Kiel Windeweer

At the Moment #58: Netflix, leuke dates & fietstochtjes

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Vooral met werk, maar op mijn vrije dagen geniet ik volop van het mooie weer. Dit mag echt nog wel een tijdje duren van mij, echt heerlijk genieten zo.

Zoals gezegd, gaat het werk gewoon volle bak door. Natuurlijk zijn er her en der wat korte weekjes (Koningsdag en straks het lange Hemelvaartweekend), maar ondanks dat ik in april net een weekje vrij ben geweest, kijk ik uit naar juni. Juni, al jaren mijn favoriete maand. Waarom? Dat vertel ik je aan het einde van dit artikel!

En ja, verder zit ik weer helemaal in mijn leesflow na een dipje in de eerste maanden van dit jaar. Inmiddels staat de teller op dertien boeken, nog niet bijzonder veel, maar de laatste twee weken toch drie boeken uitgelezen, dus het gaat weer lekker.

Waar geniet ik van?

Wie geniet nu niet van dit heerlijke weer? Ik in ieder geval met volle teugen! Voel gewoon dat ik energie krijg en zin heb om van alles en nog wat te gaan doen. Nog steeds lukt het mij aardig goed om de weekenden niet weer zo vol te plannen als in het voor corona tijdperk waardoor er ook ruimte is om spontaan iets te gaan doen.

Fietstocht

Dat laatste houdt bijvoorbeeld in dat ik al twee weekenden op rij een leuke fietstocht heb gemaakt. Weliswaar in mijn uppie want René had helaas andere bezigheden, maar ondanks dat heb ik mij prima vermaakt in het Gronings/Drentse landschap. Mijn eerste fietstocht was vanaf de camping naar Zuidlaren, zo’n 15 km in totaal en mijn tweede tochtje bracht mij onder meer door Kiel-Windeweer en Zuidlaarderveen en was ruim achttien kilometer. Oh ja, even voor de goede orde, ik heb nog een gewone fiets en ben nooit zo’n fietser geweest, maar dit jaar in het kader van Project Fietsen wil ik het toch vaker gaan doen.

Daarnaast is het ook gewoon fijn dat je weer dingen kunt doen, zoals afspreken met vrienden en gezellig een hapje eten. Afgelopen weekend kwamen vrienden M en B bij ons op de camping en hebben we natuurlijk heel veel gekletst, maar ook lekker gegeten bij het paviljoen op onze camping (nog een pluspunt van ons plekje daar haha…).

Waar kijken we naar op Netflix?

Pas sinds september vorig jaar hebben we Netflix, dus lijkt het mij leuk om jullie op de hoogte te houden van wat we zoal hebben gezien. Tips zijn natuurlijk altijd welkom hoor!

Dus wat hebben we het afgelopen maand gezien?

 • Taboo (seizoen 1 gezien, nu wachten op seizoen 2, aanrader)

Waar zijn we nog mee bezig?

 • Anatomy of a Scandal (miniserie van 6 afleveringen, ben benieuwd naar de afloop)

Waar kijk ik naar uit?

Nou, naar het lange Hemelvaartsweekend van maar liefst vijf dagen. Hopelijk blijft dit mooie weer nog even want voor Hemelvaartsdag staat een bbq gepland bij ons vakantiehuisje. Zin in!

En ja, daarna komt onze trip naar Oostenrijk ook al heel snel, dus stiekem tel ik ook al af naar onze zomervakantie in juni. Eindelijk weer naar Oostenrijk, want ondanks dat ik ook graag nieuwe landen ontdek, blijft Oostenrijk toch wel mijn favoriete vakantieland. Dit jaar gaan we wel naar een regio waar we hooguit door heen zijn gereden, dus ook daardoor verheug ik mij nog meer op deze vakantie. Nog maar zeven dagen werken!

8 comments

 1. Quirina

  Nu maar hopen dat met het hemelvaartsdag mooi weer is, zodat je optimaal kan genieten van he BBQ. Leuke blog en wens je alvast heel veel plezier op je vakantie

  Beantwoorden

 2. Nicole Orriëns

  Ik kan me voorstellen dat je geniet van het mooie weer. We hebben op het moment ook echt prachtig zonnige dagen!

  Beantwoorden

 3. Linda schrijft ' t op

  Ik kijk uit naar Pinksteren, dan gaan we er even lekker opuit.

  Beantwoorden

 4. Karin

  Heey Wanda ik volg je reisblogs al een poosje maar nog niet eerder gereageerd. Wat leuk dat je het fietsen zo hebt ontdekt. Dat is echt genieten met het mooie weer. Mooi vooruitzicht dus jullie vakantie naar Oostenrijk. Ik ga ook in juni naar Oostenrijk. Echt m’n favoriete vakantieland. Welk gebied gaan jullie heen?

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Hoi Karin, leuk dat je reageert! En ja, Oostenrijk is echt ons favoriete vakantieland. Wij gaan naar het Lammertal in Salzbugerland.

   Beantwoorden

 5. Rory

  Wij hebben zelf alle seizoenen van OZARK afgekeken en nu weer bezig met een nieuw seizoen van Queen of the South (alles nu gezien). Zelf kijk ik ook nog naar Virgin River (inmiddels ook afgekeken). Heerlijk. Echt ontspanning. Fietsen is niet helemaal mijn ding moet ik eerlijk bekennen. Vandaag heb ik heerlijk gewandeld in Naarden-Vesting.

  Beantwoorden

 6. Tessa

  Ik kijk heel erg uit naar mijn 10 daagse trip naar London. Wat jij met Oostenrijk heb, heb ik met London

  Beantwoorden

 7. rachel

  ik kijk uit naar morgen, dan is mijn mannetje jarig en zijn wij 19 jaar getrouwd en gaan we wat met het gezin doen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.