Keukenhof lente

Wat kan ik afstrepen van mijn lente bucketlist?

Aan het begin van de lente plaatste ik mijn bucketlist. Gewoon dingen die ik wilde gaan doen maar waarvan de wereld zeker niet vergaat als het niet was gelukt. Nu de lente bijna plaats gaat maken voor de zomer is het de hoogste tijd om de balans op te maken. Wat kan ik doorstrepen en waarvan is helemaal niks terecht gekomen?

De Keukenhof bezoeken

Keukenhof Lisse Nederland april tulpen

Yeah, eindelijk dan toch is het er van gekomen! Donderdag 26 april gingen we naar De Keukenhof waar we onze ogen uitkeken. Wat een prachtig gezicht al die tulpen. Ondanks dat het redelijk druk was, konden we gelukkig overal goed bij. Ook het weer viel reuze mee waardoor we terug kunnen kijken op een geslaagd dagje uit!

Voor nu is De Keukenhof inmiddels gesloten, dus je zult tot volgend jaar moeten wachten op een nieuwe kans. Wil je dan goed voorbereid in het park verschijnen? Check dan mijn tips!

Een fotoboek maken van onze zomervakantie 2017 in België

Oh jee, deze was al doorgeschoven vanuit de winter maar ook in de afgelopen periode is het er helaas niet van gekomen. Nog steeds staat het op mijn to do lijstje maar op de een of andere manier kan ik mij er gewoon niet toe zetten. Binnenkort toch maar een poging wagen. Het is tenslotte zonde om niks met al die foto’s te doen en daarbij komt dat we vorig jaar in de Ardennen een fantastische tijd hebben gehad.

Uitwaaien aan de kust

Pilsum Ost-Friesland Duitsland

Ik had zo mijn hoop gevestigd op ons Fletcher verrassingsnachtje maar helaas bracht ons dat totaal niet in de buurt van de kust. We gingen namelijk terug naar Amersfoort waar we net in februari ook al waren geweest. Helaas geen strand voor ons dus. Wel waren we even een paar uurtjes aan de Duitse kust. We bezochten namelijk het pittoreske vissersplaatsje Greetsiel. Dat telt toch ook wel een beetje?

Genieten van het voorjaar tijdens het wandelen

Museumdorp Orvelte Drenthe

Hoewel de hardnekkige griep een lelijke streep door mijn plannen zette, heb ik toch wel een paar mooie wandelingen gemaakt. Met mijn moeder ging ik namelijk wandelen in de prachtige omgeving van het museumdorp Orvelte en ook maakte ik met mijn nichtje weer een paar mooie wandelingen.

Kilometers maken op mijn nieuwe fiets

Eind september 2017 kocht ik een nieuwe fiets maar kwam het er niet echt meer van. Daar moet dus dit jaar nodig verandering in komen. Helaas was ook hier de griep de belangrijkste spelbreker. Slechts één keer pakten we de fiets en gingen we naar de Ennemaborgh in Midwolda. Een mooi tochtje van in totaal zo’n 40 km.

De knop omzetten en vijf kilo afvallen

Pff, jongens, wat is het ontzettend moeilijk om weer die knop om te zetten. Laat staan dat ik hem überhaupt kan vinden. Na veel ploeteren ben ik eindelijk twee kilo kwijt maar er is duidelijk nog een hoop werk te doen. Probleem is alleen dat ik het gewoon ontzettend lastig vind en dat ik ook zo weer met open armen in mijn valkuilen stap.

Hopelijk zorgt de zomer voor de nodige rust in mijn hoofd waardoor ik weer beter in mijn vel kom te zitten en het hopelijk gemakkelijk wordt om toch nog een paar kilootjes kwijt te raken dit jaar!

Bestemming vinden voor onze zomervakantie in juni

Nou, dat was dus totaal geen probleem. Onze bestemming stond al een tijdje vast, namelijk Elzas/Vogezen maar uiteindelijk besloten we dus om onze trip naar Frankrijk ietwat in te korten om er zo nog een paar dagen Oostenrijk aan vast te plakken!

Ook onze accommodaties waren vrij snel gevonden toen we er eenmaal even voor gingen zitten. In Frankrijk hebben we een stacaravan gehuurd op Camping Les Rives de la Doller en in Oostenrijk hebben we een appartement geboekt bij Gastehaus Rundblick.

Wat is het leukste wat jij deze lente hebt gedaan?

 

3 comments

 1. Yova

  Wij hebben deze reis niet zoveel gedaan in de lente. Omstandigheden. Wel paar weken geleden gewandeld bij ons in de buurt. Wij hebben afgelopen paar logje erop gezet bij ons. Dan kun je ook zien. Vandaag of morgen de laatste foto’s van onze wandeling?Keukenhof was bij jullie heel mooi om te zien. Echt geweldig dat je nieuwe fietst hebt. Veel plezier! Ieder geval heb jij mooie vooruitzichten.

  Beantwoorden

 2. Esmeralda

  Ohh ik zou ook nog graag eens naar de Keukenhof willen! Lijkt me zo mooi om daar foto’s te maken van al het moois.

  Beantwoorden

 3. Marcella

  Je hebt veel van je lijstje kunnen afstrepen dus, leuk! Je bent lekker actief geweest en bent fijn op pad gegaan! Ik heb mijn 5 kilo ook nog niet kwijt trouwens. Ben sinds kort weer heel actief álles aan het invoeren in een app (MyFitnessPal) wat ik eet. Dat werkt wel goed omdat het me meer bewust maakt. Maar de tijd zal het leren, de kilo’s moeten er echt nog af! Geniet van je vakantie lady!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.