Carveiro Portugal at the moment

At the Moment… (12)

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar geniet ik van?

Nou, momenteel bepaalt niet van het weer. Het is toch wat met ons kikkerlandje. Vorige week was het prima lenteweer en nu zijn we weer volop in de herfst beland. Zo jammer, maar helaas onvermijdelijk. Waar ik wel van geniet, is het simpele feit dat de dagen steeds wat langer worden. Zowel ’s ochtends als ’s avonds rij ik weer met daglicht terug naar huis. De donkere periode hebben we dus weer gehad!

Waar kijk ik naar uit?

Tja, net terug van een heerlijk weekje Portugal en toch kijk ik alweer met een scheef oog naar de volgende uitjes in mijn agenda. Eind maart staan er weer twee relaxdagen in Fontana gepland. Twee heerlijke dagen waarop ik samen met vriendinnetje D. weer voor de volle 100% in de relaxstand ga. Lekker badderen, wat kletsen, lekker eten en vooral optimaal genieten en ontspannen. Ik heb er nu al zin in! Verder staat er begin april weer een date gepland met vriendinnetje A. in Zwolle, ook altijd leuk en gezellig. En nog iets verder weg in april staan er ook nog 2 theaterbezoeken (Sara Kroos en Hans Liberg) gepland en zowaar een weekendje in eigen land! Waar we normaal vaak voor Duitsland of België kiezen, hebben we nu bewust voor Zuid-Limburg gekozen.

Epen reisplannen

En ja, dan natuurlijk de Formule 1! Aankomende vrijdag barst het weer los en wordt het hopelijk weer genieten van Max zijn mooie inhaalacties!

Waar ben ik druk mee?

Nou, qua werk merk ik dat het eindelijk wat minder druk wordt. Hoewel, ik moet dit natuurlijk niet te hard gaan roepen want het kan zomaar weer omslaan. Maar op dit moment heb ik in ieder geval weer overzicht en dat werkt wel zo prettig. Verder schrijf ik natuurlijk zowat dagelijks voor Racingnews365 en zal het vanaf aankomende weekend alleen maar weer drukker gaan worden met Formule 1. Verder probeer ik bij goed weer minimaal 3 keer in de week te wandelen maar goed, dan moet het dus wel fatsoenlijk weer zijn.

Op wat voor leuks kijk ik terug?

Praia da Rocha at the moment

Hier kan ik niks anders zeggen dan onze topvakantie in Portugal! Goh, wat hebben wij het daar getroffen, gewoon niet normaal meer. In maart ligt de gemiddelde temperatuur rond de 18 graden maar vlak voor we vertrokken, waren de voorspellingen eigenlijk helemaal niet zo bijzonder goed voor de eerste dagen. Boy, wat sloeg dat ineens om! De zon kwam volop tevoorschijn en de temperatuur schoot omhoog naar dik 25 graden! Zelfs voor de Algarve in deze tijd van het jaar ongekend. Nou, wij vonden het totaal niet erg en namen onze gesnotter op de koop toe want het was natuurlijk wel even schakelen! Er volgen natuurlijk nog uitgebreide blogs over Portugal maar als je nieuwsgierig bent naar iets in het bijzonder over onze trip naar de Algarve, laat het mij dan weten in de reacties!

Carveiro Portugal at the moment

Welke serie kijk ik momenteel?

Pfff, weinig wat ik echt volg eigenlijk. Natuurlijk Boer zoekt Vrouw en vervolgens dan ook wel Floortje naar het einde van de wereld maar verder zijn er bar weinig programma’s die me echt kunnen boeien. Probleem is ook dat ik het vaak vergeet. Neem bijvoorbeeld die nieuwe serie met Barry Atsma Klem, best een goede serie maar dan vergeet ik gewoon dat het op donderdagavond er op is en dan mis je zo weer 2 of 3 afleveringen. Terugkijken via uitzendinggemist of opnemen dat werkt trouwens ook niet bij mij.

Welk boek ligt er momenteel op mijn nachtkastje?

Nou, inmiddels ben ik begonnen aan mijn zevende boek van dit jaar. Niet helemaal conform mijn schema van 40 boeken maar het is niet anders. Dit is het tweede dagboek van de 85-jarige Hendrik Groen die op een humoristische wijze het dagelijkse leven van een stel bejaarden schetst. Een aanrader wat mij betreft!

Bij welk nummer gaat de radio even wat harder?

Eigenlijk nog steeds voor Shape of You van Ed Sheeran maar inmiddels toch ook wel voor het nieuwe nummer van Bruno Mars. Nog niet gehoord? Check dan deze gave clip!

Welk boek lees jij momenteel?

 

7 comments

 1. Saar

  Ik heb het eerste boek over Henrik Groen gelezen. Ben benieuwd naar deel 2!

  Beantwoorden

 2. Elaintje

  Ik vind Shape of you ook zo’n lekker nummer. Grappig dat dat aan de andere kant van de wereld ook tegelijkertijd een hit is. Ik hoorde hem voor het eerst in Trinidad! Leuke dingen om naar uit te kijken!

  Beantwoorden

 3. Mrs. T.

  Het licht van de zee lees ik nu. Echt erg mooi.

  Beantwoorden

 4. Conny

  Boeken waar je van moet houden: De Donkere Toren reeks van Stephen King. Overigens is dit geen horror maar een verhaal met een diepere betekenis. Ik lees het voor de 2e keer zodoende begrijp ik het beter omdat ik nog een klein beetje weet wat er komen gaat.
  En ik verheug me ook op onze vakantie! Maar nog een paar maandjes volhouden.

  Beantwoorden

 5. Deborah

  Ik lees op dit moment Zijspoor van Josha Zwaan.

  Beantwoorden

 6. Gerda Esser

  Ik lees nu op mijn e-reader David mark De mazen van het net
  Ik heb genoten van het verslag van je vakantie in Portugal
  leuke en mooie foto’s heb je gemaakt

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 7. Helena

  Klinkt weer goed Wanda :-)…en ik lees even niet zoveel (helaas), maar ga ervan uit dat ook dat weer goedkomt.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.