At the Moment #74: Deventer, Aalden & Netflix

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Nou, vooral met wandelen, werken, lezen en leuke dates! Met dit mooie weer én het lekkere lange Hemelvaartsweekend (5 dagen!) geniet ik volop. Eindelijk kunnen we de plu thuislaten en lekker buiten zijn. Heerlijk!

De afgelopen twee weken was ik dan ook vooral op de camping te vinden. Eerst ons vakantiehuisje schoonmaken en de tuin daar weer een beetje fatsoeneren. Ook werden er weer de nodige bloemetjes gepland en genoten we tussendoor van het mooie weer.

Tussen alle bedrijvigheid door moest er natuurlijk ook nog gewoon worden gewerkt. De laatste twee weken deed ik dat vooral op kantoor, ook wel zo gezellig natuurlijk. Deze week dan toch maar weer een dagje thuiswerken, even proberen wat in te lopen want het duurt niet zo lang meer voor ik er bijna een maandje tussen uit piep!

Waar geniet ik van?

Tja, vooral van het mooie weer dus! Ik gedij hier gewoon ontzettend goed op én nee, het hoeft voor mij echt niet tropisch te worden. Gewoon een aangenaam temperatuurtje van max 25 graden en dan ben ik helemaal in mijn sas. Mijn slippertjes staan dan ook weer paraat, mijn nageltjes zijn gelakt en de t-shirts hangen weer uitnodigend in mijn kast.

Verder stond er eindelijk weer een date gepland met onze Brabantse vrienden. Opnieuw was Deventer het decor en dat was in alle opzichten een ontzettend geslaagde dag! Zo losten we de moord op Balthazar op, genoten we van een drankje bij St. Maxim’s, aten we Italiaans bij Mio Sogno en sloten we de dag af op het terras bij St. Tropez.

Ook had ik nog een voucher van Social Deal voor een wandel- en lunch arrangement in Aalden. In eerste instantie met vriendinnetje M. maar door omstandigheden kon ze niet en ging René gezellig mee. We troffen het enorm met het weer en genoten niet alleen van de lekkere lunch bij Het Wapen van Aelden, maar ook zeker van de mooie wandeling!

En natuurlijk brachten we veel tijd door op de camping! Heerlijk!

Waar kijken we naar op Netflix?

Sinds september 2021 hebben we Netflix en daar maken we bij flarden dankbaar gebruik van. Zeker in deze tijd van het jaar schakelen we regelmatig over op Netflix.

Waar kijken we momenteel naar?

 • Todas las veces que nos enarmoramos (leuk, nog niet aan toegekomen om de laatste twee afleveringen te kijken)
 • All the Light we cannot see (aanrader, miniserie, nog 1 aflevering te gaan)

Wat hebben we gezien?

 •  Narvik (oorlogsfilm, goed!)
 • Midtsommernatt (miniserie, leuk voor tussendoor)

Waar kijk ik naar uit?

Vooral naar het einde van deze maand, want dan heb ik namelijk vakantie! Het is niet zo dat ik toe ben aan vakantie, maar nu het dichterbij komt, begint het toch wel te leven en heb ik er ontzettend veel zin in! Ik ben vooral benieuwd hoe deze regio van Tsjechië ons zal gaan bevallen, maar vooral hoop ik ook dat de weergoden ons goed gezind zullen zijn!

Zijn jullie al eens aan het Lipnomeer in Tsjechië geweest?

6 comments

 1. Jouvence

  Ben wel 2x in Tsjechië geweest, maar nog nooit bij het Lipnomeer.

  Beantwoorden

 2. Kijkje in huis en tuin

  Wat heerlijk een eigen vakantiehuisje, dat zou ik ook graag willen hebben.

  Beantwoorden

  1. Claire

   Wat een heerlijk vooruitzicht! Zo benieuwd hoe jullie Tsjechië gaan vinden!

   Beantwoorden

 3. Yova

  Wat hebben jullie leuk gehad in Deventer in Aalden. Mooie plekjes. Leuk met de vrienden daar bent geweest. Lekker lang vrij bij Hemelvaartsdag. Geniet maar van. Wij hebben geen Netflix. Word weer ook duurder….. Bah tegenwoordig word alsmaar duurder. Leuke foto’s weer eens te zien. Fijne dag .

  Beantwoorden

 4. Melanie Hoogvliet

  Wij gaan binnenkort ook naar Deventer we zouden eigenlijk met Hemelvaart gaan. Maar mijn vriend had zijn middenrif spier verrekt en kon daardoor niet zoveel doen. Gelukkig konden we het verzetten.

  Leuke foto’s

  Beantwoorden

 5. Anette

  Jaaa! Eindelijk was daar weer een ouderwets gezellig date tussen Grunn en Brabant 🤩 Moordmysterie opgelost, lekker gegeten, gelachen kortom, een geslaagde dag!
  Het Lipnomeer is ons niet bekend dus we kijken uit naar je foto’s en verhalen 🤓

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.