At the Moment… (7)

Hoogste tijd weer om jullie op de hoogte te brengen van mijn reilen en zeilen! Nieuwsgierig waar ik zoal van geniet, waar ik naar uit kijk en wat ik verder zoal uitspook? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot later!

Waar geniet ik van?

Natuurgebied Fuldaaue in Kassel
Natuurgebied Fuldaaue in Kassel

Nou, dat is niet zo moeilijk! Er ligt namelijk een weekend van maar liefst 4 dagen op mij te wachten! Had ik vorige week maar ‘slechts’ 2 dagen voor mezelf, nu dus het dubbele en daar kan ik echt van genieten. Net als van het nog steeds zachte weer voor deze tijd van het jaar, weliswaar heb ik er overdag weinig aan omdat ik dan binnen zit op kantoor maar toch, het doet in ieder geval een stuk beter aan dan dat grauwe weer. Zolang er nog geen sneeuwvlokje hier is gevallen, vind ik het helemaal prima! En ja, nu de kerstboom weer in huis staat, geniet ik daar toch ook wel weer van!

Waar kijk ik naar uit?

badfontana

Kan natuurlijk heel flauw roepen naar mijn weekend van 4 dagen maar goed, het is natuurlijk wel met een reden dat ik een extra lang weekend heb! We trappen dit weekend, vrijdag dus, af met een tripje naar Oldenburg in Duitsland. Samen met mijn ouders en vriendlief zal ik hier vast en zeker gaan genieten van de kerstmarkten en van al het andere dat dit stadje te bieden heeft. Misschien scoor ik zelfs nog wel een leuke winterjas, want daar ben ik nog wel naar op zoek maar dit terzijde… Verder staat er voor maandag weer een baddersessie in Fontana gepland, dit keer met vriendinnetje M. dus me dunkt dat ik het er goed voor heb staan!

Waar ben ik druk mee?

Riep ik de vorige keer nog dat het eigenlijk best wel rustig was op mijn werk, inmiddels is dat compleet verleden tijd en is het echt weer een kwestie van alle zeilen bijzetten en zitten we midden in de drukste tijd van het jaar waarbij bijna alles in het teken staat van de naderende jaarprolongatie. Hopelijk gaat het allemaal beter dan vorig jaar zodat we misschien ook nog wat vrij kunnen nemen in die periode! Ook riep ik de vorige keer dat ik van plan was om over te stappen naar een eigen domein, nou, het zal jullie vast niet zijn ontgaan, die stap heb ik inmiddels gemaakt en hoewel er nog genoeg te leren en te ontdekken valt, vind ik het voor nu wel even prima zo…

Op wat voor leuks kijk ik terug?

De beeldentuin bij de Orangerie in Kassel
De beeldentuin bij de Orangerie in Kassel

Nou, hebben jullie even? Nee, alle gekheid op een stokje… er waren wel een paar leuke hoogtepunten. Zo ging ik lunchen met de dames van kantoor bij de Heeren van Coevorden, ging ik uit eten met vriendinnetje T. bij Le Boomerang in Gasselte waarbij we ons eten via een tablet moesten bestellen, gingen we met onze AH restaurantzegelboekjes met vrienden R & D naar Fellini’s, een Italiaans restaurant, in Assen en waren we eind november in Kassel waar we onze eerste kerstmarkten van dit jaar bezochten maar ook zeker genoten van Kassel en de omgeving zelf.

Favoriete serie?

Lastig, lastig… vooral nu Floortje naar het einde van de wereld is afgelopen, moet ik bekennen dat er op het moment niet echt iets is wat ik volg. Door naar de volgende vraag!

Favoriete muziek?

Oh My God… wat gebeurt hier… word ik op mijn ‘oude’ dag nog een echte Belieber??? Maar ja, moet bekennen dat ik zijn laatste drie nummers eigenlijk best wel kan waarderen, om het maar zo eventjes te zeggen. Dus mocht je net als ik nog steeds denken dat het iets is voor gillende bakvissen… luister dan eens naar dit nummer. Dit klinkt toch best wel lekker?

Wat is jullie favoriete nummer op dit moment?

12 comments

 1. Sabine

  Heerlijk al die dagen! Ik kan echt geen nummer van Justin Bieber noemen… misschien dat ik zijn liedjes wel leuk vind, maar weet ik niet dat hij het heeft gezongen als ik het hoor haha. Zou zomaar kunnen 😛

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Dat probleem had ik ook hoor! Vroeg mijn collega wie dit zong en viel zowat van mijn stoel af toen het om Justin Bieber bleek te gaan!

   Beantwoorden

 2. Serena

  Eerlijk is eerlijk, zijn laatste cd is leuk…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik had het van mezelf al niet verwacht maar van jou eigenlijk helemaal niet!

   Beantwoorden

 3. Lies

  Ik heb het nog steeds niet zo op Bieber, maar het nummer, what do you mean, vind ik dan weer wel leuk. Sjjjjt!

  Beantwoorden

 4. Morgaine

  hahahaha dat probleem heb ik ook met songs eventueel, dan hoor ik iets en weet ik niet eens meer wie het is, dat was vroeger wel anders. Nu roep ik mijn dochter erbij zelfs om erachter te komen wie, wat of waar, hahaha maar tot heden zitten daar nog nul bieber songs tussen voor zover ik weet.

  Mijn favo nummer van dit moment? Uhm… heb ik niet? Of een classic in deze tijd, December will be magic again, van Kate Bush, ontzettend mooi, maar kerstsongs heb ik ook nog niet echt zitten luisteren, hahaha

  X

  Beantwoorden

 5. Insoon

  Heerlijk dat je nu 4 dagen vrij bent! En stiekem vind ik die laatste nummer van Justin Bieber ook wel leuk klinken 😉 Net als het nummer ‘Stitches’ van Shawn Mendes en ‘Second Hand Heart’ van Ben Haenow.

  Veel plezier op de kerstmarkt!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ik zal die nummers eens gaan opzoeken op youtube want het zegt me zo niks, maar ik moet ook bekennen dat ik dit soort dingen altijd erg slecht onthou hoor!

   Beantwoorden

 6. Gerda Esser

  Hallo Wanda

  Ik heb alles weer bij gelezen
  En ik heb weer genoten van jou leuke logjes en foto’s
  Ik wens jou een heel ijn weekend

  Liefs Gerda

  Beantwoorden

 7. Marcella

  Oldenburg, daar lees ik vaker over bij jou. En ik hoor er van collega’s ook enthousiaste verhalen over. Erg benieuwd naar geworden dus! Maar eerst dit weekend voor de eerste keer naar Bremen. Zin in!!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Bremen is ook erg leuk, vooral het oude gedeelte. Dan volgend jaar gewoon naar Oldenburg joh!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: