Boer zoekt vrouw

Boer zoekt Vrouw | Het keuzemoment

Boer zoekt Vrouw… met dit keer dé aflevering waarin ook de andere boeren met de billen bloot moesten en een dame naar huis moesten sturen. Hoewel, voor 2 boeren werd het wel erg gemakkelijk gemaakt.

Ook deze week heb ik alles weer zo goed mogelijk gevolgd en deel ik mijn bevindingen met jullie!

Boer Riks

Boer RiksBoer Riks had niks te kiezen want weduwe Claudia was na een momentje met de hond van Riks er achter gekomen dat Canada haar bepaald niet de warmte gaf waar ze zo hard naar snakt. Ook boer Riks valt in zijn eigen omgeving blijkbaar niet langer in de smaak en is de overtocht niet waard. Hij kon er zelf mee leven ‘oei oei he’ en liet de andere dames weten dat hij anders Claudia ook had weggestuurd. Dat had ik ook gezegd als ik hem was, maar goed. Het lijkt er toch wel verdacht veel op dat hij hard bezig is om Eline voor zich te winnen, terwijl ondertussen Marit wat olie op het vuur gooide door brutaalweg zijn onderonsje te onderbreken met haar vraag of boer Riks ‘hem kaal wil’.

Boer Herman

Boer HermanBij Boer Herman lijkt het nog steeds op een gezellig scoutingclubje en zou hij ze het liefste allebei willen houden. Zo gingen ze gezellig met zijn drietjes met de auto op pad, zat boer Herman heel knusjes tussen zijn meiden door oude fotoalbums te bladeren en over bladeren gesproken. Ook de boerenkool werd gezellig met zijn drietjes onder handen genomen in de badkuip. Gezelligheid ten top. Zowel Fleur als Anne durven nog niet hun vlinders voor boer Herman de vrije loop te laten, zo bleek later tijdens hun gesprek met schoonmoeders. Hoe aandoenlijk het ook is om boer Herman met zijn meisjes in de weer te zien, het wordt nu toch langzamerhand wel tijd voor meer actie. Zal boer Herman ons gewoon straks verrassen en zijn uitverkoren maagd met een gepassioneerde kus in zijn armen trekken tijdens het laatste keuzemoment?

Boer Olke

Boer OlkeBoer Olke wat heb je mij verrast met je keuzemoment door Harriët naar huis te sturen en Alberdien te houden. Jij die in het begin nog zo duidelijk zei dat je geen oudere vrouw naast je wilde. Okay, je wilde ook geen vrouw met jonge kinderen en het viel je vast rauw op je dak dat Harriët niet gezellig samen met je zo’n lekkere dikke steak zou gaan verorberen maar Alberdien? Ach, eigenlijk was het kostje van Harriët bekeken toen paps aan het woord kwam ‘wij eten alles’, met andere woorden, zij past hier niet. Maar goed, nog steeds denk ik dat boer Olke straks voor Sandra gaat want laten we wel wezen, de spanning steeg acuut toen ze met zijn tweetjes overbleven in de keuken. Zo erg zelfs dat Alberdien onmiddellijk van de pot moest komen!

Boer David

Boer DavidOh, oh, oh… die boer David. Onze charmeur wist zijn dames goed in te pakken, vooral Jorien was er zo heilig van overtuigd dat ze gebakken zat bij boer David. Maar wat zij niet wist en wij als kijker wel, was dat boer David al had laten weten dat hij vreesde dat hij en Jorien teveel op elkaar leken wat in de toekomst weleens zou gaan botsen. En ja, boer David kiest niet alleen met zijn hart maar ook met zijn verstand, dus was het exit Jorien. Ze probeerde zich groot te houden door ineens te bedenken dat haar laatste onderonsje met boer David misschien wel een verkapte afscheid was geweest maar goh, wat was ze stelling in haar gesprek met Yvon vlak voor het beslissende keuzemoment. Bij boer David gok ik nog steeds op Susanne want ik zie hem nog geen klik hebben met Mara of ben ik de enige die lichtelijk afgeleid word door de manier waarop ze haar mond beweegt?

Boer Marc

Boer MarcOpnieuw was de spanning om te snijden bij boer Marc, maar dit keer niet omdat de stroom uitviel of omdat boer Marc zich geen raad wist met zijn dames. Nee, meer omdat er maar liefst 2 dames zijn die niet zo goed wisten of boer Marc wel hun prins van de tilapiawereld is. Anke had weliswaar een goed gevoel bij Afrika maar was er nog niet uit of boer Marc ook in dat plaatje paste. Bij Irene waren de twijfels zo hevig dat ze besloot om de eer aan zichzelf te houden en zich niet opnieuw open te stellen voor een buitenlands avontuurtje. Helaas werd het mij niet helemaal duidelijk of boer Marc haar ook zou hebben weggestuurd, want zijn opmerking ‘nu moet ik je lach missen’ vond ik toch wat verdacht. De andere dames bleven dan ook wat vertwijfeld over hun positie achter. Eén ding weten we nu in ieder geval wel; Annekim kan niet wachten om zich op dat goddelijke lijf van boer Marc te storten!

Zal er dan volgende week eindelijk eens wat geflirt worden?

 

5 comments

 1. Miranda

  En alberdien ik wil hem zoenen…. nou die dat dan. Daarvoor reis je toch naar Texas…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Precies! Niet dat ik dat in dit geval hoef te zien trouwens maar ‘bespring’ hem dan! Het is allemaal zo flauwtjes dit jaar…

   Beantwoorden

 2. Sabine

  Heerlijk geschreven weer! Ik had echt verwacht dat Alberdien weg zou moeten, maar helaas haha 🙂 Volgens mij had Marc het allemaal heel anders in zijn hoofd 😛

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dank je! En ja, ik had ook ergens het idee dat boer Marc Irene liever had gehouden. Zelf denk ik dat hij dan Anke had weggestuurd.

   Beantwoorden

 3. Saar

  De meiden rende weg gisteren hahaha.
  Die Jorien keek wel erg op d’r neus trouwens. Hopelijk volgende week inderdaad iets meer spanning.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.