Schiermonnikoog koffie

Instagram Top 5 of Augustus

Instagram, het medium waar ik dagelijks wel een paar keer door heen scroll. Waar ik vrijwel elke dag wel een foto plaats maar wat ook ontzettend vergankelijk is. Hoogste tijd dus om de balans voor augustus op te maken en te kijken welke foto’s het beste in de smaak vielen!

In augustus plaatste ik in totaal 26 foto’s op Instagram. Best veel dus. Met name foto’s van onze uitstapjes naar Schiermonnikoog, de Ardennen en onze wandeling over de heidevelden in Drenthe. Benieuwd naar de top 5? Ik zet ze voor jullie op een rijtje!

5. Genieten van de zonsondergang in de Ardennen

Dit is weliswaar nog een foto die ik maakte in juni tijdens onze vakantie in de Ardennen maar ook tijdens ons Formule 1 weekendje eind augustus genoten we opnieuw van dit soort prachtige zonsondergangen. Oh jongens, mag ik alweer terug?

4. Een prachtig uitzicht bij Erria in de Ardennen

Iedere keer als we in de Ardennen zijn, moeten we gewoon even stoppen bij dit uitzichtpunt. Zo genieten! Ik heb er dan ook al tig foto’s van maar geloof mij, ook de volgende keer stoppen we er gewoon weer!

3. De vuurtoren van Schiermonnikoog

Een bezoek aan een waddeneiland is natuurlijk niet compleet zonder een foto te hebben gemaakt van de vuurtoren. Ja toch? Ook op Schier maakte ik verschillende foto’s van de vuurtoren. Op deze foto staan zelfs mijn ouders en René nog. Inderdaad te wachten tot ik klaar was met mijn foto’s.

2. Bootjes op het Lauwersmeer

Deze foto maakte ik toen we onderweg waren naar Schiermonnikoog. Zon, blauwe lucht met wolken, water en bootjes. Alle ingrediënten voor een heerlijk genietdagje dus!

1. De duinen van Schiermonnikoog

Een nipte overwinning voor deze foto van de duinen op Schiermonnikoog. Zelf vind ik het ook echt een hele mooie foto. Geeft voor mij echt het ultieme eilandgevoel aan. Duinen, blauwe luchten met wolken en zand.

Vertel eens, welke foto is jouw favoriet?

8 comments

 1. Koen

  Bootjes op het Lauwersmeer is mijn favoriet

  Beantwoorden

 2. sammie

  De vuurtoren en de foto van het Lauwersmeer vind ik het mooist. Ik hou van water 🙂

  Beantwoorden

 3. Sabine

  Nummer twee!!! WAUW!!! Supermooi, echt waar. De zon, de bootjes, de lijnen, het water, alles klopt aan die foto. Snap nooit waarom sommige slechte foto’s duizenden likes krijgen en dit soort pareltjes achterblijven. Prachtig geschoten!

  Beantwoorden

  1. Wanda

   Ja, dat snap ik dus ook niet. Over het algemeen krijg ik net iets meer dan 100 likes terwijl ik toch echt iets van dik 800 volgers hebt. Maar goed, ik heb dat inmiddels maar los gelaten.

   Beantwoorden

 4. Yova

  Ik vind alle foto’s van je uitjes prachtig om te zien. Daar ben ik dol op. Natuur is de mooiste. Omdat kunt lekker genieten van rust. Met de trein kunnen heel moeilijk komen. Dat vind ik jammer. Wij hebben zoveel foto’s liggen van vakantie. Het moet nog komen op onze blog. We kunnen eigenlijk niet bij houden. Gewoon ons eigen tempo. Ferry werkt ook nog drie ploegendiensten. Heel vervelend. Werkt heel hard. Te druk! Dank je wel voor complimenten van jou reacties. Ik vond zo leuk.

  Beantwoorden

 5. Anne - Ditisanne.nl

  Mooi! De vuurtoren-foto vind ik erg mooi, prachtig contrast van kleuren. Nice!

  Beantwoorden

 6. Flavie

  Het uitzicht bij Erria… wauw!!!

  Beantwoorden

 7. Marcella

  Heerlijk, die eiland foto’s! Ik ben er al een paar jaar niet meer geweest en heb spontaan heimwee.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.