Grave Brabant Nederland

At the Moment #29: Weekendje weg, griep & lente

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar geniet ik van?

Overbodig te zeggen misschien, maar vooral het feit dat het erop lijkt dat we de winter weer achter ons hebben liggen, doet mij goed. Sterker nog, op Valentijdsdag heb ik voor het eerst dit jaar buiten gezeten! Echt op en top genieten zo met het zonnetje op mijn snufferd! We waren namelijk bij ons vakantiehuisje aan het Zuidlaardermeer om de boel even te checken na al dat prutweer van de laatste weken. Het was alleen zo lekker weer dat we nog snel even de stoelen buiten hebben gezet. Wat dat betreft hoop ik echt dat we de komende weken dit weer houden zodat we de boel daar lekker verder op kunnen knappen en dan direct als het seizoen begint (april) er van kunnen gaan genieten!

Vakantiehuisje Zuidlaardermeer

Waar geniet ik nog meer van? Nou, dat het ’s avonds alweer een stuk langer licht is! Wat een verschil met een paar weken geleden joh! Nu rij ik niet meer als mol naar mijn werk en ook ’s avonds kom ik grotendeels in het licht weer thuis. Dat geeft in ieder geval meer energie!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Eh, het eerste weekend van februari brachten we door in Limburg (meer weten hierover? lees hier dan over de hoogtepunten van ons weekendje). Daarna werd ik geveld door de griep en heb ik bijna een week plat gelegen en alleen maar geslapen. Het voelde alsof ik een paar marathons achter elkaar had gelopen, echt alles deed zo ontzettend zeer en elke inspanning koste zo ontzettend veel kracht en energie. Nog steeds ben ik niet volledig hersteld, maar nu met het mooie weer gaat het natuurlijk rap beter!

Grave Brabant Nederland

Waar kijk ik naar uit?

Naar dit weekend natuurlijk! Een weekend met zon en lenteachtige temperaturen. Kom maar op, ik ben er klaar voor! Sowieso wordt het een leuk weekend, want zaterdagmiddag staat er namelijk een high tea met mijn moeder, tante en nichtje gepland. Altijd gezellig natuurlijk om onder het genot van wat lekkers bij te kletsen.

En ja, verder kijk ik ook erg uit naar onze eerste vakantie van dit jaar! Nog zo’n twee weken en dan vertrekken we voor een weekje richting de zon! Een weekje Costa del Sol en dat betekent voor ons een compleet nieuwe streek van Spanje, want we zijn nog nooit verder gekomen dan de Costa Brava.

Wat volg ik zoal op televisie momenteel?

Voor mijn doen best wel veel eigenlijk. Zo is The Blacklist weer begonnen en zit ik natuurlijk ook elke zaterdagavond aan de buis gekluisterd voor Wie is de Mol. Verder is sinds deze week Temptation Island weer begonnen, toch wel een beetje mijn guilty pleasure. Verder op vrijdagavond het geweldige mooie reisprogramma van onze Belgische vriend Tom Waes. Altijd leuk om bijzondere plekken te zien.

Welk boek ligt er momenteel op mijn nachtkastje?

Dat is inmiddels boek 6 van dit jaar, wat dat betreft heb ik de leesflow weer helemaal te pakken. Na Tot jij van mij bent, volgde het nieuwste deel in de serie met Joona Linna, Lazarus. Opnieuw een super spannende thriller. Daarna las ik Gespleten van Karin Slaugther, ook een aanrader. En inmiddels ben ik begonnen in Kind 39 van Ilaria Tutti en ook dat belooft weer het nodige leesplezier!

Bij welk nummer zing ik lekker keihard mee?

Goh, soms hoor ik muziek bij SLAM FM waar ik ’s ochtends in de auto altijd naar luister op weg naar mijn werk, maar dan is het vervolgens echt zoeken naar de naam van de artiest als ik bezig ben met dit artikel. Uiteindelijk vind ik het natuurlijk wel, maar ik had mij echt een compleet andere voorstelling van de artiest gemaakt bij dit nummer! Maar goed, het is dus Lost Frequencies met Like I Love you.

Maar vertel, kijk jij ook naar Temptation Island?

11 comments

 1. Nicole Orriëns

  Wauw, wat heerlijk dat je zelfs buiten kon zitten! Dat kon hier bij ons thuis in de Achterhoek helaas nog niet. Maar ik kon wel de was buiten ophangen.

  Beantwoorden

 2. Yova

  Wat heerlijk dat je buiten kon zitten. Grioep is zeker rot. Wij hebben beide al de hele weel al. Nu nog steeds zo. 40 graden koorst. Pffff… Maar jou foto’s is echt genieten. Fijn weekend.

  Beantwoorden

 3. Henk

  heerlijk zo, die eerste zonnige dagen, bijna warm genoeg om mijn jas thuis te laten. Temptation Island vind ik echt volkomen oninteressante tv-pulp, dus nee, ik kijk er niet naar;-). Soms kan ’tv-pulp’ heerlijk om te kijken zijn hoor, maar met Temptation island heb ik niets.

  Beantwoorden

 4. Manon

  Het was gister een heeeerlijke dag. Een cadeautje! Ik kijk geen TI. Als het heel juicy is (zoals Tim/Deborah) dan wil ik het seizoen later nog eens terugkijken.

  Beantwoorden

 5. Sanne

  oei de griep gehad, klinkt vooral pijnlijk. Temptation, ik weet het eigenlijk nog niet. Vorig jaar vond ik het ook niet zo wauw hoor…

  Beantwoorden

 6. Gabrielle

  Ik zit ook iedere zaterdag aan de buis gekluisterd hoor en ik ben ook gek op high tea. Zijn voor mij ook altijd momenten om naar uit te kijken 🙂

  Beantwoorden

 7. Heleen

  Haha, dit zou zo een artikel van mij kunnen zijn. Langer licht, beginnende lentedagen, wie is de mol en tempation island?En… Reizen Waes. Stiekem een lichte crush op die man?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, Tom ziet er niet verkeerd uit

   Beantwoorden

 8. Geke

  Lekker he, die lente in de lucht! Wel jammer van die griep. Ik heb zelf zo’n hekel aan griep ?

  Beantwoorden

 9. Helena

  Fijn dat je weer beter bent… het is dan ook een hardnekkig virus hoor ik van iedereen! En ik kan me voorstellen dat jullie je verheugen op zowel de vakantie (prachtige streek!!!!) als op jullie vakantiehuisje joh.. geniet ervan!

  Beantwoorden

 10. Sofie Vanden broeck

  Zalig he dat Temptation weer gestart is, haha! denk dat het het guilty pleasure van velen is 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.