De Zondagse Drie… (40)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Terwijl de ene helft van Nederland zucht onder de broeierige warmte, zucht de andere helft vanwege de wateroverlast. Dat de verschillen in ons kikkerlandje zo groot kunnen zijn. Hoewel het overdag prima uit te houden is, vind ik die warme nachten maar niks. Ik wil gewoon onder mijn dekbedje kunnen liggen maar met deze nachtelijke temperaturen is dat gewoon niet vol te houden! Maar goed, klagen over het weer gaan we natuurlijk niet doen! Waar gaat deze Zondagse Drie dan wel over? Nou, ik ga jullie alvast vertellen wat je hier deze week kunt verwachten!

Een leuk uitstapje voor jong & oud; museumdorp Orvelte in Drenthe!

Orvelte Drenthe

Onlangs brachten we een bezoekje aan mijn ouders op een camping vlakbij Orvelte en lag het natuurlijk voor de hand om hier weer eens een kijkje te gaan nemen. Als kind was ik er wel geweest en was het in mijn beleving mega groot, maar nu bleek dat dus best wel mee te vallen. Neemt niet weg dat het gewoon heerlijk is om er rond te slenteren en even terug in de tijd te gaan. Hoe ik dit uitje heb ervaren en wat ik allemaal op de gevoelige plaat heb vastgelegd, volgt later deze week!

Ik ga mijn debuut maken bij de Primark en hoe is me dat afgegaan?

Primark Groningen

Jaja, in Groningen zit sinds kort ook een vestiging van deze o zo beruchte winkelketen. Nu ik toch nog een paar dagen vrij ben voordat we richting Zweden gaan, lijkt het mij wel wat om toch maar eens bij de Primark binnen te gaan kijken. Kloppen mijn vooroordelen? Oftewel is het er mega druk, chaotisch en absoluut niks voor mij of valt het juist wel mee met de drukte als je er direct bij de opening bent en kom ik toch met zo’n bekend papieren tasje van de Primark thuis? Mijn belevenissen ga ik natuurlijk uitgebreid met jullie delen!

Wat we zeker willen gaan doen tijdens onze vakantie in Zweden!

Oland

We willen zeker weten een bezoek brengen aan dit prachtige schiereiland Oland tijdens onze eerste week in Zweden. Strand en kust zijn sowieso wel de plekken waar we graag vertoeven en als je toch vlakbij zo’n prachtig mooi gebied zit, dan is de keuze al snel gemaakt natuurlijk! Maar wat willen we nog meer gaan doen? Natuurlijk willen we oppassen dat het geen overvol programma gaat worden en willen we ook gewoon lekker van de natuur dichtbij ons vakantiehuisje gaan genieten maar toch, zijn er nog wel een aantal dingetjes die we graag zouden willen gaan doen. Welke dat zijn? Op vrijdag verschijnt er weer een blog over Zweden!

Nou, waar ga jij deze week over bloggen?

4 comments

 1. Sanne

  Ik ben benieuwd naar je bezoekje over de Primark. Ik vind dat één van de leukste winkels. Als je in de ochtend gaat is het meestal minder druk. 🙂

  Beantwoorden

 2. Serena

  Ben benieuwd, Primark is echt een verschrikkelijke winkel, maar je kunt er wel leuke koopjes scoren…

  Ik weet nog niet ik wel verder ga bloggen. Animo op mijn site is 0, verstiert mijn zin een beetje…

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Leuk zo’n vooruitblik! Orvelte heb ik ook ooit bezocht, toeristisch maar wel heel mooi. Bij de Primark ben ik echt nog nooit geweest haha. Bij mij staan er ook al ongeveer 3 blogs klaar. De eerste wordt de instagram top 3 van afgelopen maand: Colombia in beeld. Ben benieuwd naar jouw artikelen!!

  Beantwoorden

 4. sammie

  Ben benieuwd naar je eerste ervaring met de Primark 🙂 Ik vind het er altijd leuk winkelen maar ik ga dan ook vaak op koopavond, dan is het meestal niet zo druk.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.