Fotoboek Saal Digital

5x Redenen om bij Saal Digital een fotoboek te bestellen

Maak jij ook altijd een fotoboek van je vakantiefoto’s? Ik in ieder geval wel omdat het nu eenmaal leuker is om een fotoboek door te bladeren dan achter je pc een mapje met vakantiefoto’s door te scrollen. Inmiddels zijn er zoveel aanbieders voor het maken van een fotoboek dat het lastig kiezen is. Mijn laatste fotoboek bestelde ik bij Saal Digital en ondanks dat het mijn eerste levering was, ben ik direct enorm enthousiast over het resultaat! Waarom? Dat ga ik je nu uitgebreid vertellen!

Eenvoudig softwareprogramma

fotoboek

Als ik ergens een hekel aan heb, dan is het wel een softwareprogramma waar ik een studie voor moet volgen om het te kunnen begrijpen. Bij Saal Digital is dat gelukkig niet het geval. De software is gratis, is simpel te installeren én heel belangrijk, makkelijk in gebruik.

Ik kies zelf altijd voor een liggend fotoboek, omdat ik dan de foto’s beter tot hun recht vind komen. Deze keer ben ik voor een fotoboek van 21×15 gegaan, een prima formaat. Iets kleiner als ik voorheen deed, maar wel zo handig bij het opruimen. Vervolgens kun je kiezen uit een aantal opties, zoals onder meer het automatisch laten vullen van je fotoboek. Zeker een handige optie als je even geen tijd hebt of zin hebt om alles zelf te doen. En dan kun je al vrij snel beginnen met het samenstellen van je fotoboek. Tussentijds opslaan is geen enkel probleem en datzelfde geldt ook voor het bestelproces.

Hoogwaardige kwaliteit

Fotoboek Saal Digital

Wat ik bij sommige aanbieders wel eens jammer vind, is dat je boek begint of eindigt met een lege pagina. Misschien dat het dan aan mij ligt, dat ik ergens iets niet goed heb ingevuld, maar bij Saal Digital wordt elke pagina benut en heb je er geen last van. Het papier is van een stevige kwaliteit en dat geldt ook voor de omslag.

Waar ik vooral enthousiast over ben, is de kleurweergave. Precies zoals ik de foto’s ook op de computer heb staan. Totaal geen kleurverlies en dat vind ik in ieder geval een enorme pluspunt. Doordat glanspapier wordt gebruikt, ziet het geheel er vrij strak en kleurrijk uit én zorgt het fotoboek echt voor een mooie herinnering aan je vakantie.

Ruim aanbod

Niet alleen kun je kiezen uit verschillende soorten fotoboeken, ook kun je je favoriete vakantiefoto laten afdrukken op verschillende ondergronden zodat je het als wanddecoratie kunt ophangen. Ook leuk zijn de verschillende cadeautips zoals het bedrukken van een foto op een mok of als onderzetters. Of wat te denken van een kalender met je eigen foto’s zodat je volgend jaar terug kan denken aan al die leuke momenten die je dit jaar hebt beleefd én hebt vastgelegd?

Scherpe prijzen

Altijd leuk natuurlijk als de prijs van je fotoboek een beetje meevalt. Bij Saal Digital hanteren ze absoluut goede prijzen, zeker voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt. Zo kost een fotoboek van 21×15 cm EUR 27,95 voor 26 pagina’s. Vaak zijn er ook wel leuke acties, zeker in deze tijd met de feestdagen voor de deur. Misschien wel een klein minpunt: je kunt uitsluitend per Paypal of Creditcard betalen.

Snelle levering

Fotoboek Saal Digital

Per mail word je op de hoogte gehouden van hoe het staat met je bestelling. Gemiddeld duurt het zo’n twee dagen om je fotoboek te produceren en daarna nog zo’n twee tot drie dagen voor het door DHL wordt geleverd. Op de site wordt dit trouwens ook duidelijk aangegeven, maar ik vind het zelf ook wel zo fijn dat je gewoon een mailtje ontvangt wanneer je je bestelling kunt verwachten.

Ken jij Saal Digital al?

12 comments

 1. Saskia

  Leuk is dat he, zulke foto momenten en herinneringen op deze manier vastleggen<3

  Beantwoorden

 2. Helena

  Ken ze niet… maar kan de tip weer heel goed gebruiken 🙂 Dank je wel!!

  Beantwoorden

 3. Melanie Hoogvliet

  Ik hou echt van fotoboeken. Doordat ik scrappagina’s maak die een hele pagina vullen kan ik deze helaas niet met elke software gebruiken. Tot nu toe is mijn favoriet fotofabriek snel goede kwaliteit en fijne software

  Beantwoorden

 4. Caroline

  Ik heb nog nooit een fotoboek gemaakt, het uitzoeken weerhoudt mij ervanc

  Beantwoorden

 5. Alexandra

  Nog nooit van gehoord. Digitale fotoboeken zijn inderdaad leuk. Bij mij beland alles helaas ergens in een kast en wordt er niet meer naar omgekeken. Ik zet nu een a4 foto neer, is op karton. Heb er zo een aantal van vakanties en wissel dit af.

  Beantwoorden

 6. Georgina Lifestyle

  Deze kende ik niet. Ik maak ook altijd fotoboeken van vakanties. Ik doe dit via een fotozaak, is wel wat duurder, maar de kwaliteit is super en ik heb het er wel voor over.

  Beantwoorden

 7. Mandy

  Ik kende hun nog niet maar fotoboeken zijn echt waardevol! Ik heb er ook een aantal en blader er vaak in terug.

  Beantwoorden

 8. Felice Veenman

  Het is een leuk werkje: een fotboek maken. Je kan er ook heel mooi cadeautjes mee maken. leuk voor de kerst!

  Beantwoorden

 9. Custodia Chineva

  Wat een leuk, zulk moment zij echt kostbaar en ook fijn dat je ze kan delen.

  Beantwoorden

 10. Janet

  Ik kende het nog niet maar leuk om te lezen. Ik moet nog steeds beginnen met het maken van mijn fotoalbums, want ik ben daar nooit mee begonnen. Toch gek als reisblogger hahah.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Nog nooit een fotoboek gemaakt? Dat is idd wel bijzonder, want je maakt zulke mooie reizen

   Beantwoorden

 11. Sherry

  Nee maar ik ga ze zeker graag leren kennen. Ik vind je blogpost leuk.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.