At the Moment… (5)

Hoogste tijd weer om jullie op de hoogte te brengen van mijn reilen en zeilen! Nieuwsgierig waar ik zoal van geniet, waar ik naar kijk en wat ik verder zoal uitspook? Lees dan lekker verder! Zo niet, dan tot later!

Waar geniet ik van?

Nou, op dit moment vooral van onze vakantie in Tirol! Jaja, het is weer eens zo ver, we zijn er weer eens van tussen! Afgelopen zaterdag vertrokken en nu lekker aan het genieten van het prachtige landschap, de bergen, de prachtige herfstkleuren en vooral van de rust! Zo lekker om er nu nog even tussen uit te zijn, even weg van alle dagelijkse beslommeringen en vooral heerlijk om zo nog even lekker erop uit te trekken!

Waar kijk ik naar uit?

Zeker niet om weer naar huis te gaan! Nee, dat is zo niet mijn ding! Ik kan daar altijd als een berg tegenop zien en vooral deze keer… ik bedoel… Oostenrijk, wat is en blijft het toch een fantastisch land! Maar goed, de vraag is waar ik dan wel naar uit kijk, nou, we hebben eigenlijk al heel wat mooie dingen gezien en indrukwekkende dingen gedaan, maar ik wil zeker nog graag een uitstapje maken naar Beieren, ligt hier vlak over de grens, zou ook nog graag een Klamm willen beklimmen, hoewel… mijn knietje doet nu eigenlijk best wel al au, dus maar even zien of het allemaal wil.

Waar ben ik druk mee?

Vooral met het uitzoeken wat we per dag zoal eens kunnen gaan doen, willen we die Klamm beklimmen of toch liever ergens naar boven met een kabelbaan en wat te denken van al die prachtige dingen die ik op de foto wil zetten, zowel naar aanleiding van mijn verzoek aan jullie als gewoon voor mezelf. Gewoon lekker om per dag te bepalen waar we zin in hebben!

Op wat voor leuks kijk ik terug?

ZugspitzeTja, als jullie me een beetje hebben gevolgd op Instagram (kijk anders gerust even aan de zijkant van mijn blog, daar zie je ook al wat foto’s!), dan weten jullie dat we onder andere al naar de Zugspitze zijn geweest, berg van 3 km hoogte, en daar hoog boven de wolken hebben staan kleumen bij -2. Ook hebben we iets met knikkende knietjes gedaan, namelijk het lopen over wereld’s grootste wandelhangbrug op 106 meter hoogte! Beiden erg indrukwekkend!

Favoriete serie?

Tja, we hebben alleen Duitstalige zenders, nu kijken we dat thuis ook best wel regelmatig maar dan zijn het vaak meer reisprogramma’s of reportages, dus series niet echt…

Favoriete muziek?

We zijn tenslotte in Oostenrijk, dus ik vond het wel zo gepast om in deze sfeer te blijven! Bij deze dus een zeer grote Oostenrijkse artiest, Andreas Gabalier, met zijn grote hit, I sing a Liad für di…

En ja, dit is dus werkelijk waar een tijdje mijn ringtoon geweest!

Welk boek lees ik?

Hoe gek het ook klinkt, tijdens vakantie lees ik altijd vrij weinig. Ben bezig in het boek De eerlijke vinder van Stephen King, maar als we terug in ons appartement zijn, dan ben ik vooral erg druk met foto’s plaatsen op Instagram, whatsappen en twitteren zodat er maar weinig tijd over blijft om te lezen…

17 comments

 1. Morgaine

  Jaaaaaaa die brug, gezien, gevolgd en wow, echt super hoor, respect, je mag die edelweiss laten zitten, hahahaha Echt gaaf, want nu kan ik wel meekijken natuurlijk en ik geniet er al van op instagram inderdaad, echt super mooi en gaaf!

  Geniet nog lekker daar en vergeet ons maar even nog 😉

  x

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Edelweiss bloeit idd niet meer, maar schotel je toch een hoop andere mooie dingen voor?

   Beantwoorden

   1. Morgaine

    Ja precies, ik geniet echt van jouw foto’s die voorbij komen, zoals de koeien met uitschuifpoten, hahaha dat was omdat ze natuurlijk op bergen staan en dat is niet recht zoals bij ons…. die opmerking is bij ons dus ook blijven rouleren in de familie 😉 Als je dat tegen een kind zegt, moet je ze dan zien denken en kijken, hahaha.

    Beantwoorden

    1. wiebie74

     Er komen nog veel meer foto’s aan! Zoveel mooie dingen gezien! En we gaan nog veel mooie dingen doen!

     Beantwoorden

     1. Morgaine

      ik zie ze vanzelf verschijnen als ik zelf ook weer even check, ben het nog niet helemaal gewend, soms denk ik oh ja… hahaha 😉

     2. wiebie74

      Zoals nu doe ik ochtends een paar en dan als we weer terug zijn. Beetje voorkomen dat het zo’n overkill word…

     3. Morgaine

      overkill? neeeee joh, gewoon doen 😉 Van mij mag je, hahaha

 2. Sabine

  Leuk zeg! Heerlijk vakantie waar niks hoeft en alles mag! Komen er ook nog verhalen en foto’s op je blog? Want ik heb geen Instagram… zal later nog wel even via de computer naar de foto’s op je blog kijken. Ben benieuwd!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ja hoor, er zullen nog genoeg foto’s op mijn blog komen!

   Beantwoorden

 3. Elaintje

  Ah wat zorg je toch goed voor jezelf. Weer een vakantie. Geniet ervan!

  Beantwoorden

 4. iliveformydreams.com

  Heerlijk zeg je vakantie, geniet ervan!

  Beantwoorden

 5. elise1963

  Oh, stoer zeg, je bent er dus echt over heen gelopen .. brr ! Bewoog ie niet ?

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Ja, hij bewoog echt wel! Knikkende knietjes maar wel een kick!

   Beantwoorden

 6. Regina

  Je bent overduidelijk tot over je oren in je vakantie gedoken. Heerlijk, geniet er nog maar even van!

  Beantwoorden

 7. Serena

  Wel een goed boek dat je aan het lezen bent!!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: