Gasselterdennenroute Gasselterveld

At the Moment #71: Herfstwandelingen, leuke uitjes & Netflix

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Tja, het liefst met mooie herfstwandelingen, maar de oogst deze herfst is helaas vrij karig. Man, man, het blijft maar regenen. En ja, slecht weer bestaat niet, wel slechte kleding, maar echt, mij krijg je met al die regen niet vrijwillig buiten. Nee, dan is het vooral mijzelf binnen zien te vermaken.

Dus ik lees, ik maak wat Zweedse puzzels, ik speel een tijdje Candy Crush, maak nog maar een rondje langs de diverse Social Media kanalen en ’s avonds vooral Netflixen. Kortom, ik probeer er het beste van te maken, maar ben echt wel toe aan een paar mooie herfstdagen.

De accu is nog redelijk goed gevuld, komt deels denk ik ook wel doordat ik sinds een tijdje magnesiumtabletten neem en vooral ook zo gezond mogelijk probeer te eten. Weinig suikers en vooral veel verse groente en fruit.

Waar geniet ik van?

winterfair november

Tja, allereerst van leuke uitjes want als het weer niet meewerkt, dan moet je er toch maar het beste van zien te maken. Dus ging ik gezellig met mams naar de Winterfair in Hardenberg. Vorig jaar voor het eerst geweest en dat is ons zo goed bevallen, dat we dit jaar opnieuw die kant op zijn geweest. Gezellig en leuke spulletjes. Kortom, een heerlijk dagje uit!

Verder had ik een date met vriendinnetje T en gingen we eindelijk weer eens lekker ultiem ontspannen in Bad Nieuweschans. In eerste instantie leek het er op dat het letterlijk in het water zou vallen, maar eenmaal in het buitenbad hebben we nog een klein uurtje wat gemiezer gehad en voor de rest van ons verblijf (18.30 tot 22.30 uur) hebben we het droog gehouden. Heerlijk bijgekletst, o.a. over onze plannen voor volgend jaar als we allebei 50 worden, super lekker gegeten, maar vooral ook genieten!

En dan eindelijk toch nog een mooie herfstwandeling gemaakt! Afgelopen zondag waren de weergoden mij goed gezind, dus trok ik de wandelschoenen aan, nam ik mijn camera mee en ging ik terug naar ’t Nije Hemelriekje bij Gasselte. De route stelde mij absoluut niet teleur, ondanks dat ik ergens een wit paaltje heb gemist en geen 4,5 km maar 8 (!!) heb gewandeld. Wat was het heerlijk om door dat dikke bladerdek te stampen. Her en der nog volop paddenstoelen, maar vooral lekker om weer buiten te zijn. Mijn camera draaide overuren, dus er volgt nog een uitgebreid verslag, maar voor nu alvast dit voorproefje!

Waar kijken we naar op Netflix?

Sinds september 2021 hebben we Netflix en daar maken we bij flarden dankbaar gebruik van. Zeker in deze tijd van het jaar schakelen we regelmatig over op Netflix.

Waar kijken we momenteel naar?

 • Johan Falk (nog 2 afleveringen van seizoen 3, maar het blijft er steeds bij)
 • Todas las veces que nos enarmoramos (leuk)

Wat hebben we gezien:

 • The Night Agent (aanrader)
 • Lupin, seizoen 3 (kan niet wachten op deel 4, wat een geweldige serie)
 • Ferry, de serie (on-Nederlands goed, zeker nu met Tygo Gernandt erbij)

Waar kijk ik naar uit?

Nou, vooral naar een paar regenloze dagen! Dat moet toch nog wel gaan lukken deze herfst? Ik heb nog zoveel mooie natuurgebieden op mijn lijstje te staan waar ik dolgraag deze herfst nog naar toe zou willen. Alleen vrees ik dat we zo richting december hollen en dat we ons op kunnen gaan maken voor kerst en ja, stiekem heb ik daar ook best wel zin in eigenlijk. Struinen over de kerstmarkten, genieten van al dat lekkers (met mate natuurlijk), maar voor nu nog graag een paar mooie herfstdagen!

En jij? Vermaak jij je nog een beetje?

9 comments

 1. Claire

  Wat een prachtige foto’s en wat een heerlijke dingen allemaal!! Naar een winterfair gaan staat ook nog op mijn to do lijstje.

  Beantwoorden

 2. Linda schrijft 't op

  Ik ben ook wel een beetje klaar met de hoeveelheid regen. Herfst is niet erg, maar een beetje afwisseling is wel zo fijn.

  Beantwoorden

 3. Tessa

  Ik word het slechte weer met continu regen en wind wel zat. Geniet van deze maand!

  Beantwoorden

 4. sandra

  Hopelijk wordt het weer sneller beter! lezen en netflixen zijn ideaal nu

  Beantwoorden

 5. Yova

  IK ben al zat met regen. Blijft zeker zo. Winterfair zijn wij nooit geweest. Wat leuk dat jullie daar bent geweest. Wat heb je mooie herfstwandeling gemaakt. Mooie foto van paddenstoelen. Jullie hebben geval genoten. Fijne dag.

  Beantwoorden

 6. Simone

  Jammer he van het weer! Ik baal er ook echt van. Ook omdat dan mijn klachten (fibromyalgie) erger worden. Dus voor mij is het veel rusten en opladen. Van mij mag het ook wel eens stoppen met regenen dus. Maar er komen (als het goed is) leuke tijden aan!

  Beantwoorden

 7. Jouvence

  Ja, wij willen ook graag naar het bos maar het blijft inderdaad maar regenen & afgelopen zondag moest mijn partner helaas werken dus toen ging het ook niet. Lupin seizoen 3 moet ik nog kijken, loop een beetje achter momenteel. Nu mijn handen even vol aan onze oudste kat die een paar dagen geleden een hersenbloedinkje heeft gehad en nog wat zwalkt en dus even begeleiding nodig heeft bij het lopen en naar de kattenbak gaan.

  Beantwoorden

 8. Saskia

  Ik werk vooral veel!
  En inderdaad, erg veel netflix momenteel.
  Ferry moet ik nog kijken.
  Tip die ik je kan geven, ook als he niet van voetbal houd; beckham.

  Beantwoorden

 9. Rory

  Het is echt zulk shitweer. Excusez le mot, maar ik word hier toch echt best wel wat chagrijnig van. Zoveel regen, dat is niet normaal meer. Gelukkig ga ik eind november een paar daagjes naar (voor het eerst) Valencia. Heel veel zin in. Ik vermaak mij met schrijfwerk (al loop ik wat op mijn tandvlees met deadlines en achterstanden), alles wat in huis moet en meer. Netflix is mijn grote vriend. Met de 11-jarige ben ik alle seizoenen van The Gilmore Girls aan het herkijken. Hoe tof is dat. Zo’n lieve en leuke serie. Zelf ben ik The Equalizer aan het kijken.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.