happy list

Happy List (5)

Gek toch, er zijn best wel veel dingen waar ik blij van word en toch deel ik dit soort Happy Moments maar heel weinig op mijn blog terwijl ik het juist heel erg leuk vind om het bij jullie terug te lezen. Ik zal proberen om ze dit jaar wat regelmatiger met jullie te delen, okay?

Waar word ik zoal happy van?

zuid zweden happylist
Ons huisje in Zuid-Zweden…

♥ beide huisjes voor onze vakantie naar Zweden zijn geboekt! De eerste week zitten we in dit huis in Zuid-Zweden met onze eigen fruitgaard en de 2e week brengen we door in Midden-Zweden. Tussendoor willen we dan nog een nachtje naar Stockholm, dat moet nog wel worden geboekt maar ach, dat komt binnenkort ook wel…

lunch happy list

♥ lunchen met de dames van mijn afdeling op mijn verjaardag. We zouden met ons vieren gaan maar helaas was eentje ziek maar aangezien we ons er wel op hadden verheugd en dus ook ons trommeltje niet hadden gevuld, besloten we gewoon gezellig met ons drietjes te gaan en gaan we dus binnenkort gewoon weer opnieuw. Bepaald geen straf, toch?

jeans25 happy list

♥ samen met nichtje J. ga ik al iets van 15 jaar op rij naar de show van Jeans. Dit jaar viert Jeans hun jubileum en wij waren er natuurlijk weer bij. Opnieuw hebben we weer erg genoten van deze geweldige show en had ik na afloop gewoon last van tintelende handen van al dat geklap!

En ik word happy van…

♥ mijn nieuwe lay-out! Was al een tijdje zoekende en nu dus eindelijk iets gevonden wat helemaal voldoet aan mijn wensen. Lekker clean en overzichtelijk.

♥ het vooruitzicht van mijn volgende theateravondje! Samen met vriendinnetje T. ga ik vrijdagavond eerst een hapje eten bij restaurant Inspirations en vervolgens gaan we dan naar de musical De Tweeling. Zo benieuwd hoe ze dit indrukwekkende verhaal tot een musical hebben gegoten…

♥ schrijven voor de site Racingsnews365! Echt iets voor mij om lekker te kunnen schrijven over formule 1 en Max zonder dat mijn vaste lezers helemaal hoorndol van me worden! Mocht je nieuwsgierig zijn, dan ben je natuurlijk van harte welkom!

♥ vooruitzicht van een dagje Fontana samen met mijn schoonzus! Zo’n zin in een dagje ultiem ontspannen…

♥ mijn weekje vrij in april! Ook al duurt het nog eventjes, ik kan alleen al blij worden van het idee dat ik haast kan gaan aftellen, gewoon even lekker een midweekje weg. Nog niks geboekt hoor maar dat komt vast wel goed!

♥ weer vroeger licht én vooral ook langer licht! Goh, wat doet me dat goed zeg! Ik rij op de terugweg grotendeels in het licht naar huis, nu moet het alleen nog ophouden met regen en echt lente gaan worden!

♥ het boek Shoot over fotografie, daardoor nog meer zin om er op uit te trekken met mijn camera!

♥ jullie lieve felicitaties vanwege mijn 42e verjaardag! Ontzettend bedankt daarvoor!

10 comments

 1. Helena

  en die is me voorbij geschoten….je verjaardag dus alsnog proficiat en heel veel plezier met de leuke dingen die op je pad komen de komende tijd.

  Beantwoorden

 2. sammie

  Dat huisje ziet er erg mooi en schattig uit, daar zou ik ook wel naar toe willen 🙂
  Van je lunch foto krijg ik spontaan ontzettend trek! Ziet er super lekker uit!
  Dat het weer vroeger licht word en langer licht is vind ik ook zooooo fijn! Word er gelijk iets vrolijker van 🙂

  Beantwoorden

 3. Patricia

  Wauw, jullie huisje ziet erg goed uit. zo krijg ik zin in mijn vakantie. Gelukkig heb ik al dat geluk momentje gehad, maar ik moet nog even geduld hebben voor ik daadwerkelijk op vakantie ga.
  Heb je een mooie verjaardag gehad?
  De avondjes uit met vriendinnen zou ik wat meer moeten gaan inplannen. Dit doen we veel te weinig.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Waar ga je naar toe? Ja, mijn verjaardag was erg gezellig, aankomende zaterdag nog weer visite…

   Beantwoorden

 4. Sabine

  Ik zit even te denken: heb ik jou gefeliciteerd? IK kan het me niet herinneren. Zo wel, dan beter 2 keer als geen keer: nog van harte gefeliciteerd!!! Mooie lay-out trouwens! En dat huisje in Zweden ziet er net zo uit als een droomhuis! Echt zelf ik kijk er naar uit 😛

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! Dacht op instagram maar ach, 2x is ook goed hoor! Leuk dat mijn lay-out in de smaak valt, zelf ook erg blij mee. Kijk je uit naar onze vakantie? Top!

   Beantwoorden

 5. Flavie

  Een beetje gezonde jaloezie op jullie reisje naar Zweden… dat gaat zo super zijn!
  Het boek Shoot spreekt mij ook wel aan!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk om te horen! Ik ga straks natuurlijk helemaal los met blogs over Zweden!

   Beantwoorden

 6. Angèlique

  Mooie layout. En leuk, jeans, daar ben ik ook een keertje geweest!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! Leuk om te horen!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.