At the Moment #69: Nazomer, heidewandelingen & Netflix

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Heidegebied De Heemtuin

Op dit moment vooral met mij niet te druk maken over de hitte, maar heel eerlijk, dat lukt niet echt. Man, nazomer heerlijk, maar dan graag maximaal een graadje of 24. Maar goed, het is in ieder geval beter dan dagenlang regen.

Verder is het voor mij vooral een kwestie van werken, want in de zomerperiode neem ik eigenlijk nooit vrij. Gelukkig heb ik dan mijn parttime dagen, zodat ik op die momenten nog iets leuks voor mijzelf kan doen. Op die manier blijft de balans tussen werken en privé ook goed, althans, voor mij werkt het prima.

Tussen alle werkbeslommeringen door probeer ik zoveel mogelijk aan de wandel te gaan, maar met deze temperaturen wordt het dan wel ’s ochtends op tijd op pad. Later op de dag is het mij echt te warm en hoewel het ’s avonds natuurlijk ook nog kan, heb ik dan weinig tot geen puf meer.

Waar geniet ik van?

Gasterse duinen Drenthe

Vooral van wandelen door een prachtig natuurgebied waar de heide nu volop in bloei staat! Zo ging ik onlangs al op tijd, oftewel tijdens Het Gouden Uurtje, naar de Gasterse Duinen om foto’s te maken. Echt, wat was dat een genietmoment!

Al om half 7 ’s ochtends stond ik met mijn camera in de aanslag klaar om al het moois dat de zonsopkomst te bieden heeft, vast te leggen. Aan de ene kant de mist, aan de andere kant de zonsopkomst, het was super mooi om mee te maken en smaakt zeker naar meer!

Sowieso probeer ik in deze tijd van het jaar zoveel mogelijk te wandelen in een gebied met heide. Het bloeit tenslotte maar zo kort, dus je moet je momenten pakken. Zo was ik ook weer terug in het prachtige natuurgebied van de Odoornerdennen. Ook zo’n mooi natuurgebied met volop heide én een leuke pluspunt, een Adventure Lab. Vorig jaar al aan begonnen, maar niet afgemaakt omdat ik het compleet vergat tijdens mijn wandeling in dit gebied. Nu alle vragen beantwoord en dus weer eentje kunnen afvinken.

Waar kijken we naar op Netflix?

Sinds september 2021 hebben we Netflix en daar maken we bij flarden dankbaar gebruik van. Zeker in deze tijd van het jaar schakelen we regelmatig over op Netflix.

Waar kijken we momenteel naar?

 • Johan Falk (seizoen 2 is klaar, nu door met seizoen 3}
 • The Night Agent (aanrader)

Wat hebben we verder nog gezien?

 • Heartstopper (seizoen 2, leuk)

Waar kijk ik naar uit?

Nou, dat is niet zo moeilijk! Ik moet namelijk nog een weekje werken en dan heb ik gewoon nog 2,5 week vrij! En ja, om dan maar direct de volgende vraag te beantwoorden. We gaan ook nog weg én wel 12 dagen naar Torredembarra in Spanje! Samen met mijn ouders, want zij zijn in september vijftig jaar getrouwd, dus dat gaan we gezellig vieren in Spanje.

En ja, ergens verheug ik mij ook wel op de herfst. Niet de regenachtige dagen, maar die mooie herfstdagen waarop de natuur zich van haar mooiste kant laat zien. Waarop de bomen zo mooi kleuren en de paddenstoelen weer uit de grond schieten. Kortom, ik heb er wel zin in!

Verheug jij je op de herfst?

10 comments

 1. Nicole Orriëns

  Ik vind het eigenlijk ook veeeels te warm, dus ik snap je heel goed! Gelukkig is het morgen voor het laatst, en daarna wordt het weer gewoon.

  Beantwoorden

 2. Claire

  Wat een prachtige foto’s! De na zomer kan wat mij betreft niet lang genoeg duren.

  Fijne vakantie alvast!

  Beantwoorden

 3. Simone

  Poeh, het is zeker te warm om te wandelen. Wij hebben het ook gedaan, want ja de heide bloeit maar zo kort. We zorgden dat we voor het middaguur weer terug waren. Dat ging prima. Deze laatste week zal vast snel gaan.

  Beantwoorden

 4. Linda schrijft 't op

  Ik verheug me ook op de mooie kleuren van de herfst, ook leuk om te fotograferen.

  Beantwoorden

 5. Renata Feyen

  Ja de warmte daar is momenteel geen ontkomen aan, maar nog één dagje en dan gaan de temperaturen weer terug naar beneden

  Beantwoorden

 6. Malou

  Wauw, wat is de heide op dit moment mooi zeg! Oh en bedankt voor de reminder, ik moet seizoen 2 van Heartstopper ook nog kijken 🙂

  Beantwoorden

 7. Tessa

  Geniet van jouw aankomende vakantie! Ik kijk ook erg uit naar mijn vakantie volgende maand

  Beantwoorden

 8. Yova

  Heide wandeling is zeker mooi in de natuur te lopen. Echt geweldig gebied. Mooie foto’s. Netflix hebben wij opgezegd. Te duur voor ons. Ik wens jou alvast fijne vakantie. Mooie vooruitzichten.

  Beantwoorden

 9. Elisabeth

  Deze keer had ik ook last van de warmte. Kwam door de chemo. Kreeg vreselijke uitslag. Maar goed, de zon blijf ik lekker vinden. Ik heb niet veel met de herfst, hooguit de mooie kleuren. Mooi overzicht heb je gemaakt.

  Beantwoorden

 10. Liesbethblogt

  AH je hebt dus ook niks met die hitte en nu waarschijnlijk vakantie. Lekker van genieten!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.