At the Moment #56: Wandelen, Netflix & Lente

In At the Moment vertel ik je wat ik zoal heb beleefd, waar ik druk mee ben en waar ik heel erg naar uit kijk. Nieuwsgierig hiernaar? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot een volgende keer!

Waar hou ik mij vooral mee bezig?

Nadat we half februari allebei positief testten op corona, is het nu vooral zaak om weer conditie op te bouwen. Echt ziek ziek zijn we niet geweest, maar wel veel hoesten. Wel merk ik dat het helaas wel een aanslag op mijn conditie is geweest. Dit jaar had ik nog niet echt veel langere wandelingen gemaakt, maar nu moet ik zelfs op een rondje van 3 kilometer al even stoppen.

Landgoed De Braak

Althans, dat was bij de eerste twee wandelingen. Gelukkig hebben we wat dat betreft een goede timing gehad. Ziek en dus binnen hangen met het slechte weer, hersteld toen de lente zich vroegtijdig liet zien. Juist door dat laatste wandel ik bijna elke dag wel even, hetzij in mijn lunchpauze, hetzij in het weekend of op mijn vrije dag. Heerlijk hoor! Alleen ergens ‘vrees’ ik ook dat er straks toch weer een ommekeer gaat komen en dat we begin april met regen in Zeeland zitten… Maar goed, voor nu, vooral kekker genieten van dit mooie weer!

En ja, waar hou ik mij verder zoal mee bezig? Nou, vooral werken, er komen zelfs weer overwerkavonden aan. Daar sta ik echt niet om te springen, maar goed, als het bij twee blijft, dan is het nog te doen.

Waar geniet ik van?

Nou, dat de lente zich dit jaar vroegtijdig laat zien! Jongens, wat een genot om weer naar mijn werk te rijden met de zonnebril op mijn snufferd. Of gewoon lekker buiten te zitten met het zonnetje op mijn gezicht. Ik voel mij gewoon weer mens worden na al die maanden van regen en binnen zitten!

Doordat we herstellende zijn van corona hebben we de afgelopen weken niet zo heel veel gedaan. Wel heb ik samen met mams een nieuw wandelgebied ontdekt, namelijk bij Landgoed De Braak in Paterswolde. Wat een aanrader jongens! Geen groot gebied, met een uurtje heb je het wel verkend, maar absoluut de moeite waard.

Bad Zwichenahn

Verder zijn René en ik na goed drie jaar weer eens in Bad Zwichenahn geweest. Dit kleine stadje in Noord-Duitsland trekt op zondag altijd veel bezoekers. Het is namelijk één van de weinige plekken in Duitsland waar standaard de winkels open zijn op zondag. Niet dat het nu zo’n shopping walhalla is hoor, maar het ziet er daardoor altijd wel erg gezellig uit.

Daarnaast ligt het aan een groot meer en dat trekt toch ook altijd wel de nodige bekijks. Ook wij hebben ons er weer prima vermaakt!

Waar kijken we naar op Netflix?

Pas sinds september vorig jaar hebben we Netflix, dus lijkt het mij leuk om jullie op de hoogte te houden van wat we zoal hebben gezien. Tips zijn natuurlijk altijd welkom hoor!

Dus wat hebben we het afgelopen maand gezien?

 • Valeria (seizoen 1, leuk voor tussendoor)
 • Emily in Paris (seizoen 2, weer erg leuk)
 • Stay Close (miniserie, verrassende ontknoping)
 • 1917 (oorlogsfilm, viel wat tegen)
 • The Pianist (oorlogsfilm, indrukwekkend)

Waar zijn we nog mee bezig?

 • Valeria (seizoen 2, blijft leuk)

Waar kijk ik naar uit?

Vooral naar het weekend natuurlijk. Hopelijk weer met volop zon zodat we lekker aan de wandel kunnen. Verder verheug ik mij enorm op de eerste race van het nieuwe Formule 1 seizoen (20 maart). Heel erg benieuwd wie als beste team uit de winterperiode is gekomen.

En ja, verder staat er eigenlijk nog niks op de planning, maar dat vind ik ook niet zo erg. Een goede les uit de coronaperiode, niks plannen zodat alles mogelijk is!

 

3 comments

 1. Anette

  Ja heerlijk dit weer, kom maar door met de lente 😎
  Ik geloof niet dat het weerbeeld nog erg drastisch zal omslaan en als dat wel zo is maken we er het beste van:-)
  Ik kijk ook uit naar het nieuwe F1 seizoen, Hamilton wil natuurlijk revanche dus dat belooft spektakel 😁 En fijn zeg zo’n tripje Zeeland in het vooruitzicht! Geniet van de voorpret meid

  Beantwoorden

 2. Yova

  Lekker aan het wandelen geweest. Heerlijk om in de natuur lopen. Overal naar toe gaan is zeker heel leuk om te doen. Mooie omgeving bekennen. Viaplay hebben wij niet om te formule meer te kijken. Wij zijn ook fan van. Ik vind het duur. Dus kunnen niet kijken. Heb jij dan viaplay genomen als ik vragen mag? Wij gaan niet voor betalen. Wij balen ervan……

  Mooie foto’s geworden.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Wij hebben Ziggo opgezegd en in plaats daarvan viaplay genomen. Zo blijven de kosten beperkt.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.