Hotel Romantiek tv-seizoen

3x favorieten uit het nieuwe tv-seizoen

Na de eindeloze herhalingen in de zomermaanden is dan eindelijk in september het nieuwe tv-seizoen losgebarsten. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet echt heel erg veel televisie kijk. Meestal kom ik ergens in terecht en dan blijf ik daar hangen als het me genoeg weet te boeien. Dan kan het ook gebeuren dat ik onthou wanneer het programma er weer op is en er ook dan weer voor ga zitten.

Vandaag deel ik dan mijn 3 favoriete tv-programma’s van dit moment met je. Nieuwsgierig wie dat zijn? Lees dan lekker verder!

1. Hotel Romantiek

Hotel Romantiek tv-seizoen
@ Vier

Een collega tipte mij hierover en vanaf aflevering 2 zit ik dan ook op zondagavond half 10 voor de buis. Een heerlijk kneuterig programma waarin een groep ouderen op zoek gaan naar een leuke partner om de laatste jaren mee door te brengen. Een uiteenlopend gezelschap van zestigers tot zelfs mensen die al aardig richting de 80 gaan.

Ik had eigenlijk verwacht dat er veel mensen tussen zouden zitten die hun partner hebben verloren maar tot mijn verbazing zijn de meesten gescheiden. Hoe dan ook, ik vind het heerlijk om te zien hoe ze zich vol overgave storten op de opdrachten in de hoop dat ze in de smaak vallen bij het andere geslacht. De presentatie is niet helemaal mijn ding, niet dat ik nu Yvon Jaspers liever had, maar de gasten van Streetlab is het andere uiterste natuurlijk.

2. Johnny into the wild

Johnny into the wild tv-seizoen

Nog iemand waar ik een zwak voor heb, Johnny de Mol! Zijn programma’s vind ik altijd erg goed, hoe hij toen dat programma maakte met mensen met het Down-syndroom. Geweldig. Ook zijn vorige reisprogramma Waar is de Mol hield mij altijd aan de buis gekluisterd.

Ook zijn nieuwe programma vind ik weer erg leuk. Hierin gaat hij met een bekende Nederlander naar een afgelegen plek ergens in de wereld en dan gezellig saampjes weer terug naar de basis terwijl hij natuurlijk ondertussen zijn gast allerlei persoonlijke vragen stelt. Natuurlijk is het wel afhankelijk wie zijn gast is. In aflevering 1 was dat bijvoorbeeld Eva Jinek en boeide mij dat enorm, Frank de Boer in aflevering 2 vond ik een stuk minder interessant. Vanavond is het de beurt aan Estelle Cruyff, niet bepaald iemand waarvan je verwacht dat ze het overleeft in de rimboe maar toch. Ik ga kijken! Jij ook?

3. Dance Dance Dance

Ja, die zag je vast niet aankomen of wel? Ik beken maar direct. Ik heb een zwak voor alles wat met dansen te maken heeft. Dansfilm op tv? Ik zit te kijken! In het verleden keek ik ook altijd naar So You Think You Can Dance en soortgelijke shows. Heerlijk! Ja, ik ben zelf een ontzettende hark en het woord ritmegevoel ken ik alleen uit de Van Dale maar wat vind ik het ontzettend leuk om naar dansende mensen te kijken!

Het enige jammer van deze show is dat het tot nu toe steeds met BN-ers is geweest. Doordat het een RTL4 show is, is het gehalte GTST nogal hoog namelijk. Maar goed, dat neem ik dan maar even op de koop toe. Ik blijf het knap vinden hoe ze elke week weer de meest ingewikkelde videoclips na weten te doen.

Wat is jouw favoriete tv-programma op dit moment?

22 comments

 1. Judith

  Dance Dance Dance kijken wij wel, alleen jammer dat het pro dancers zijn tegenover echt acteurs. Niet heel eerlijk natuurlijk

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Nee, dat ben ik helemaal met je eens. Ik had liever gewoon onbekende mensen die een kans kregen om hun droom waar te maken.

   Beantwoorden

 2. Lodi

  Ik heb ze alle drie nog niet gezien. Ik kijk wel heel Holland bakt 🙂

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Daar zie ik meestal het laatste stukje net van om dat het voor Hotel Romantiek komt. Echt volgen doe ik het niet.

   Beantwoorden

 3. Emmy

  Ik heb mezelf net een beetje losgeweekt van Netflix en ben weer druk aan het studeren. Televisie kijken zit er de komende maanden voor mij in, ook omdat ik de interesse al lang geleden verloren heb. 😉

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Netflix heb ik niet omdat ik het toch nooit lang volhoud om een serie te kijken.

   Beantwoorden

 4. Haydée

  Ik kende die programma’s niet, maar dat zal wel liggen aan het feit dat ik in België woon. Sowieso kijk ik maar heel weinig tv, gezien ik geen televisie heb. Maar tegenwoordig kan je ook heel veel online bekijken.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Geen televisie? Hier staat ie ook gerust een paar avonden in de week uit hoor.

   Beantwoorden

 5. Herchapter

  Dit is nieuws voor me, ik kijk ook amper tv ( door zoonlief ), dus alle deze programma’s ken ik niet, maar je schrijf er zo leuk over dat ik nu nieuwsgierig bent geworden, ik kan het even opzoeken en dan neem ik een kijkje hahahha leuk geschreven Wanda…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Leuk om te horen dat je nieuwsgierig bent geworden!

   Beantwoorden

 6. Mrs. T.

  Penoza natuurlijk en ik vind ‘Meisje van Plezier’ tot nu toe ook best heel leuk.

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Penoza lijkt me idd een erg goede serie. Misschien moet ik die maar eens downloaden.

   Beantwoorden

 7. sammie

  Dance Dance Dance heb ik zaterdag voor het eerst weer gekeken en vond het weer erg leuk om te zien. Zo knap ook dat ze allemaal zo snel zo’n hele dans weten te leren!

  Beantwoorden

 8. natascha

  Dance Dance Dance is wel een leuk programma!

  Beantwoorden

 9. Saskia

  Die serie van Johnny lijkt me zeker wel leuk 🙂
  Ik kijk eigenlijk weinig tv programma’s, zijn meer crime series die ik volg.

  Beantwoorden

 10. About Fashion Life

  Dance, dance, dance is inderdaad erg leuk! Mijn grote favoriet van dit moment is Hollands Next Top Model. X A

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, dat is ook erg leuk!

   Beantwoorden

 11. Yova

  Hotel serie ken ik niet. Johnny into the wild Kijk af en toe. Leuke serie. De laatste kijkt niet altijd. Wel soms. Holland bakt vind ik leuk om te zien. Fijne dag…

  Beantwoorden

 12. Nesrin

  ik kijk haast geen reguliere televisie maar ik moest laatst wel verplicht Dance Dance Dance van mijn dochter kijken 😉

  Beantwoorden

 13. Jannike

  Ik ken alle series nog niet, maar ik kijk dan ook eigenlijk nooit televisie.

  Beantwoorden

 14. Sabine

  Ik heb nog geen van deze programma’s gezien… kan natuurlijk ook niet alles terugkijken. Ik kijk wel af en toe Spoorloos dat weer begonnen is, zeker als het in Colombia is. En komende week begint Grenzeloos Verliefd weer na jaren, en ik hoop dat ik het ergens kan terugkijken want dat kon nooit. Moet er gewoon maar iets op verzinnen…

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Grenzeloos verliefd vind ik ook altijd leuk om te zien.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.