At the Moment #61: herfst, leuke uitjes & Netflix

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Nadat ik begin september nog twee weken vrij was, is het nu weer alle focus op de dagelijkse beslommeringen. Oftewel, werk. En ja, met nog zo’n dikke twee maanden te gaan dit jaar, is het alle hens aan dek. In de zomerperiode was het gedurende twee weken een beetje zoeken naar werkzaamheden, nu hoeven we daar totaal niet over na te denken. Het stroomt aan alle kanten binnen, een goed teken natuurlijk.

Door alle ontwikkelingen die momenteel gaande zijn, loopt mijn hoofd soms wel een beetje over. Hebben we voor mijn gevoel net een beetje de pandemie achter ons kunnen laten, hoewel, het laait weer wat op, zitten we nu midden in de energie- en gascrisis. Ook wij proberen daar bewuster mee om te gaan. Zo gaat de verwarming ’s avonds op tijd uit en niet pas als we naar bed gaan en hangen we de was ook weer keurig op in plaats van de droger steeds aan te slingeren.

Zijn jullie daar ook bewust mee bezig of hebben jullie een vast contract?

Waar geniet ik van?

paddenstoelen De Heemtuin

Nou, vooral van mooie herfstdagen. De herfst laat zich steeds meer zien en dat betekent volop paddenstoelen én mooi gekleurde bomen. Echt jammer dat het maar zo kort duurt, want ik geniet enorm van die mooie herfstkleuren.

De afgelopen weken ben ik dan ook vaak naar het bos gegaan om lekker te wandelen. Zo ging ik met mams terug naar Landgoed De Braak in Paterswolde waar we volop genoten, maar ging ik ook weer op paddenstoelenjacht in De Heemtuin in Muntendam. Hopelijk volgen er nog tig van dit soort mooie dagen!

Daarnaast was de afgelopen drie weken mijn agenda ook aardig vol gepland. Echt even wennen na twee jaar rust. Ik ging bijvoorbeeld met mijn nichtje naar het concert van Clouseau in Groningen (top) en naar de show van Roue Verveer (leuk) in Stadskanaal. Ook gingen we gezellig wandelen en high-tea-en in Onstwedde voor haar verjaardag. Met collega T genoot ik van de Nederlandstalige muziek van Waylon, tegenwoordig Willem (top) en hadden we van kantoor een soort van teambuilding dag in het Aviodrome in Lelystad. Allemaal stuk voor stuk leuke uitjes, maar de komende periode ben ik blij dat het een stukje rustiger is.

Waar kijken we naar op Netflix?

Pas sinds september vorig jaar hebben we Netflix, dus lijkt het mij leuk om jullie op de hoogte te houden van wat we zoal hebben gezien. Tips zijn natuurlijk altijd welkom hoor!

Nu het ’s avonds weer eerder donker is én ik niet continu geconfronteerd wil worden met alle ellende in de wereld, is het weer tijd om lekker te Netflixen.

Waar kijken we momenteel naar?

 • Johan Falk (seizoen 1 is bijna klaar, dus op naar seizoen twee, een aanrader)
 • Diario de un gigolo (idd, het wel en wee van een gigolo, maar wel eentje met een moord en diverse plottwist)

Waar kijk ik naar uit?

Vooral naar mooie herfstdagen, naar mooie boswandelingen en lekker stampen door een dik bladerdek en naar avonden op de bank onder mijn kleedje en Mikey (kat) op mijn schoot.

Verder heb ik komende week een lekker lang weekend van maar liefst vier dagen, dus ook daar kijk ik wel naar uit. Plus eind oktober staat er opnieuw een high tea gepland, dit keer met mijn moeder, mijn nichtje en mijn tante. Altijd leuk en gezellig.

En jij? Welke serie volg jij momenteel op Netflix?

12 comments

 1. Anette

  Ik ben weer begonnen met Emily in Paris omdat het nieuwe seizoen eraan komt èn omdat we binnenkort zelf naar Parijs gaan:-)
  We zijn gestart met Devil in Ohio die na drie afleveringen best interessant is. Ben benieuwd hoe het verder gaat.
  Ja, de herfst is erg mooi zolang het droog is. Dan geniet ik ook enorm van alle kleuren en de zon zodat we nog lekker op t terras kunnen 😎

  Beantwoorden

 2. Mitchel

  Wat een leuke activiteiten heb je ondernomen! Ik kijk ook echt uit naar de herfst. Binnen met kaarsjes aan en buiten op zoek naar paddenstoelen. Die foto’s zullen nog wel volgen!
  Op Netflix kijk ik de serie The Sandman.

  Beantwoorden

 3. Yova

  Het is ook mooie uitjes om herfst te zien. Mooie foto van deze bladderen. Netflix hebben wij niet. Helaas. Wat heb je leuke uitjes gedaan. Sfeer in huis kun je ook leuk van maken. Kaarsen aan zetten…. Fijne dag.

  Beantwoorden

 4. Saar

  Ik kijk niet zoveel Netflix. Wel kijk ik momenteel Dertigers via NPO Plus.

  Beantwoorden

 5. Nicole Orriëns

  Samen met mijn man kijk ik de serie Midnight Club. Jaren geleden kochten we alle boeken van Christopher Pike en we waren erg benieuwd naar deze verfilming.

  Beantwoorden

 6. Linda+schrijft+'t+op

  Heerlijk erop uit de bossen in om de paddenstoelen te spotten, ik heb er nog geen tijd voor gehad maar ik ga zeker een kijkje nemen

  Beantwoorden

 7. Kimberley

  Nou, helemaal wat je zegt. We zijn eindelijk “uit” de coronacrisis en nu zitten we weer in een energie- en gascrisis. Het lijkt maar niet op te houden… Gelukkig heb ik 1 dag voor alles de verkeerde kant op ging mijn contract kunnen verlengen met een vast tarief, maar dan nog merken we dat we minder te besteden hebben. Ik hoop dat we hier snel weer uit zijn met z’n allen! En op dit moment kijk ik niks op Netflix, maar dat komt omdat ik op HBO Max nu Shameless kijk, haha.

  Beantwoorden

 8. Sandra

  Ik heb laatst the Queens Gambit gezien en dat was een echte aanrader!

  Beantwoorden

 9. Claire

  Ik vind deze blog reeks altijd zo leuk om te lezen! En die foto’s; prachtig! Het kan niet herfstiger.

  Beantwoorden

 10. Cynthia

  Wat een prachtige foto’s. Vooral die van de paddenstoel vind ik supermooi gemaakt. Wij hebben helaas geen Netflix meer, maar wij kijken momenteel met veel plezier naar Lego Masters met het hele gezin. Ook iets minder moorddadig. Dat komen we al zoveel tegen in onze escape room spellen tic. Hihi!

  Beantwoorden

 11. Rory

  Echos kijken we nu. Een goed idee, maar ietwat mwoh uitgevoerd. We kijken erna, maar het is echt een anti-climax na het waanzinnig en epic Peaky Blinders. Hier heb ik de verwarming nog steeds niet aangedaan, ook al bibber ik soms de dag en avond door (ik werk grotendeels vanuit huis en dan zit je dus vaak stil). Wel doe ik een dekentje om mij heen.

  Beantwoorden

 12. Tessa

  Wt een mooie herftsfotos heb je gemaakt. Ik houd echt van de kleuren van de herfst

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.