At the Moment #66: Voorjaar, wandelen & Netflix

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Eigenlijk het geijkte, namelijk werken! Gelukkig is de dikste drukte achter de rug en dat geeft in ieder geval even wat rust. Ook wel fijn met het oog op de komende gebroken weken (lees: lang weekend met Koningsdag, Hemelvaart en vakantievierende collega’s).

Verder ben ik lekker bezig met mijn Project Fotografie, dus dat betekent dat ik inmiddels een begin heb gemaakt met mijn thema voor april. Oftewel, ik probeer nu overal iets van reflectie in te zien, maar ben nog zoekende naar de out of the box foto, dus niet steeds de weerspiegeling van het landschap in het water. Het is in ieder geval een leuk tijdverdrijf!

In mijn vorige At the Moment vertelde ik nog dat ik druk aan het zoeken was naar een leuke bestemming voor onze vakantie in juni. Dat is inmiddels gelukt en ik zal jullie binnenkort meer hierover vertellen, maar ik kan jullie alvast verklappen dat het een totaal onbekende regio voor ons is én dat het geen Oostenrijk is geworden!

Waar geniet ik van?

Nou, vooral van het feit dat het ’s avonds weer langer licht is! Niet dat ik al een avondwandeling heb gemaakt, maar het idee dat het kan, stemt mij al direct vrolijk.

Siepelveen Zeegser Duinen

De lente laat het nog een beetje afweten, maar toch hebben we inmiddels ons eerste terrasje van dit jaar gepakt. Ook nog een gecombineerd met onze eerste fietstochtje van het jaar, dus twee vliegen in één klap! Verder hebben we Nationaal Park Drentsche Aa opnieuw ontdekt, want na onze wandeling vanuit Schipborg, hebben we afgelopen weekend het rondje Zeegser Duinen gedaan. Ook al zo’n aanrader. Het was niet zo zonnig als tijdens onze eerste wandeling, maar toch was het opnieuw genieten geblazen. Wat is Drenthe toch een prachtige provincie!

En ja, april is natuurlijk ook de tijd van de bloeiende bloesembomen. Zo’n mooi gezicht elk jaar. Gelukkig hoef ik daarvoor niet ver van huis, want al op loopafstand kom ik een prachtige bloesemboom tegen waar ik standaard elk jaar wel wat foto’s van maak. Zo ook dit jaar dus.

Verder is ook het campingseizoen begonnen en dat betekende een grote schoonmaak bij ons vakantiehuisje. Vorig jaar hadden we al tien kruiwagens met blad weggebracht, nu kwamen daar nog vijftien kruiwagens bij. Ook het huisje is van binnen en buiten weer schoon. Nu alleen nog de bloembakken vullen met plantjes en dan zijn we klaar voor de lente c.q. zomer!

Waar kijken we naar op Netflix?

Sinds september 2021 hebben we Netflix en daar maken we bij flarden dankbaar gebruik van. Zeker in deze tijd van het jaar schakelen we regelmatig over op Netflix.

Waar kijken we momenteel naar?

 • Johan Falk (seizoen 2 is klaar, nu door met seizoen 3}
 • Ginny & Georgia (nog 3 afleveringen en dan zit seizoen 2 er helaas op)
 • Wellmania (halverwege seizoen 1 inmiddels, leuke serie)

Wat hebben we verder nog gezien?

 • Luther (film met Idris Elba, aanrader)
 • Don’t let go (goede film)
 • Dance 100 (soort spelshow waarbij aanstormende choreografen een nieuwe choreografie ten uitvoer moeten brengen met steeds meer dansers, leuk vermaak)
 • El Fotografo de Mauthausen (fotograaf in opleiding legt het leven in concentratiekamp vast, indrukwekkend)

Waar kijk ik naar uit?

Zoals gebruikelijk naar een zonnig weekend. Lekker aan de wandel en foto’s maken. Ook naar mooie fietstochtjes in de omgeving van de camping.

Ook staat er een gezellige date met een oud collegaatje op de planning, altijd leuk! Verder het lange Koningsdagweekend, want de vrijdag na Koningsdag is ons kantoor gesloten, dus opnieuw een weekend van maar liefst vijf dagen! En ja, ook naar de volgende Formule 1 race, man, zo’n break van drie weken duurt dan lang hoor!

En jij? Wat zijn jouw plannen?

8 comments

 1. Simone

  Ik ben nu wel benieuwd naar jullie vakantiebestemming! En het is echt heerlijk he, dat het zo lang licht is. Al moet ik er nog wel een beetje aan wennen. Ik vergis me nog vaak in de tijd.

  Beantwoorden

 2. Nicole Orriëns

  Leuk om te zien wat jij op Netflix kijkt. Dat is totaal anders dan wat ik kijk : )

  Wij kijken bijvoorbeeld op het moment You.

  Beantwoorden

 3. Josyanne

  Wat leuk om te lezen allemaal! Wij kijken uit naar het strand en de boswandelingen, heerlijk!

  Beantwoorden

 4. sandra

  Wat leuk om te lezen! Ik kijk vooral uit naar het mooie weer dat eraan komt en naar ons weekendje Parijs eind mei

  Beantwoorden

 5. Claire

  Wat een ontzettend leuk overzicht en wat een cadeautje dat jullie een eigen vakantiehuis hebben!

  Beantwoorden

 6. Linda schrijft 't op

  Wat leuk een fotografie cursus, ik ben benieuwd wat je allemaal gaat leren.

  Beantwoorden

 7. Tessa

  Ik ben ook blij dat het weer zo fijn is. Ik zou ook graag een keer een fotografie cursus willen volgen

  Beantwoorden

 8. Patricia Heres

  Ik heb niet echt plannen. Misschien weer een flinke wandeling maken binnenkort, dat is wel lekker misschien. Of een eind fietsen zodra ik mijn fiets heb.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.