tulpenmeisje

At the Moment #23: Tulpenmeisje, Max & ziekjes

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar geniet ik van?

Was de maand mei ooit zo warm? Ik kan het me niet herinneren, gelukkig hebben we een airco dus kunnen we het allemaal prima aan. Zelfs onze kat ligt heerlijk te chillen voor de airco. Hoewel het natuurlijk de afgelopen dagen prachtig weer was, heb ik er weinig aan gehad. Vanaf Koningsdag heb ik zowat anderhalve week plat gelegen met griep dus was ik vooral aan huis gekluisterd. Maar goed, herstellen in het zonnetje is natuurlijk beter dan op de bank te liggen terwijl de regen met bakken naar beneden komt, toch?

tulpenveld Spijk Groningen

Wat ook genieten was, was de derde plek van Max Verstappen tijdens de afgelopen F1 race in Spanje. Na vier moeizame races met een hoop gezeur over zijn agressieve rijstijl viel het kwartje afgelopen zondag eindelijk zijn kant op. Over een dikke week staat Monaco op de planning, nu al zin in!

Max Verstappen GP Spanje
Twitter Red Bull Racing

Oh, en wat te denken van asperges? Nog zo’n groot voordeel van deze periode. Eten jullie ze vaak of vind je het maar niks? Wij zijn er gek op en dit weekend staan ze opnieuw op het menu!

Waar kijk ik naar uit?

Nou, naar mijn asperges dus en naar de volgende race van Verstappen. Stiekem ook natuurlijk naar onze ophanden zijnde vakantie. Nog 9 dagen werken en dan drie weken vrij! Helemaal er mee bezig zijn, zijn we nog niet. Daarvoor ben ik te druk op mijn werk en speelt er op de achtergrond ook nog van alles.

Ook naar aankomend Pinksterweekend kijk ik uit. Hoewel het voor mij geen extra lang weekend is omdat ik standaard maandags vrij ben, heb ik er toch ontzettend veel zin in. Eindelijk weer een weekend waarin we wat kunnen gaan doen en niet ziek op de bank liggen.

Misschien dat we wel even een kijkje nemen bij de Slag om Heiligerlee of gewoon een stuk gaan fietsen. Of op de fiets naar Heiligerlee natuurlijk, zo ver is dat voor ons ook niet.

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Tja, bar weinig eigenlijk want tot nu toe is de maand mei een behoorlijk rustig maandje. Wel gingen we nog op zoek naar tulpenvelden in de provincie Groningen en kwamen we weer een paar hele mooie velden tegen. Echt genieten dan. Alleen heel erg jammer dat ook dat seizoen weer voorbij is en we dus gewoon weer een jaar moeten wachten.

tulpenveld 't Waar Groningen

Welk boek ligt er momenteel op mijn nachtkastje?

Nou, het is echt rap gegaan, want toen de hoofdpijn eenmaal was verdwenen en ik niet meer de hele dag lag te pitten, heb ik best wel veel gelezen. Vorige keer was ik nog bij nummer 9 Het Labyrinth der geesten van Carlos Ruiz Zafon. Inmiddels ligt boek nummer 16 al op mijn nachtkastje! Deel zoveel van de geweldige serie van M.J. Arlidge, namelijk Wie niet weg is. Kennen jullie deze serie? Echt een must voor thrillerliefhebbers!

Bij welk nummer gaat de radio wat harder?

Vorige keer had ik het songfestivalnummer van Waylon maar helaas het bracht hem geen geluk. Hoewel, het nummer vind ik nog steeds geweldig maar die krumpende dansers. Ik snapte het niet, jij wel?

Maar goed, nieuwe maand nieuwe ronde dus deze keer komt er opnieuw een oude bekende terug want ook het nieuwe nummer van Armin van Buuren met dit keer James Newman vind ik geweldig.

Vertel, hoe is het met jou?

14 comments

 1. Marlies

  Wat zonde zeg dat je met dat mooie weer, ziek op de bank lag. Niets aan te doen helaas. Komen vast nog veel mooie dagen aan!

  Beantwoorden

 2. Stephanie

  Ik kan ook enorm genieten van het mooie weer, jammer dat we net in een land wonen waar de zon niet al te veel schijnt! Verder kan ik genieten van gaan wandelen met bijhorend terrasje met ons gezin. Zalig!!

  Beantwoorden

 3. Angela

  At the moment ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf. Erg spannend. Plus probeer ik een vakantie te boeken ergen in september. Nog geen idee waar ik naar toe ga.
  Mijn wens is om meer te lezen terwijl ik in het park lig in de zon 😉

  Beantwoorden

 4. Pink Lady

  Wat leuk dat jullie op tulpenjacht gaan. Dat is een bijzonder origineel uitje!

  Beantwoorden

 5. Shirley

  Mooie foto’s van tulpen daar hou ik ook zo van. Ik kijk ook al jaren naar F1 is veel leuker dan naar voetbal kijken ???

  Beantwoorden

 6. Grace

  Tulpen velden zijn zo mooi! Verder goed oppassen op je gezondheid he. Griep is groep 😉

  Beantwoorden

 7. Yova

  Echt genot om te kijken er tussen de tulpen te staan. Mooie foto’s. Daar hou ik zo van. Goed hé dat Max Verstappen op derde plek stond. Ik heb ook naar gekeken. Mooie muziek heb je daar staan. Heerlijk nummer.

  Beantwoorden

 8. Chaya

  Ik kan me ook al verheugen op de volgende race van Max. Wat doet hij het goed!

  Beantwoorden

 9. alexa

  oe dat nummer kende ik niet ,even luisteren! die foto van de tulpen is heel mooi!

  Beantwoorden

 10. Marleen

  Gezelligheid. Heerlijk om te lezen.

  Beantwoorden

 11. Nicole Orriëns

  Ik vind ook dat we enorm boffen met deze zonnige en mooie meimaand! Het is echt prachtig weer.

  Beantwoorden

 12. Luc van de Wiel

  Prachtig hoor, die tulpenvelden. Mooie foto’s! 🙂

  Beantwoorden

 13. Laura

  Mooie foto bij de tulpenvelden!:)

  Beantwoorden

 14. Sabine

  Wat heerlijk dat je vrij bent bijna! Tulpenvelden zijn zo mooi, al heb ik ze nooit van zo dichtbij gezien. Heerlijk nummer weer trouwens!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.