De Zondagse Drie… (1)

Zomaar een probeersel, zomaar een nieuwe rubriek. Nog totaal geen idee of het een blijvertje is, welke invulling ik er aan ga geven of het echt elke zondag online zal komen of het überhaupt iets is wat jullie kan bekoren maar zoals gezegd, zomaar een probeersel!

Kort gezegd komt het er gewoon op neer dat ik 3 dingen zal ‘behandelen’, kan van alles zijn, zo ruim mogelijk en hoeft dus niet te betekenen dat het 3 dingen zijn die ik voor die zondag gepland heb staan. Kan maar kan dus ook net zo goed iets compleet anders zijn. Suggesties zijn natuurlijk welkom!

Maar goed, waar trappen we deze eerste editie mee af? Misschien een open deur, maar inderdaad 3 dingen waar ik zeker weten naar ga kijken vandaag!

1. Formule 1

Max Verstappen
Max Verstappen tijdens de handtekeningsessie in Spa… (België, augustus 2015)

Hoe verrassend, althans niet voor degenen die weten dat er vandaag weer wordt gereden. Italië deze keer en op de één of andere manier voelt het een stuk minder spannend aan dan toen we er 2 weken geleden in België bij waren. Op zich logisch, want de spanning die je vlak voor aanvang maar ook gedurende de race voelt is natuurlijk niet te vergelijken met als je gewoon thuis kijkt. Hoewel… normaal zit ik ook wel met gespannen billetjes naar de start te kijken maar goed, Verstappen start vandaag, door allerlei capriolen van de FIA, als laatste, moet daarna nog weer een extra rondje door de pitstraat rijden en zal dus ergens in de achterhoede zijn race tot een goed einde moeten zien te brengen én hopen dat er voor hem een paar uitvallen.

2. Turkije – Nederland

turkije_0Voetbal op mijn blog? Ja, zo heul af en toe komt het hier voorbij, zo dus ook vandaag. Vandaag is het D-day voor de over het paard getilde vedettes van het Nederlands Elftal. Nou, me dunkt jullie weten dus nu wel hoe ik er over denk! Natuurlijk wordt het EK minder leuk zonder het Nederlands Elftal maar aan de andere kant, met zo’n gebrek aan inzet en zo’n houding heb je op zo’n EK ook niet veel te zoeken, tel daar nog eens bij op dat de kans vrij groot is dat Robben niet blessurevrij zal zijn waardoor er in mijn ogen verder niemand is die de kar zou kunnen gaan trekken. Maar goed, vanavond moeten eerst de Turken in eigen stadion nog worden verslagen, maar ik vrees dat rond de klok van 8 er een hoop toeterende auto’s bij ons door de straat zullen rijden en die hebben dan vast geen Nederlandse vlaggen!

3. Zwarte Tulp

zwartetulpDeze Nederlandse serie over een familievete in de Bollenstreek gaat vanavond vanaf 21.30 uur van start bij RTL4 en hoewel ik niet een typische seriekijker ben, laat staan van Nederlandse series, heb ik me wel voorgenomen deze een serieuze kans te gaan geven. Waarom? Nou, omdat ik ergens wel zin heb om gewoon weer op een vast tijdstip iets te gaan zien, 21.30 uur is wat dat betreft ideaal, net als de zondagavond, en omdat ik ook een zwak heb voor Anna Drijver. Mooie vrouw, ja, dat durf ik ook gewoon te zeggen, en een goede actrice dus vandaar dat ik wel benieuwd ben naar deze serie. Maar goed, het zou dus ook net zo makkelijk kunnen zijn dat ik volgende week alweer ben afgehaakt. Vanavond hebben ze in ieder geval 1 kijker!

En jij? Waar ga jij vandaag naar kijken?

