Hornsö Instagram Zweden

De Zondagse Drie… (59)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Wat heb ik ongelofelijk veel zin in vandaag! Zoals ik eerder deze week al aankondigde, staat vandaag alles in het teken van Ultiem Ontspannen. Het zonnetje schijnt hier al volop dus alle ingrediënten voor twee dagen heerlijk ontspannen zijn aanwezig! Ik heb er zin in, nu alleen nog even wachten totdat vriendinnetje D. is gearriveerd!

Dat zijn dus de plannen voor vandaag maar wat zijn de plannen om deze week over te schrijven?

Oostenrijk en dan wel ons bezoek aan de Zugspitze!

Zugspitze

Het duurt soms even voor ik alle foto’s heb uitgezocht en echt de tijd heb gevonden om een dergelijk artikel te schrijven. Deze week maak ik daar echt tijd voor. Er zullen nog wel meer blogs over mijn geliefde Oostenrijk volgen maar voor nu trap ik dus af met ons bezoek aan de Zugspitze, een berg van zo’n 3 km hoogte. Wat is er te zien? Wat is er te doen én vooral veel foto’s natuurlijk!

Mijn mooiste Instagram foto’s van onze vakantie naar Zweden!

Ik ben gek op Instagram en scroll dan dagelijks ook wel een paar keer door de app. Inmiddels heb ik zo’n 726 volgers en ik merk dat vooral foto’s van natuur en dan mooie plaatsen het bijzonder goed doen en zo weer de nodige volgers opleveren. Toch blijf ik me er ook over verbazen dat ondanks de vele volgers een foto gemiddeld genomen ‘slechts’ 90 liks oplevert. Instagram heeft een tijdje geleden het zogenaamde algoritme geïntroduceerd en sindsdien merk je gewoon dat je minder likes hebt en dat je ook zelf niet altijd meer alle foto’s van degene die je zelf volgt ziet. Hoogste tijd om op mijn blog wat meer aandacht te besteden aan de foto’s die door jullie eruit zijn gepikt en de meeste likes hebben gekregen! Zou onderstaande foto in de top 5 staan? Wat denken jullie?

Zweden De Zondagse Drie

 

Wat wil jij deze week nog meer lezen op mijn blog?

Of vind je 2 artikelen wel genoeg? Nee toch? Maar goed, waar zou je hier dan over willen lezen? Wil je graag weten welk boek ik lees of welke tv series ik kijk of als er nog leuke tripjes in het vooruitzicht staan of wat ik elke ochtend op mijn brood doe of iets compleet anders waardoor ik een beetje uit mijn comfortzone wordt getrikkerd? Zeg het maar, het is jullie feestje deze week! Wat wilde je me altijd al vragen? Dit is nu je kans!

Fijne dag allemaal!

 

6 comments

 1. Elaintje

  Wat lekker twee dagen ultiem ontspannen. Geniet ervan! Ik heb geen voorkeur voor een artikel dus ik zie het allemaal wel verschijnen.

  Beantwoorden

 2. Ferry & Jacqueline

  Wat heerlijk dat je tweed dagen ontspannen. DE eerste foto uit Oostenrijk is echt schitterend om te zien. Tweede foto is ook heel mooi geworden. Instragram heb ik niet. Dus ik kijk hier wel.

  Beantwoorden

 3. Koen

  Okee, je vraagt een idee voor een artikel. Hier is mijn voorstel. Stel je voor dat je 5 (interview) vragen mag stellen (niet meer en ook niet minder) aan Max Verstappen. Wat zijn dan jouw vragen? Ik ben benieuwd … meer naar jouw vragen dan naar zijn antwoorden.

  Beantwoorden

 4. Sabine

  Jeej foto’s van Oostenrijk en Zweden! Ik kom kijken 😀

  Beantwoorden

 5. LJ

  Over gelezen boeken lees ik altijd graag 🙂 En verder kijk ik keihard uit naar Oostenrijk-postjes!

  Beantwoorden

 6. Deborah

  Ik kan genieten van je prachtige foto’s. Met name van Oostenrijk. Ook op Insta zag ik er een aantal heel mooie voorbij komen. Dus ik ben erg benieuwd!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.