inductiebeschermer

Review: Inductiebeschermer, de blikvanger in je keuken

Wie mij een beetje kent, weet dat ik altijd bezig ben met het maken van foto’s. Inmiddels heb ik mappen vol met foto’s. Foto’s van vakanties, van mooie wandelingen of van de natuur. Soms maak ik er een fotoboek van, maar tegenwoordig zijn er zoveel leuke opties wat je kunt doen met je foto’s. Wat dacht je namelijk van een inductiebeschermer? Ja, zelfs een saaie inductiekookplaat kun je op deze manier omtoveren tot een ware blikvanger!

Waarom een inductiebeschermer?

Zo’n zwarte plaat in je keuken, sommige vinden het mooi en strak, maar zelf vind ik het vrij saai. Plus de kans op een beschadiging van je inductieplaat is natuurlijk vrij groot. Een krasje door te schuiven met een pan is zo gemaakt. Het mailtje van Fotocadeau kwam dan ook net op het juiste moment. Mijn ouders zijn namelijk vrij recent overgestapt op inductie en met Moederdag in aantocht was dit het ultieme cadeau voor mijn moeder.

Verschillende opties voor een inductiebeschermer

Een beschermat inductiekookplaat bekijken op Fotocadeau.nl duurde wat langer dan ik had verwacht. In eerste instantie was ik namelijk van plan om een eigen foto te gaan gebruiken, maar op de overzichtelijke site zag ik al vrij snel de verschillende categorieën waar je uit kon kiezen.

Van mooie natuurfoto’s tot stillevens, van landschappen tot dieren. Een enorm gevarieerd aanbod. Hoewel de verleiding groot was om voor een eigen foto te gaan, tenslotte heb ik er tig, besloot ik toch om voor een afbeelding in een van de categorieën te gaan.

inductiebeschermer

inductieschermer

Waarom? Omdat ik direct viel voor deze prachtige tulpenfoto. Nadat ik het overzichtelijke bestelproces had doorgelopen, was het slechts een kwestie van een paar dagen tot het pakketje binnenkwam. Precies zoals ik het had verwacht. Mooie heldere kleuren en van een stevige kwaliteit. Daarnaast is de inductiebeschermer ook nog eens voorzien van antislip zodat het niet van je kookplaat afglijdt.

Leuke opties om je keuken te verfraaien

Vaak moet de inrichting van een keuken functioneel zijn, maar tegenwoordig zijn er verschillende mogelijkheden om je keuken net dat beetje extra uitstraling te geven. Daarnaast is het natuurlijk een ideale manier om iets te doen met al je foto’s en wellicht die ene mooie herinnering op deze manier een prominente plek te geven.

Naast een inductiebeschermer biedt Fotocadeau nog diverse andere opties om je keuken te verfraaien. Wat te denken van een spatwand voor je fornuis? Ook hierbij heb je de keuze uit een eigen afbeelding of een afbeelding uit één van de categorieën.

Net als bij de inductiebeschermer is ook deze spatscherm gemakkelijk af te nemen met een doekje en voorkomt het dat er onverhoopt spatvlekken op je muur terecht komt.

Natuurlijk is het leuk om op deze maner je eigen keuken een soort van metamorfose te geven, maar ook is het natuurlijk leuk om iemand hiermee te verrassen. Mijn moeder was er in ieder geval erg blij mee!

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

2 comments

  1. Helena

    Heb toevallig gisteren gekeken Wanda en wat leuk om hem dan bij jou te zien en te horen dat je enthousiast bent.

    Beantwoorden

  2. Saskia

    Ja mooi! Ik zou er wel eentje willen met een eigen foto van Londen… Ik ga maar eens even daarnaar kijken. Had het wel eerder willen weten, aangezien er allerlei beschadigingen zitten op onze plaat helaas…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.