De Wachter Zuidlaren

At the Moment #25: Zuidlaren, hitte & gezellige dates

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar geniet ik van?

Heel eerlijk? Dat het eindelijk wat is afgekoeld! Echt, ik gun ieder een zomer om U tegen te zeggen maar wekenlang 30 graden of meer is mij teveel van het goede. Ik voelde me simpelweg geen mens meer en was alleen maar sloom. Nee, wat dat betreft vind ik het heerlijk om weer lekker onder mijn dekbedje in slaap te vallen! Verder geniet ik van mijn nieuwe smartphone, hoewel ik nog steeds een hoop uit te vogelen heb! Maar vooralsnog ben ik erg blij met mijn nieuwe toestel.

Waar kijk ik naar uit?

Nou, nog een paar dagen werken en dan vertrekken we weer voor een paar dagen naar de Ardennen! Onwijs veel zin in! Niet alleen vanwege de Formule 1 race met Max Verstappen maar ook omdat ik de Ardennen gewoon een prachtig mooi gebied vind. Heerlijk om weer even door Durbuy te slenteren en te genieten van de prachtige uitzichten!

Durbuy Ardennen Ourthe

Sowieso hebben we het er goed voor staan, want na de Ardennen hoef ik slechts tien dagen te werken voordat we er opnieuw een weekje tussen uit gaan. Half september gaan we namelijk met mijn ouders nog een weekje naar de Saksische Schweiz en staat er onder meer een bezoek aan Dresden op de planning. Voor ons een compleet nieuwe regio dus ik kijk er dan ook enorm naar uit!

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Tja, eigenlijk hebben we de afgelopen weken niet zo gek veel gedaan. Het was ons namelijk simpelweg te warm. Beter gezegd, ik vond het zelfs te warm om überhaupt buiten te zijn en was behoorlijk close met onze airco! Wel ging ik nog gezellig met vriendinnetje T. lunchen bij paviljoen De Leine waar we zowel genoten van het uitzicht als van onze overheerlijke tapasschaal!

Strandpaviljoen De Leine

De Wachter Zuidlaren

Verder waren we de afgelopen weekenden regelmatig in Zuidlaren te vinden. De eerste keer gingen we nog op de fiets maar door alle omzwervingen werd het uiteindelijk een fietstochtje van zo’n 50 km! Ook ging ik nog gezellig met collega’s lunchen bij De Heeren van Coevorden in het kader van ‘de één is terug van vakantie, de ander gaat met vakantie’. Ach, eigenlijk hebben we gewoon geen excuus nodig om lekker te gaan lunchen!

Welk boek ligt er momenteel op mijn nachtkastje?

Inmiddels is boek 26 uit ‘Vlak voordat ik stierf’ van S.K. Tremayne en ben ik begonnen in boek 27 ‘Als het graf zwijgt’ van Jess Walter. Momenteel zit ik dus weer helemaal in de thrillers maar merk ik wel dat ik er ook gewoon echt tijd voor vrij moet maken. Gewoon die telefoon aan de kant en lekker ongestoord een uurtje of twee lezen!

Bij welk nummer gaat de radio wat harder?

Eigenlijk vind ik het een verschrikkelijk nummer, althans, het is zo’n irritant nummer wat zo in je hoofd blijft hangen maar toch, betrap ik mijzelf er op dat ik keihard mee zit te zingen als ik in de auto dit nummer hoor!

En hoe gaat het met jou?

15 comments

 1. Yova

  Je geniet van alle kanten. Prachtig foto’s heb je gemaakt. Eten ziet lekker uit. Ik wens jou heel veel plezier in Ardennen. Daar is zeker heel mooi. Rust omheen. Liedje ken ik niet. Wel leuk.

  Beantwoorden

 2. Balou

  Wat leuk zeg, altijd heerlijk om samen te lunchen!

  Beantwoorden

 3. Felice Veenman

  Zuidlaren, ik ben nog steeds van plan om daar eens heen te gaan

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Echt een mooie omgeving. Weet niet of het voor jou ver is maar anders zou je er echt een dagje uit van kunnen maken.

   Beantwoorden

 4. Maaike - www.travelbliss.nl

  Ik ben ook blij dat het wat minder warm is zo kom je tenminste weer een beetje aan werken toe. De ardennen is altijd leuk! Geniet ervan

  Beantwoorden

 5. Jouvence

  Leuk om te lezen met mooie foto’s, de tapasschaal ziet er erg lekker uit!

  Beantwoorden

 6. Melissa

  Wat een heerlijk stuk gefietst en prachtige foto van molen

  Beantwoorden

 7. Helena

  Heel veel plezier in de Ardennen 🙂

  Beantwoorden

 8. Nicole Orriëns

  Ik ben ook blij dat het niet meer zo ontzettend warm is. Maar we hebben wel een prachtige zomer gehad gelukkig.

  Beantwoorden

 9. Manon

  Ik mis het warme weer hoor! Ik ben er echt gek op … Maar ik geloof dat de meeste mensen het wel iets te heftig vonden haha. Snap dat je dan wat minder activiteiten onderneemt. Leuk, de Ardennen! Veel plezier.

  Beantwoorden

 10. Yousra Yasmine

  Wat een leuk artikel! Het ziet er gezellig uit! Alleen ik mis het warme weer nu alweer haha.
  Liefs,
  Yousra Yasmine

  Beantwoorden

 11. Layla

  Leuke post 🙂 Beide boeken kende ik nog niet, maar ik ga ze zeker eens opzoeken. Thrillers vind ik op dit moment echt fijn om te lezen.

  Beantwoorden

 12. Sabine

  Leuk overzicht! Ik ben zelf meer fan van wat kouder weer, rond de 15 graden. Precies waarin ik woon eigenlijk. Al zou ik van een paar weekjes 30 graden best wel kunnen genieten, en daarna extra dankbaar zijn voor het koude weer.

  Beantwoorden

 13. Marcella

  Ik heb beide boeken toegevoegd aan mijn leeslijst. Ik ben nu bezig in het derde boek van Stieg Larsson, heb je de Millennium triologie al gelezen? Dikke aanrader!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, die heb ik allemaal gelezen. Echt een goede serie!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.