Miradoura das Portas del Sol tram 28

Dag Februari, Hallo Maart!

Februari, de kortste maand van het jaar en toch voelt ie altijd vreselijk lang. Dit jaar wel een bijzondere februari maand, want ik vierde mijn 50e verjaardag. Dat was ook direct het hoogtepunt van de maand. Nou ja, niet dat ik die 5 aantikte, maar wel waar ik het vierde! Benieuwd naar mijn februari?

Ik werd 50!

Tja, het is dat er toch echt 1974 op mijn geboorteakte staat, maar anders zou ik het zelf niet geloven. Ik heb gewoon het gevoel dat ik ergens onderweg tien jaar ben kwijtgeraakt! Maar goed, het is toch echt zo. Vijftig! Het is nog even wennen, want vroeger vond ik mensen van 50 oud, maar nu ik het zelf ben, is dat toch wel heel anders!

Echt een feest heb ik niet gegeven, maar wel kreeg ik diverse leuke kaartjes en was zowel mijn nieuwe werkplek als thuis de boel gezellig versierd. Daarnaast ging ik nog gezellig met vriendinnetje T. lunchen en maakten we plannen voor onze gezamenlijke trip want komende maand moet zij eraan geloven!

Stedentrip Lissabon

Ja, onze eerste trip van dit jaar! En wel eentje met een speciale reden, want ik vierde mijn 50e verjaardag niet thuis, maar lekker in Lissabon!

Okay, het verliep wel anders dan ik mijzelf had voorgesteld want toen ik het boekte, zag ik ons al lekker zitten op een terrasje in de zon. Dat gebeurde gelukkig ook wel, maar ook hadden we helaas best wel veel regen. Ondanks dat hebben we zeker genoten van Lissabon én had ik voor het eerst het gevoel niet hartje winter jarig te zijn! Het was namelijk wel 18 graden in Lissabon!

De eerste blogs over Lissabon staan inmiddels online. Gemist? Niet getreurd, ik deel ze nog even met jullie!

Het is absoluut een hele fijne stad om een paar dagen te verblijven. Een super fijne sfeer, veel te zien en te doen én ook de Portugese keuken is een aanrader. Kortom, we kijken er met heel veel plezier op terug!

Wat gebeurde er verder nog in februari?

 • ik werkte noodgedwongen wat vaker thuis vanwege de verbouwing op kantoor.
 • de formule 1 is weer begonnen, heel benieuwd of Verstappen direct de eerste race zal gaan winnen
 • ik ging braaf elke maandag en zaterdag (m.u.v. weekendje Lissabon) naar de sportschool
 • misschien toch wel de verdienste van mijn e reader want ik las deze maand maar liefst 4 boeken uit! Namelijk: Ga als een rivier van Shelly Read (Aanrader!), Als alles is gezegd van Anne Griffin (echt gaan lezen!), Verborgen in de sneeuw van Viveca Sten (goed) en De dochter uit Parijs van Kristin Harmel (aanrader!)
 • ik kreeg weer een leuk gevulde kledingbox van Anno Anno binnen waarvan ik drie items heb gehouden (t-shirt, blousje en een groen jasje)

Wat zijn onze plannen voor maart?

Dit weekend staat er een wandel- en luncharrangement met mams in Norg gepland, dus ik hoop vooral dat we een beetje lekker weer zullen hebben. Ook erg benieuwd natuurlijk naar de wandelroutes waar we uit kunnen kiezen. Verder staat er een date gepland met vriendinnetje M, ook altijd gezellig.

Daarnaast staat er ook een shoppingdate met nichtje J. op de planning en ga ik volgende week kraamschudden bij een collega. Kortom, ik heb wel zin in maart!

En jij? Blij dat de winter weer voorbij is?

 

 

8 comments

 1. Kijkje in huis en tuin

  Ik ben ook van het bouwjaar 1974, maar dan geboren in November
  Ook ik vond vijftigers vroeger erg oud, nu zie ik dat anders.

  Beantwoorden

 2. Yvonne

  Aller eerst nog van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal 50 jaar. Wat een leuke dingen heb je gedaan. Lissabon lijkt mij ook erg leuk om een keer naar toe te gaan.
  Laat het voorjaar maar komen.

  Beantwoorden

 3. Claire

  Wat een heerlijke maand weer! Heerlijk die terugblik! Nog van harte gefeliciteerd! 50 jaar; wat een mooi jubileum!

  Beantwoorden

 4. Tessa

  Nog gefeliciteerd! Ik ben erg blij dat de winter voorbij is. Ik mis de zon en het fijne weer

  Beantwoorden

 5. Eat Live Travel

  Wat leuk om terug te lezen. Jammer dat het weekendje in Lissabon niet zoveel zon heeft gegeven. Verder heb je veel leuke dingen op de planning staan voor maart, maar was is kraamschudden? 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Kraam schudden is op kraamvisite gaan!

   Beantwoorden

 6. Yova

  Alsnog gefeliciteerd. Ik weet niet ook ik al gedaan hebt. Jullie hebben daar genoten. Wat ziet daar mooie omgeving. Je ziet daar heel veel van. Ik vind huizen en winkels heel leuk om te zien. Heel jammer dat de weer niet zo mee werken. Mooie foto’s.

  Beantwoorden

 7. Heidi

  Wat een leuke maand februari heb je gehad.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.