happylist

Happy List… (9)

De afgelopen tijd waren er weer meerdere momenten dat ik dacht ‘ja, hier word ik nu blij van’. Hoogste tijd dus om ze weer eens op een rijtje te zetten voor jullie! Lezen jullie gezellig mee?

happylist

♥ zon, zon, zon… had ik al gezegd dat ik ontzettend blij word als het zonnetje weer lekker schijnt? ♥ een weekend wat bestaat uit maar liefst 5 dagen! Ik zou er best aan kunnen wennen! ♥ de gezellige maar bovenal ook zeer lekkere lunches met zowel collega’s, vriendinnetjes als vriendlief ♥ een mooie bos bloemen ♥ wakker worden met berichtjes over sneeuw terwijl je zelf later op de dag geniet van de zon in het buitenbad van Fontana, met recht een bonusdag! ♥  een onverwachtse traktatie op het werk ♥ onze avondwandelingen ♥ mooie zonsondergangen ♥ uitwaaien op het strand, oh wat mis ik dat hier in het hoge noorden! ♥ het lezen van een goed boek ♥ het vooruitzicht van onze vakantie naar Zweden, nog 5 weken! ♥ lekker op het terras zitten ♥ Radler ♥ de toename van mijn volgers op Instagram, echt, in no time dik over de 400 heen! ♥ prachte blauwe luchten met wolken ♥ ons uitstapje naar Wismar, na bijna 14 jaar nog steeds genieten van tijd samen! ♥ kleurrijke bloesems ♥ asperges, oh, deze zaterdag staan ze weer op tafel, dit keer met gerookte zalm erbij, lekker! ♥ overwinning van Rossi, die ‘ ouwe’ kan het nog steeds! ♥ mijn nieuwe lay-out ♥ The Blacklist, de enige serie die ik al vanaf het begin volg ♥ Max Verstappen per direct naar Red Bull!!! OMG, waar gaat dat heen met dat joch?

Fijn weekend alvast! Geniet lekker van de zon!

12 comments

 1. Sas

  Wat een super fijne lijst! Ik geniet ook super van het zonnetje. Net als op ons balkonnetje gezeten met een fijn boek. Fijne dagen!

  Beantwoorden

 2. Marjolein

  Gefeliciteerd met zoveel volgers, leuk zeg! En asperges.. Ook een favoriet bij ons! 🙂

  Beantwoorden

 3. Koen

  Dit lijstje is niet “The Black List” – wel herkenbare zaken – en ik volg je niet vanaf het begin maar best al lang. Met plezier.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk om te horen Koen!

   Beantwoorden

 4. Sabine

  Wat een fijne dingen zeg!! Ik ben bijna bij de 300 volgers, maar het gaat erg langzaam. Jij gefeliciteerd, hartstikke leuk joh! En geniet lekker van je lange weekend!! Hopen op heel veel zon 😀

  Beantwoorden

 5. Ferry & Jacqueline

  Leuke dingen heb je geschreven. Wat heerlijk weer. Echt genieten. Jij gefeliciteerd,echt geweldig. Nog over 5 weken ga je naar Zweden toe. Zweden is daar prachtig.Ot:Helaas geen Keukenhof voor dit jaar. Volgende jaar maar weer. Er is zoveel te zien. Pfff.. Zonnige dagen gewenst.

  Beantwoorden

 6. Morgaine

  Wat super allemaal en van Instgram, Sabine ook al, ik denk dat ik mijn reisfoto’s ook maar eens uit de kast ga trekken, hahahaha Zien of ik dan ook ineens omhoog ga 😉 Wel een leuke test, maar vandaag nog even niet 😀

  En ja, zon, word ik ook standaard blij van, zelfs als ik niet eens echt buiten kom, zit nog met mijn knie nu 😉 Dus het blijft nog even bij balkon, liever dat ik zo helemaal heel ben en dan elke dag die trap op en af kan dan…

  X

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Reisfoto’s doen het bij mij in ieder geval erg goed, vooral als je de juiste hashtags gebruikt.

   Beantwoorden

 7. Helena

  Blijft lekker hè, even stil staan bij zo’n blij-lijstje 🙂

  Beantwoorden

 8. Sanne

  Gefeliciteerd met je volgers op instagram. Verdien je ook hoor.Oh je gaat naar Zweden dat word aftellen. 🙂

  Beantwoorden

 9. Jenny - ikreis.net

  Wat een fijne dingen! Ik word helemaal blij als ik ze lees.

  Beantwoorden

 10. Flavie

  Ik word er happy van 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.