De Zondagse Drie… (24)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

We zitten alweer op de helft van februari, gaat lekker snel zo. Wat ook snel gaat… afgelopen dinsdag blies ik maar liefst 42 kaarsjes uit en soms of eigenlijk altijd, kan ik me gewoon niet voorstellen dat ik de 40 al ben gepasseerd. Ik bedoel… ik ben toch nog gewoon een levenslustige 30-er die volop van het leven geniet? Hoe kan het toch zo snel gaan…

Maar goed… vandaag dus Valentijnsdag en hoewel ik daar helemaal niks mee heb en het één groot commercieel gedoe vind, wil ik toch 3 al dan niet romantische feitjes over mijn relatie met jullie delen! Nieuwsgierig geworden?

Onze eerste date…

Heel eerlijk? De exacte datum weet ik niet eens meer, kun je nagaan… Wat ik nog wel weet en dat vergeet ik echt niet, is dat we op een zaterdagavond in juni (2002 hebben we het dan over…) hadden afgesproken. Hapje eten en misschien een filmpje als het gezellig was. Nou, we belandden bij Four Roses, een Mexicaans restaurant, in Groningen, zaten gezellig te kletsen en elkaar wat af te tasten en genoten onder tussen van onze lekkere quesilladas of iets anders, zou ook gerust kunnen, geen idee. Op een gegeven moment dan toch maar betaald en besloten om te kijken welke film er op dat tijdstip nog draaide. En nu komt ie jongens! Wij zijn op onze eerste date naar ScoobyDoo geweest! Ja, die zag je vast niet aankomen he?

scoobydoo zondag

Parijs, le city d’amour!

Niet voor niks roep ik altijd dat ik Parijs een heerlijke stad vind en er ook graag kom. Ik ben er inmiddels verschillende keren geweest, zowel met vriendinnen als met familie maar die ene keer dat ik er alleen met vriendlief was, was toch wel heel speciaal. Niet omdat we allebei zo super romantisch zijn ingesteld en hand in hand door de straten van Parijs hebben geslenterd om elkaar vervolgens diep in de ogen te kijken onder de Eiffeltoren. Nee, dat soort dingen zijn helemaal niet aan ons besteed. Nee, die keer waren we in de Franse lichtstad omdat vriendlief me beloonde voor het feit dat het me was gelukt om 25 kilo af te vallen!

Parijs zondag

Zo spannend is onze relatie soms…

Vriendlief werd 3 jaar geleden 40 en dus besloot ik eens uit te pakken. Op actievandedag.nl had ik een leuke actie gezien voor een uurtje zelf vliegen en aangezien vriendlief weleens in een gekke bui had geroepen dat hem dat wel wat leek, trok ik de stoute schoenen aan en boekte ik zo’n arrangement. Op zijn verjaardag zelf ging het helaas niet door vanwege het slechte weer maar een paar weken later was het dan toch zo ver en ging vriendlief in een Cesna 172 de lucht in nadat hij op de grond een spoedcursus theorie had gekregen. Ik mocht als passagier ook mee en stapte nietsvermoedend achter in. In eerste instantie was het allemaal leuk en mooi om de omgeving van Apeldoorn vanuit de lucht te zien totdat de instructeur terug kwam op een vraag die vriendlief had gesteld, namelijk hoe schuin zo’n vliegtuig zou kunnen. Nou, dat heb ik geweten! Gatver, dacht dat we te pletter zouden vallen!

vliegen zondag

Maar vertel, wie zorgt voor de romantische noot in jullie relatie?

20 comments

 1. Sas

  Wat leuk te lezen over jullie eerste date! Blijf deze Zondagse 3 een leuke rubriek vinden. Fijne dag vandaag

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk om te horen, dat motiveert om ermee door te gaan!

   Beantwoorden

 2. Patricia

  Wat leuk! Scooby doo vindt ik een leuke film. Mijn eerste date met mijn vriend was 10 en een half jaar geleden. En wij gingen naar een voorstelling van andere van duin. Op valentijnsdag.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ook al mooi tijdje samen dus! Was vast een leuke show!

   Beantwoorden

 3. Helena

  Alsnog gefeliciteerd dus 🙂 en leuk om te lezen!

  Beantwoorden

 4. Noelle

  Wat lief dat jullie beide af en toe iets romantisch doen voor elkaar. Wij zijn semi-romantisch. Mijn man kan heel romantisch uit de hoek komen, maar ik verwacht niet heel veel. Ik ben niet zo een romanticus. Hij heeft wel de dag van onze verloving helemaal perfect en romantisch ingepland, incl. perfecte locatie voor het aanzoek, helikoptervlucht en dineren bij een restaurantje in Beverly Hills. Dat kan ik natuurlijk niet beter!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Nou, dat was het dan ook wel direct hoor! Zo romantisch zijn we helemaal niet joh! Jullie verloving was op en top romantisch zeg!

   Beantwoorden

 5. Sabine

  Superleuk om te lezen! Mijn vriend is niet erg romantisch, een beetje maar. En ik ook een beetje. Komt mooi uit. Wij gingen heel vaak naar de film. Of fietsen door Amsterdam…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Wij hebben er beiden ook niet veel mee hoor. Zolang we samen maar kunnen lachen!

   Beantwoorden

 6. Mrs. T.

  Wat een gaaf cadeau zeg. Top.
  Wij hebben elkaar ontdekt bij een optreden van Huub Hangop. Google hem maar ‘ns. Het kan dus duidelijk altijd nog erger. 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Oeps… net gegoogled… dat moet wel echte liefde zijn!

   Beantwoorden

 7. karlien

  Wat leuk om te lezen! Mijn man is gek op vliegen en is dolblij met een ‘eigen vlucht’. Hij heeft er al eens een cadeau gehad. In april zijn we op Texel en dan gaan we weer.
  Romantische vent, nope…heb hem heel vaak gezegd dat het bijna Valentijnsdag is en dat ik gek ben op chocola. Maar hij doet er niets mee 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk vooruitzicht!

   Beantwoorden

 8. Gerda Esser

  Wat weer een leuk Zondag logje
  Leuke foto’s weer
  Ik heb ook niks met valentijn
  Ik wens jou een hele fijne week

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 9. amy

  Wat bijzonder, dat je de citytrip Parijs cadeau kreeg. Dat had je ook wel verdiend na die prestatie, zo te lezen!

  Beantwoorden

 10. Elaintje

  Scooby Doo, in ieder geval een bijzondere date! En leuk cadeau, dat stukje vliegen. Ik heb dat ook weleens overwogen, maar mijn vriend heeft ondanks zijn grote mond, toch wel best wat hoogtevrees.
  PS. Ik heb je getagd voor de Songtag-st!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk! Zal eens kijken wat het inhoud!

   Beantwoorden

 11. Flavie

  Zoetie is de romantische van de 2, vind ik toch 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dan heb je het goed voor elkaar!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.