennen België

Uitwaaien aan de kust

Okay, de kust is voor ons niet bepaald naast de deur maar toch hoop ik dat we er deze lente een keertje naar toe gaan. Ik vind strand en zee heerlijk en kan me daar dan ook prima vermaken. Wie weet brengt ons Hema-verrassingsweekendje ons wel naar de kust! In april gaan we namelijk nog een nachtje weg naar een Fletcher-hotel maar waar dat is nog de grote vraag!

Genieten van het voorjaar tijdens het wandelen

Net als in de winter wil ik er ook in de lente weer lekker veel op uit. Ik vind het heerlijk om dan in het bos te wandelen en al die frisse voorjaarsgeuren op te snuiven en alles weer tot bloei te zien komen. Via De Leukste Deal heb ik al twee leuke lunch-wandelarrangementen gescoord dus ik denk dat deze haast een formaliteit is!

Kilometers maken op mijn nieuwe fiets

fietsen zomer

Vorig jaar september kocht ik eindelijk weer een fiets nadat mijn oudje van pure ellende uit elkaar viel. Helaas hebben we toen nog maar twee keer toe een fietstochtje kunnen maken. Hoogste tijd dus om daar de nodige verandering in aan te brengen! Het lijkt me heerlijk om op die manier onze omgeving eens met andere ogen te zien en niet steeds de auto te moeten pakken.

De knop omzetten en 5 kilo afvallen

Oh boy, wat doe ik mezelf toch steeds weer aan… Ooit was ik 30 kilo afgevallen maar inmiddels hebben de nodige kilootjes hun weg terug weer gevonden. Dat moet gewoon weer anders, want hoewel ik conditioneel nog geen problemen ondervind, is het wel de hoogste tijd om mezelf weer streng toe te spreken! Dus weg met dat gesnaai in de weekenden, dat extra koekje bij de koffie maar gewoon weer aan het water, veel bewegen en geen extraatjes meer!

Bestemming vinden voor onze zomervakantie in juni

Bijna een intikkertje natuurlijk maar normaal hebben we eigenlijk altijd in februari onze zomervakantie wel al geboekt. Dit jaar dus nog niet en hoewel we wel een bestemming op het oog hebben (Elzas/Vogezen) hebben we nog niks geboekt. Het kan dus ook nog gerust wat anders gaan worden. Ik ben in ieder geval benieuwd waar we uiteindelijk in juni gaan terechtkomen!

Wat wil jij echt gaan doen deze lente?

14 comments

 1. Yova

  Lente maar komen. Pfff.. Wat is nog koud. Keukenhof zijn toen ook keertje geweest. Het is daar heel mooi om te zien bloeien. Je gaat afvallen. Hopelijk gaat het lukken bij jou. Ik wens veel fietsplezier met je nieuwe fiets. Leuke vooruitzichten met je vakantie. Groetjes,

  Beantwoorden

 2. Julie

  Wat een leuke lijst! Uitwaaien aan de zee is zo heerlijk! 🙂 Ik ben net terug van Londen en ga in mei naar Mexico dus ik heb ook nog wat om naar uit te kijken! 😉

  Beantwoorden

 3. Miranda

  We beginnen dit weekend met een weekendje weg. En ik. Doe met je mee. Minstens 2,5 liefst nog 5 kilo eraf. We kunnen het!

  Beantwoorden

 4. Bianca

  Mooie bucketlist, dat wordt nog een druk voorjaar. Ik wil vooral genieten van de zon als ze eindelijk eens komt…

  Beantwoorden

 5. Sabine

  Ja Keukenhof: ik woonde er dicht bij en ben er nog nooit geweest, schandalig! Nu is de kans dat ik er kom heel klein, want ik moet precies op het juiste moment in Nederland zijn. Ik hoop dat het toch een keer gaat lukken, lijkt me zo mooi!

  Beantwoorden

 6. Hélène

  Hoi, de Keukenhof is vlak bij het strand hoor. Ik zou het combineren als ik jou was. Noordwijk, Zandvoort, even verder Scheveningen. En als je dat weekend ook nog eens lijnt 😉 combineer je 3 dingen. Zelf ben ik op zoek naar bonnen om met korting naar Keukenhof te gaan, mocht ik iets weten laat ik het je weten.

  Beantwoorden

 7. Hélène

  Ik lees nog even terug. Ik weet een super adres in de Elzas in stadje Ribeauvillé. Vlak bij de Vogezen. Ga het voor je opzoeken. Jeweetmaarnooit.

  Beantwoorden

 8. Hélène

  Ik stalk je niet hoor http://www.gite-aucoeurde.ribeauville.fr
  Zeer vriendelijke man, spreekt ook engels en prachtig stadje.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Super bedankt! Als we weer thuis zijn, ga ik even uitgebreid rondkijken op hun site!

   Beantwoorden

 9. Morgaine

  Ja Lisse, moet je zeker een keertje hebben gedaan. Als Noord Hollandse, ben ik daar als kind al geweest, eigenlijk ook te lang geleden, staat op mijn lijstje, ik ben mijn lijstjes rustig aan het indienen overigens bij mijn Friese Lover 😉

  En op dit moment, laat ik het nog altijd over mij heen komen en ben ik rustig aan Friesland aan het verkennen en wachten ook wij op beter weer om natuur in te trekken en zelfs de stad.

  X

  Beantwoorden

 10. annemieke

  heerlijk idee de lente . moet te doen zijn je bucketlist go for it girl

  Beantwoorden

 11. Saskia

  Wat een fijne bucketlist! Ik wil meer gaan skaten, sporten in het algemeen en meer tijd nemen voor mezelf 🙂

  Beantwoorden

 12. Nicole Orriëns

  Mijn favoriete punt op deze bucket list is het wandelen! Daar houd ik ook erg van. En het is ook zo makkelijk om te doen!

  Beantwoorden

 13. Marcella

  Ik ga met je mee afvallen! En de bollenvelden wil ik ook dit jaar graag ontdekken. Net als uitwaaien aan de kust, daar kom ik echt te weinig. Fijne lente!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.