20 comments

 1. natasjaslifestyle

  Ik hoop dat het een blijvertje is!! Hartstikke leuk!! Ik weet niet of Max al bezig is of geweest is, het was wel een spektakel gister dat het er af vloog en dan zijn reactie er op geweldig!! Voetbal ik hoop eigenlijk ook niet dat deze vedettes er door komen het zou onverdiend zijn, en hopelijk brengt het ze met beide benen op de grond. Voor ins jammer want het heeft natuurlijk altijd wel wat. En zwarte tulp ik ga ook kijken lijkt me hartstikke leuk.. Maar eerst vanavond de nieuwe serie van Jelle brandt corstius om 20:15 altijd interessant !! Fijne zondag!!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Leuk om te horen! Max rijdt momenteel, 13e, dus na alles best goed, weer mooie acties…

   Beantwoorden

   1. natasjaslifestyle

    Wij hebben ook gekeken.. Wat een durfal is hij ook he!! Toppertje hoor!!

    Beantwoorden

 2. Sabine

  Leuk een nieuwe rubriek! 😀 Ben benieuwd naar wat er allemaal gaat komen 🙂

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Als je dingen wilt weten, dan hoor ik het graag!

   Beantwoorden

 3. Mrs. T.

  Ik ga ook naar Zwarte Tulp kijken. Ben benieuwd.

  Beantwoorden

 4. Marion

  Ik vind het zo tof dat jij zo’n F1 fan bent! Ik heb ook echt genoten van alle foto’s die vanaf Spa voorbij kwamen. Ondertussen is het voetbal al begonnen. Ik kijk er met een half oog naar. Hoe leuk ik voetbal ook vind, ik kan me er niet toe aanzetten dit 90 minuten te gaan kijken. Ik ga wel lekker wordfeuten op bed!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Voetbal kijk ik ook maar half hoor, zat ondertussen te twitteren. F1 vind ik echt geweldig, volg ik al sinds mijn 10e, dus redelijk verslaafd… Leuk dat je de foto’s mooi vond. Staan ook nog blogs met mijn leven als F1 met nog meer foto’s!

   Beantwoorden

 5. Miranda

  Dinsdag Zwarte Tulp maar even doornemen in de pauze. En ben nu verplicht voetbal aan het kijken. Zie Sneijdertje iemand duwen naast het veld…. ach het is net een kleuterklas…. Tot dinsdag!

  Beantwoorden

 6. Ferry & Jacqueline

  Ik ken zwarte tulp niet. Volgens mij is goede Nederlandse serie. Ferry kijk nu moment naar Nederland en Turkije voetbal. Ik ben benieuwd wie gaat winnen. Het staat nu 2 – o voor Turkije. Pffff… Nederland red het niet. Dat zeg ik.
  Nog fijne avond.

  Beantwoorden

 7. Zo simpel is dan geluk

  Ja, nou, dat voetbal was dus om te huilen. 🙁

  Beantwoorden

 8. zosaar

  De televisie staat vandaag niet aan (hoef ik dat slechte voetbal niet te zien) maar die serie wil ik nog wel gaan terugkijken. Net als Heel Holland Bakt trouwens. Leuke rubriek!

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Nou, je hebt weinig gemist hoor! Formule 1 was nog wel leuk met goede acties van Verstappen, voetbal was om te janken en die serie… ben er nog niet helemaal uit. Volgende week doe ik wel weer een poging!

   Beantwoorden

 9. Morgaine

  Toen ik thuis kwam…. lalalaaaaaalalalala (drukwerk) hahaha nee, toen zette ik natuurlijk de tv aan… 2-0 zag ik, ahum… tweede helft moest nog… uch…. goed… mijn moeder zei al, lekker rustig volgende zomer, hahahaha het oranjegoed kan in de oranjekast blijven.

  Zwarte Tulp, oh ja! heb het opgenomen, mijn ouders hebben het al gratis op videoland gezien, geweldige serie, maar dat komt ook omdat mijn moeder op een veiling heeft gewerkt en ik ben meerdere malen mee geweest dus zegt zij, dit is herkenbaar voor ons 😉 Ga zo dus nog even kijken 😀

  X

  Beantwoorden

 10. Serena

  Hahaha, ik heb het alledrie niet gezien. Maar goed ook als ik later Twitter zo las. Ik ben niet zo van de Nederlandse series, dus die viel sowieso al af…

  Beantwoorden

  1. wiebie74

   Nou, de race was wel weer leuk hoor! Paar goede acties gezien van Max!

   Beantwoorden

 11. iliveformydreams.com

  Leuk om te zien! I k ga lekker wat opgenomen series (terug)kijken 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: