kerstmarkt Bourtange

At the Moment #54: Kerstmarkten, Netflix & Max Verstappen

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Tja, het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat het vooral draait om werken. Zoveel mogelijk afhandelen voordat de jaarprolongatie van januari losbarst. Alle hens aan dek dus en zoals altijd een strijd tegen de klok. Oftewel, tot wanneer kunnen we nog iets in het systeem muteren alvorens alles op slot wordt gezet om de mega prolongatie voor te bereiden.

Altijd weer drukke weken en zoals altijd moet ook alles weer op het laatste moment worden gedaan. Wat dat betreft zou ik echt blij zijn als komende week voorbij is, want dan hebben we even rust tot na de feestdagen.

En verder spook ik eigenlijk niet zo gek veel uit, het is helaas vooral veel thuishangen, boekje lezen en Netflixen.

Waar geniet ik van?

kerstmarkt Bourtange

kerstmarkt Bourtange

Het is natuurlijk niet zo dat ik alleen thuis op de bank onder mijn kleedje hang. Zo ging ik met mams naar de kerstmarkt in Vesting Bourtange. Wel met QR-code, maar goed, het zij zo. Het was verder prima geregeld en een leuk uitje om alvast een beetje in de kerststemming te komen!

Verder is er in Veendam net als vorig jaar weer een Lichtjesroute en hoewel we er zelf niet aan meedoen, vinden we het wel leuk om te kijken hoe anderen hun wijk hebben versierd. Soms een beetje over the top, maar over het algemeen zijn ze vooral heel erg creatief bezig geweest!

En ja, dan natuurlijk de epische finale van het Formule 1 seizoen. Op het moment dat ik dit type, lopen er nog twee protesten van Mercedes, maar het kan toch niet anders dan dat Max Verstappen zijn allereerste wereldtitel heeft binnengehaald! Gezien het hele seizoen een meer dan terechte winnaar en ja, ik geef eerlijk toe, ik heb met tranen in de ogen de laatste ronde bekeken. Het was een achtbaan van emoties, van balen bij de start, tot teleurgesteld dat het ‘em niet zou gaan worden, tot hoop op het moment van de Safety Car tot tranen toen Verstappen het ‘em gewoon flikte!

Waar kijken we naar op Netflix?

Pas sinds september dit jaar hebben we Netflix, dus lijkt het mij leuk om jullie op de hoogte te houden van wat we zoal hebben gezien. Tips zijn natuurlijk altijd welkom hoor!

Dus wat hebben we tot nu toe gezien?

 • Lupine (seizoen 1 en 2, geweldige serie met een fantastische acteur Omar Shy)
 • Ferry (de film over Ferry Boumans, geweldig)
 • Love hard (kerstfilm, leuk)
 • Squid Game (fascinerend)

Waar zijn we nog mee bezig?

 • Undercover (seizoen 3, weer super spannend)
 • La Casa de Papel (seizoen 1, kom er niet echt in)
 • Valeria (seizoen 1, leuk voor tussendoor)
 • Clickbait (miniserie, spannend!)

Waar kijk ik naar uit?

Ik zou vooral dolblij zijn als komende week voorbij is, zodat de druk even van de ketel is qua werk. Daarnaast heb ik op zich wel zin in kerst, hoewel het helaas geen extra vrije dagen betekent. Met Oud & Nieuw gelukkig wel extra vrij, dan kan ik tenminste proberen om gedurende vijf dagen de accu op te laden voor de drukke januari maand.

En ja, verder hoop ik vooral dat we geen echte winter zullen gaan krijgen en dat het snel voorjaar is, maar goed, dat duurt helaas nog wel even haha…

Ben jij team winter of team zomer?

14 comments

 1. Frederique

  Lupin is leuk hè? La Casa even doorbijten, wordt steeds beter. Ik heb in ieder geval genoten. En…altijd teamzomer hier 🙂

  Beantwoorden

 2. lindaschrijfthetop

  Ik ben duidelijk een zomertype ik bloei op van de zon, zodra het herfst is en de mooie kleuren komen moet ik altijd even afkicken van de zon.

  Beantwoorden

 3. 9Lives Cats Etc - Evendelen.be

  Ik hou wel van de winter, maar ben eigenlijk niet zo zot op de eindejaarsfeesten.
  Die periode is voor mij wat te druk, dus zal je me niet snel tegenkomen op een Kerstmarkt of in het shoppingcentrum.
  Ik kijk nu wel uit naar sneeuw. Ik kan namelijk niet wachten om te gaan wandelen met onze honden in de sneeuw en leuke foto’s te nemen. Ik ben benieuwd hoe onze pup op de sneeuw gaat reageren. Dat wordt lachen.

  Beantwoorden

  1. Mandy

   Echt jammer dat Bourtange met QR is, kwam er elk jaar wel! La casa vond ik trouwens echt leuk. Heb je nog gekeken of ben je er mee gestopt?

   Beantwoorden

   1. Wanda

    Heb nog niet weer gekeken, maar dat komt vooral doordat ik veel kerstfilms heb gezien.

    Beantwoorden

 4. Sandra

  Ik ben dol op de zomer en warmte. Dus tja, winter is aan mij niet echt besteed. Al kan ik zo af en toe ook wel genieten van een straalblauwe lucht, windloze en zonnige winterdag.

  Beantwoorden

 5. Soraya

  Kerst vier ik zelf niet❤️ netflix kijk ik wel soms. De squad game heb ik idd ook gekeken, wel heftig! Ik snap dat je blij bent als de week voorbij is aangezien je het druk hebt met werk! Ik ben team allebei!

  Beantwoorden

 6. Mrs. T.

  Team lente, zomer, herfst en winter. Ik vind alle seizoenen wel leuk namelijk. Het belangrijkste vind ik eigenlijk dat het droog is (maar dan moet het wel ’s nachts een paar uurtjes regenen natuurlijk).

  Beantwoorden

 7. Jolanda

  Herkenbaar, hier ook enorm druk door de kerst. Straks even lekker rustig aan doen tijdens de kerstdagen en dan weer door.
  De lijstjes van Netflix is ook mijn lijstje
  Nu wel weer naar een nieuwe serie. Daar kunnen we dan de kerstdagen op het gemak naar opzoek gaan. Fijne kerstdagen alvast!

  Beantwoorden

 8. Tessa

  Team zomer for sure! Lekker jurkjes dragen zonder panty. Fijne december maand

  Beantwoorden

 9. Anette

  Ik heb geen hekel aan de winter zolang het droog is, maar zomer heeft zeker wel de voorkeur! De warmte, een lome dag op het strand met een goed boek .. love it 😃

  Beantwoorden

 10. Fallon

  Als het aan mij lag hadden we het hele jaar door kerstmarkten! Ik vind dat zo enorm gezellig!

  Beantwoorden

 11. Yova

  Ik ken deze plek niet. Het is zeker heel mooie kerstmarkt om te zien. Ik vind wel erg jammer dat we niet kunnen. Je hebt prachtig foto’s van gemaakt. Wij hebben ook naar Max gekeken. Echt geweldig dat hij gewonnen heeft. Eindelijk… Vandaag is het officieel gewonnen. Totto is heel vervelend ventje… Ik heb wedstrijd van genoten. MAX IS HET WINNAAR GEWORDEN! TOP!!!!!

  Beantwoorden

 12. Saskia

  Ik heb ook zitten schreeuwen om Max, fantastisch hoor zo ook in de laatste ronde. Noa was er helemaal bang was en zei maar: Niet schreeuwen papa, mama! haha. Die snapte er natuurlijk helemaal niets van. Tof ook die kerstmarkt!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.