Egmond aan Zee

At the Moment #64: Weekendje weg, jarig & Netflix

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Op dit moment vooral met aftellen naar het voorjaar. Het kan mij niet snel genoeg gaan, gewoon weer lekker buiten zijn. Zon op mijn snufferd en lekker aan de wandel.

Natuurlijk houdt dat mij niet 24/7 bezig, maar ik merk wel aan alles dat ik klaar ben met de winter. De accu is weliswaar nog redelijk vol, ondanks dat ik de afgelopen week veel energie ben kwijtgeraakt vanwege het hoesten. Voel me niet ziek, maar ben ook niet fit door al dat hoesten. Gelukkig nog één dagje werken en dan drie dagen om weer een beetje bij te tanken.

Waar geniet ik van?

Van die dagen waarop de zon zich wel laat zien en dan bij voorkeur op mijn vrije dag zodat ik er zelf ook optimaal van kan genieten. De afgelopen weken heb ik weer een aantal mooie wandelingen gemaakt. Onder meer bij ’t Nije Hemelriekje in Gasselte, wat een ongelofelijk mooie wandelroute! Echt een aanrader voor als je in die omgeving bent.

Daarnaast heb ik inmiddels mijn eerste Adventure Lab van dit jaar volbracht! Een hele mooie ook nog, weliswaar op bekend terrein, maar dat mag de pret niet drukken. Ik deed namelijk de Lab bij Oudeschans, een prachtig pittoresk vestingdorpje in Groningen.

Daarnaast was ik ook nog jarig, niet echt gevierd, maar wel lekker geluncht bij Het Goede Leven in Veendam. Nog een jaartje en dan tik ik de 50 aan, onvoorstelbaar…

Egmond aan Zee

De Zaanse Schans

En ja, het voelt ergens alweer heel lang geleden, maar het is echt nog geen week geleden. Vorig weekend gingen we er voor het eerst dit jaar op uit en wel een weekendje naar Egmond aan Zee. Uitgebreide blogs volgen natuurlijk nog, maar voor nu kan ik jullie alvast verklappen dat we ons prima hebben vermaakt. We hebben onder meer (eindelijk) De Zaanse Schans bezocht, verder een hele mooie wandeling gemaakt rondom Egmond en we brachten een bezoek aan het Marinemuseum in Den Helder (aanrader).

Waar kijken we naar op Netflix?

Sinds september 2021 hebben we Netflix en daar maken we bij flarden dankbaar gebruik van. Zeker in deze tijd van het jaar schakelen we regelmatig over op Netflix.

Waar kijken we momenteel naar?

 • Johan Falk (nog 1 aflevering en we zijn klaar met seizoen 2, dan door naar seizoen 3}
 • Ginny & Georgia (seizoen 1 is klaar, leuk! nu op naar het tweede seizoen)

Waar kijk ik naar uit?

Vooral naar dit weekend, niet dat we plannen hebben, maar gewoon even bijkomen na een week waarin we allebei verre van fit waren.

Daarnaast begint volgende week het nieuwe Formule 1 seizoen met de testdagen in Bahrein, dus het grote aftellen naar de eerste race kan beginnen! Zin in!

En, hoe is het met jou?

13 comments

 1. Hannie.vincent

  Als je een wandeling ziet geschikt voor rolstoelen kun je dst vermelden ??

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Hoi Hannie, dat zal ik er in het vervolg bij vermelden

   Beantwoorden

 2. Yova

  Wat naar dat je niet lekker was geweest. Je bent ook jarig geweest. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag. Wat hebben jullie mooie wandeling gemaakt. Netflix hebben wij ook aangemeld. Af en toe kijken naar de film. Formule 1 zijn wij niet meer lid. Kost te veel geld. Helaas. Fijn weekend.

  Beantwoorden

 3. Claire

  Hiep hiep hoeraaaaa nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een fijn weekend van.

  Beantwoorden

 4. Nicole Orriëns

  Die foto bij dat mooie blauwe water dacht ik eerst dat in het buitenland was. Geweldig dat dit gewoon in Nederland is!

  Beantwoorden

 5. Irene

  Ik kan ook niet wachten tot het voorjaar! En grappig, het Nije Hemelriek. Daar gingen we vroeger als gezin wel eens naar toe, maar ben er al zo lang niet meer geweest!

  Beantwoorden

 6. Saskia

  Leuk overzichtje. Nog gefeliciteerd met je verjaardag

  Beantwoorden

 7. Linda schrijft 't op

  Gefeliciteerd met je verjaardag, ik kijk ook erg uit naar het voorjaar.

  Beantwoorden

 8. Deborah

  Wat vervelend dat je je wat ziek hebt gevoeld. Ik hoop dat jullie inmiddels beide weer de oude zijn? Uiteraard nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dat dit een mooi en goed jaar mag zijn als afsluiter van je eerste halve eeuw op aarde haha.
  Heerlijk he als de lente stiekem al even om de hoek komt kijken. Ik kan daar ook zo van genieten met de m’n bakkes in de zin 🙂

  Beantwoorden

 9. Caroline

  Met mij gaat het wel. Na een enerverende periode waarin mijn man chemo’s kreeg ontvingen we afgelopen week het goede nieuws dat hij in aanmerking komt voor een operatie. Een nieuwe spannende en onzekere fase gaat in.

  Beantwoorden

 10. Simone

  Van mij mag het ook wel voorjaar worden. De winter heeft wel weer lang genoeg geduurd.

  Beantwoorden

 11. Tessa

  Ik kijk uit naar mijn vakantie. Heerlijk 11 dagen vrij. Ga dan leuke dingen doen en verslagen schrijven voor school

  Beantwoorden

 12. Jouvence

  Mooie foto’s en nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Zelf momenteel niet helemaal fit en druk met mijn thuisstudie.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.