Leinwijk Zuidlaardermeer juni

At the Moment #51: Zomerse perikelen

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

De zomer betekent voor mij vooral werken, vaak ook nog extra vanwege vakantievierende collega’s. Voordeel is wel dat het rustig is op kantoor qua afleiding, hoewel, dat was natuurlijk al een tijdje zo vanwege alle maatregelen. Ik ben in ieder geval blij dat ik ook nog naar kantoor kan, want al dat werken aan de keukentafel daar ben ik zo langzamerhand wel klaar mee. Hoewel, ik heb thuis wel een enorme hulp…

Mikey juni

En ja, verder proberen we het leventje weer op te pakken nadat mijn schoonvader eind juni toch nog vrij onverwachts overleed. Dat gaat op zich prima, want hoe cliché het ook klinkt, het is wel waar. Het leven gaat gewoon verder, dus ‘moeten’ we van alles. Natuurlijk proberen we ook wel onze rustmomentjes te pakken, want zo’n gebeurtenis hakt er natuurlijk wel in.

Ook ben ik al een beetje aan het rondkijken voor onze vakantieplannen in september, maar ik vrees dat het buitenland opnieuw een lastig verhaal gaat worden. De besmettingen rijzen de pan weer uit en er zijn mij teveel onzekerheden om nu al iets te boeken. In juni waren we een weekje in Zuid-Limburg waar we genoten van het weer (toen volop zon) en de prachtige omgeving, maar ondanks dat, voelde het voor mij niet echt als vakantie. (Iets met teveel Nederlanders om mij heen). Eerder als even lekker er tussen uit, maar goed, de kans bestaat dus dat het in september opnieuw Nederland gaat worden. Tips zijn welkom!

Waar geniet ik van?

Nou, bepaald niet van het weer op dit moment, want dit kun je toch geen fantastische zomer noemen? En wat te denken van Zuid-Limburg? Wat een ellende voor de mensen daar. Het is ook raar om al die onder water gestroomde plekken te zien en dan te bedenken dat wij daar een maandje geleden zo hebben genoten.

wandelen natuur juni

De Buurze juni

Maar goed, waar geniet ik dan wel van? Van de tijd die we door brengen bij ons vakantiehuisje, van prachtige wandelingen in de natuur, maar ook van het pakken van een terrasje als de zon zich wel laat zien. Zoals laatst bij mijn ouders in De Buurze.

Natuurlijk ook van de prachtige races die Max Verstappen ons dit jaar voorschotelt. Zou het dan toch gaan gebeuren dit jaar? Ik hoop het zo, maar het seizoen is nog lang en na aankomend weekend kan het er zo maar anders uitzien. Fingers cross dat hij het opnieuw flikt!

Waar kijk ik naar uit?

Nou, om te beginnen naar dit weekend! Dan staat er na een jaar weer een date gepland met onze lieve Brabantse vrienden! Deze keer treffen we elkaar in Amersfoort waar we niet alleen een stadswandeling gaan doen, maar natuurlijk ook lekker een hapje gaan eten. Zin in!

Verder moet ik binnenkort weer naar de kapper en dat wordt ook wel weer tijd. Mijn haar groeit als kool en zeker op warme dagen is het echt geen pretje om zo’n bos haar te hebben.

Verder staat er nog niks gepland en dat vind ik helemaal prima. Gewoon lekker in het weekend bekijken wat we gaan doen. Ik hoop in ieder geval dat de zon zich snel van haar beste kant laat zien, ook weer niet te warm natuurlijk. Lekker naar ons huisje en vooral ook lekker veel wandelen, want dat is er de afgelopen drie weken wel een beetje bij ingeschoten.

Wat zijn jouw plannen voor dit weekend?

9 comments

 1. lindaschrijfthetop

  Onze plannen dit weekend is op zoek naar een nieuw fototoestel wat goed kan inzoomen. Zodat ik tijdens het wandelen alles kan fotograferen.

  Beantwoorden

 2. Felice Veenman

  ik kijk ook uit naar een week-endje lekker heelrijk niksen! daar ben ik aan toe

  Beantwoorden

 3. Nicole Orriëns

  Best apart dat de zomer voor jou juist hard werken betekent. Meestal gaan mensen juist ontspannen in deze tijd. Ik zelf overigens ook niet ; )

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Tja, als jezelf voor de schoolvakantie vakantie hebt en wel veel collega’s hebt die nu vakantie hebben, dan is het voor de achterblijvers aanpoten

   Beantwoorden

 4. girls-things

  Ik heb over een week zomervakantie. Daar kijk ik naar uit! Jij moet juist meer werken in de zomervakantie. Hopelijk geniet je tussendoor wel lekker. En wie weet is er juist in september meer mogelijk…. Je weet het maar nooit.

  Beantwoorden

 5. Rory

  Ons uitje naar Lauwersoog! Genieten van deze mooie plek. Verder ‘feel ik you’ helemaal met buitenlandvakanties. Ik ben heel blij dat ik vorig jaar september al heb geboekt voor onze zomervakantie in Nederland. Want naar het buitenland, dat zie ik echt nog niet zitten. Mij krijg je nu niet in een vliegtuig. Al baal ik wel hoor, wij zijn natuurlijk gebonden aan de schoolvakanties, maar anders had ik het op andere momenten – dat het wel mocht maar nog wat rustiger was – misschien wel aangedurfd. Gecondoleerd met je schoonvader. Ik weet dat het leven doorgaat en dat is – voor mij dan – juist het lastigste.

  Beantwoorden

 6. Jouvence

  Fijne vooruitzichten! Ik ga morgen uit eten met mijn ouders en zusje, gezellig. 🙂

  Beantwoorden

 7. Tessa

  Ik heb niet veel gedaan dit weekend: vooral slapen omdat ik afgelopen week ziek was

  Beantwoorden

 8. Saskia

  Inmiddels is dit alweer even geleden wat ik zie (offline geweest) maar ziet er erg fijn uit! Dit weekend? Naar de kapper en we gaan voor de 2de keer met Noa naar de dierentuin met mijn schoonouders.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.