Zeeland at the moment

At the Moment #57: Lente, vakantie & Netflix

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Nou, vooral met lekker veel buiten zijn! Wat een ongelofelijk heerlijke weer hebben we de afgelopen dagen gehad. En het leuke is, ik was een dikke week vrij en heb er dus optimaal van kunnen genieten!

Daarvoor was het vooral qua werk heel erg druk, what else is new, en wilde ik dolgraag ons vakantiehuisje nog schoongemaakt hebben. Dat laatste is helaas niet gelukt, althans niet voor onze vakantie naar Zeeland, maar inmiddels is het weer schoon en fris. Op naar een heleboel mooie zomerse dagen!

Waar geniet ik van?

april

Inmiddels zit onze eerste vakantie van dit jaar er helaas weer op, maar man, wat hebben wij een leuke tijd gehad in Zeeland. Het was een uitgestelde vakantie, want eigenlijk zouden we vorig jaar september al die kant op gaan. Nu werd het dus begin april en qua timing hadden we het niet beter kunnen treffen.

De hele week heerlijk weer, het voelde haast zomers aan. Natuurlijk volgen er nog een heleboel blogs over onze uitstapjes in Zeeland, maar ik kan jullie alvast verklappen dat we verliefd zijn geworden op Veere, Zierikzee en Middelburg. Wat een prachtige stadjes, zoveel mooie steegjes en pandjes ontdekt.

Het was ook fijn om even weg te zijn van mijn werk, even het hoofd leeg maken na al die drukke weken.

En ja, zoals gezegd is ook het campingseizoen weer aangebroken en dat hebben we direct goed ingeluid. Lekker de Paasdagen op de camping doorgebracht en ter afsluiting genoten van een heerlijke tapasplank bij onze paviljoen. Op naar meer van dit soort weekenden!

Waar kijken we naar op Netflix?

Pas sinds september vorig jaar hebben we Netflix, dus lijkt het mij leuk om jullie op de hoogte te houden van wat we zoal hebben gezien. Tips zijn natuurlijk altijd welkom hoor!

Dus wat hebben we het afgelopen maand gezien?

 • Valeria (seizoen 2, kijk nu al uit naar het derde seizoen)
 • The Piano (mooie film)

Waar zijn we nog mee bezig?

 • Taboo (seizoen 1 met Tom Hardy, aanrader)

Waar kijk ik naar uit?

Nou, bepaald niet naar vandaag, mijn eerste werkdag na de vakantie. Altijd even lastig om weer in het ritme te komen en vooral wennen om weer veel binnen te moeten zitten. Maar, het is gelukkig een korte week, slechts drie dagen werken, dus dat komt wel goed.

En ja, dit weekend staat er weer een date gepland met vriendinnetje T. waar ik enorm veel zin in heb. Lekker weer bijkletsen onder het genot van een lekkere lunch. Aankomend weekend staat ook de vierde F1 race van het seizoen gepland, hopelijk haalt Verstappen nu wel de finish. En de maand april sluit ik af met een date met vriendinnetje M, ook altijd erg leuk en gezellig, dus ik heb wel zin in die laatste weken van april!

 

7 comments

 1. Linda schrijft 't op

  Wat fijn dat je er lekker op uit kon met het mooie weer, even lekker ontspannen!

  Beantwoorden

 2. Joyce - SomedayTodayNL

  Heerlijk he, dit weer! Ik kan er ook zo van genieten. Hier nog 3 dagen tot mijn vakantie, kan niet wachten!

  Beantwoorden

 3. Mrs. T.

  The Piano is een van mijn favo films aller tijden. Net als de soundtrack. Zo mooi!

  Beantwoorden

 4. Elisa

  Lekker genieten, dat doe je goed! Wij gaan van de zomer ook naar Zeeland, al bijna 20 jaar niet geweest. Op Netflix kijken we naar de Ozark serie en gisteren de film Baby Driver gekeken. The Piano ken ik nog niet, zal eens kijken vanavond.

  Beantwoorden

 5. Rory

  Goede tip van Netflix. Wij zijn bezig in de nieuwe afleveringen van Ozark en denken inderdaad al na over de volgende serie. Zeeland is zo mooi! Laatste keer was Cadzand Bad en eigenlijk wil ik daar nog een keer naar toe. Ik wil zo graag bij Pure C van Syrco Bakker eten. De laatste paar keer was het ofwel gesloten (verbouwing) ofwel volgeboekt. Ook prachtige omgeving.

  Beantwoorden

 6. rachel

  The piano blijft een mooie film! en jullie hebben weer heerlijk genoten zo te zien en het weer was ook top hiervoor natuurlijk

  Beantwoorden

 7. patriciakleijn

  ziet er leuk uit hoor, lekker weer ook zo te zien

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.