Malaga Costa del Sol

At the Moment #30: weekje Spanje, leuke afspraken & streetart in Malaga

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Opnieuw is het mijn werk die mij doordeweeks flink bezighoudt. Leuke bijkomstigheid is wel dat ik nu ook thuis kan werken zodat een deel van de achterstand inmiddels is weggewerkt. Dat laatste geeft natuurlijk het nodige overzicht, maar zorgt ook voor rust en dat je minder aan het werk bent op basis van het zogenaamde piepsysteem. Hopelijk kunnen we dat nu een tijdje zo houden, want de afgelopen drie jaar waren gewoon te druk.

vakantiehuisje

Nu onze vakantie aan de Costa del Sol erop zit, betekent het dat we ons nu volledig gaan storten op ons project Vakantiehuis. Zo willen we onder meer het dak vervangen c.q. herstellen, maar ja, dan moeten de weergoden ons wel een beetje goed gezind was. Hopelijk lukt dat in de komende weken zodat we er straks optimaal van kunnen gaan genieten. Dat betekent ook dat er nog het nodige moet worden gekocht, zo is het bijvoorbeeld wel zo handig om er ook een bed te hebben. Dus dat wordt nog een rondje shoppen!

Waar geniet ik van?

Nerja Costa del Sol

Nou, bepaald niet van het huidige weer, want voor mijn beleving regent en stormt het nu al een zo’n vijf dagen op rij. Hoogste tijd dus dat de lente zich nu definitief gaat melden! Wat jullie? Maar goed, dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik niet genoten heb de afgelopen periode. Zo was daar natuurlijk ons weekje aan de Costa del Sol. Overbodig te zeggen misschien, maar daar scheen de zon volop! Strakblauwe luchten, mooie omgeving, heerlijk eten en quality tijd samen.. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie! Ik schreef inmiddels al een artikel over de hoogtepunten van deze vakantie, maar er volgen natuurlijk nog meer blogs!

Wat nog meer? Nou, de zonsopkomsten tijdens ons verblijf aan de Costa del Sol. Elke ochtend ging ik lopend richting het strand om daar broodjes te halen en werd ik getrakteerd op de mooiste zonsopkomsten. Een heerlijk begin van de dag natuurlijk!

Nerja Costa del Sol

Of wat te denken van de prachtige street art in Malaga? Sowieso is deze stad een aanrader, maar voor het eerst was ik in een stad waar ik zelf street art kon vastleggen, dus ook dat was wel een geluksmomentje!

Malaga Costa del Sol

Daarnaast stonden er in de afgelopen periode maar liefst drie theateravonden gepland. Zo ging ik met nichtje J. naar de show van Jeans en naar de musical Op hoog van zegen (top!) en dook ik ook met al mijn collega’s het theater in voor een soort van teambuildingevent. Zoals gebruikelijk gaan theateravonden gepaard met lekker eten en hoewel ik heus wel moet opletten wat ik zoal op mijn bordje schuif, wil ik bij dit soort gelegenheden toch ook vooral lekker genieten.

Waar kijk ik naar uit?

Allereerst naar de eerste race van het nieuwe Formule 1 seizoen. Morgen mag Max Verstappen zijn kunsten weer laten zien op het circuit van Melbourne. Erg benieuwd of hij een serieuze bedreiging kan gaan vormen voor Hamilton en Vettel. Verder staan er de komende tijd een paar leuke afspraken gepland.

Onder meer een dinnerdate met vriendinnetje T, maar ook een wandel c.q. fotosessie met een oud collegaatje, ga ik met mams nog aan de wandel in de Veenkoloniën en wil ik zeer binnenkort ook nog een dagje ontspannen in Fontana.

Wat volg ik zoal op televisie momenteel?

Voor de zaterdagavond zoek ik nog wat nieuws, nu Wie is de Mol is afgelopen (helaas was Nielson dus niet de mol), maar verder vermaak ik mij doordeweeks prima met Two and a half Man, The Big Bang Theory, The Blacklist en Temptation Island (best saai tot nu toe).

En niet te vergeten Floortje Dessing met haar fantastische programma Naar het einde van de wereld. Blijft bijzonder dat er mensen bewust voor zulke afgelegen plekken kiezen. Het lijkt mij zeker mooi voor een korte periode, maar om er daadwerkelijk te wonen? Ik denk niet dat ik daar geschikt voor ben. Jij wel?

Welk boek ligt er momenteel op mijn nachtkastje?

Volgens mij ben ik bezig in boek acht van dit jaar, namelijk IJsengel van Nathalie Pagie. Tot nu toe bevalt het boek mij erg goed. Tijdens ons weekje Costa del Sol las ik trouwens nog een heel mooi boek die zich afspeelde in Madrid. Namelijk Toen het leven nog van ons was van Marian Izaguirre. Echt een verhaal die je bijblijft en wat je maar met moeite weg kunt leggen!

Bij welk nummer gaat de radio een tikkeltje harder?

Dat kan deze keer eigenlijk maar één nummer zijn, namelijk het nieuwe nummer van Krezip. Vanaf het begin vond ik dit al een geweldige band en nu ze dan eindelijk na een afwezigheid van tien jaar terug zijn, is ook dit weer een heerlijk nummer met die typische Krezip sound. Ik ben fan, jij ook?

Maar vertel, wat is jouw favoriete nummer op dit moment?

18 comments

 1. Henk

  Ben met dit weer jaloers op de foto’s van Spanje! Ik hoor steeds vaker dat Malaga leuke stad is om eens heen te gaan.

  Beantwoorden

 2. Stefaan De Winter

  Malaga lijkt me idd een plaats waar ik ook is heen moet 🙂 vrienden en familie zijn er al geweest en genieten daar ook altijd zo hard 🙂 Ik ben een echte liefhebber van de Spaanse zon 🙂 Ibiza & Barcelona ga ik jaarlijks 1 of meerdere keren naar toe..

  Krezip… ik wist niet dat die nog bestonden. Na hun succes blijven verdere hits uit in ons Belgenland.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Krezip is tien jaar geleden gestopt maar komt nu speciaal voor Pinkpop weer bij elkaar

   Beantwoorden

 3. Anne - Ditisanne.nl

  Mooi overzicht hoor!! Malaga ziet er inderdaad erg fijn uit, mooi ook die streetart!
  Ik luister op het moment veel klassieke muziek, vooral de Mattheus Passion, zo met Pasen in aantocht. Maar heb tijdens de Top 2000 ook het nummer Winter van Tori Amos ontdekt en vind die ook supermooi!

  Beantwoorden

 4. Marieke

  Nou, het weer inderdaad. Ik denk dat het al wel langer regent en stormt dan 5 dagen. Word er heel onrustig van. Van mij mag de zon komen.

  Beantwoorden

 5. Joost Poppinga

  Leuke post! Ik kom graag in Malaga, Marbella en vooral San Pedro. Waar in Malaga is deze prachtige Street Art te vinden? Op de zaterdag kijk ik nu naar Das Boot. Doordeweeks volg ik ook Two and half men en The Big Bang. Criminal Minds mis ik al een tijdje, maar die duiken soms zo weer op. Ach de regen is hard nodig om het grondwater peil weer een beetje op niveau te krijgen. Die harde wind mag nu wel uit.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   De foto van deze street art heb ik gemaakt in een steegje tegenover het Alcazaba, maar ik heb nog meer street art en dat is in de wijk Soho

   Beantwoorden

 6. Quirina

  Nou ik ben de regen ook wel een beetje erg zat en hoop ik dat de lente zich snel ga melden.

  Beantwoorden

 7. Saskia

  Leuk hoor, project vakantiehuis. Hier beginnen met project babykamer! Ook leuk,leuk,leuk!
  Nielson was ook mijn mol sinds dag 1 en Temptation is inderdaad dit jaar echt BORING. Zo jammer.

  Fijn weekend!

  Beantwoorden

 8. Amy

  Wat een fijne terugblik op jullie vakantie én de vooruitblik naar het gereed maken van jullie vakantiehuisje.. dat je daar straks vele uurtjes kunt doorbrengen lijkt me een fijne wetenschap. Ik kijk op tv nu graag naar reizen Waes Europa, gemaakt door de Vlaamse Tom Waes. Is voor jou as reisliefhebber waarschijnlijk ook wel een leuke om te volgen! Iedere vrijdag op NPO 3, en je kunt er vast nog een paar terugkijken!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, dat programma ken ik en kijk ik ook graag. Ik moet de aflevering van vorige week nog even terugkijken, de rest idd gezien

   Beantwoorden

 9. Skincarebynaomi

  Leuk om te lezen wat je allemaal bezig houdt, en vakantie heb je soms ff nodig hè! Ik ben benieuwd naar jullie proces in het vakantiehuis

  Beantwoorden

 10. Lizzie

  Ik luister sinds ik Bohemian Rhapsody heb gezien alleen maar queen. Ben al lang een grote fan, maar nu kan ik even iet meer stoppen met luisteren haha

  Beantwoorden

 11. Gabriëlle

  Lekker zeg, ik ben nooit in Spanje geweest maar het lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden

 12. Yousra Yasmine

  Malaga lijkt me echt heerlijk! Mooie foto heb je van die street art gemaakt!

  Beantwoorden

 13. Saskia

  Thuiswerken is heerlijk. ik werk gemiddeld drie dagen per week thuis, mdat mijn werk het toelaat. Ik heb meer rust en hoewel ik niet ver van mijn werk af woon, levert het gewoon veel meer tijdwinst op. Even in de lunchpauze een vaatwasser uitruimen of een wasje ophangen. En geen reistijd meer, wat toch al snel een uur tijd per dag meer vrije tijd is 😀

  Beantwoorden

 14. Yova

  Je hebt natuur meer vrije tijd. Ook eens lekker. Leuk dat je daar bent geweest. Ik ben wel eigenlijk wel jarloers. Zoveel weg gaan. Moet toch geld hebben om toe te gaan. Malaga is daar zeker ook mooi. Ik heb op de tv gezien.

  Beantwoorden

 15. Leen

  Oooo, is Krezip terug!!!
  Ik ben wel fan van de nieuwe van The Editors.
  Als ik op citytrip ga, probeer ik altijd street art te spotten. Parijs vorige week was daarvoor ideaal!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.