Ehrwalder Almsee

De Zondagse Drie… (57)

Een wekelijkse terugkerende blog op zondag met daarin drie dingen die op de een of andere manier typisch zijn voor deze zondag of gewoon zomaar in me zijn opgekomen om deze blog mee te vullen!

Gisteravond zijn we teruggekomen van onze bonus zomervakantie in Oostenrijk en nu alweer druk bezig. Over Oostenrijk volgen natuurlijk nog de nodige blogs maar eerst is het weer tijd voor De Zondagse Drie! Dit keer met drie dingen waar ik mij vandaag mee bezig zal gaan houden!

De live-blog verzorgen van de GP van Maleisië

Red Bull GP Maleisië 2016

Dat zit er inmiddels alweer op maar het was wel even zwaar hoor! Gisteravond dus net thuis gekomen uit Oostenrijk en vanochtend om 8 uur rinkelde de wekker alweer. En dat allemaal vanwege een negentienjarige snotneus! Gelukkig liet Max ons niet in de steek en bezorgde hij zichzelf én ons een fraai cadeau door als tweede over de finish te komen. Op de live-blog was het lekker druk. Het helpt natuurlijk wel dat Max het goed doet en mee strijdt om de overwinning! Ik heb me in ieder geval vanochtend alweer goed vermaakt, ondanks dat het niet altijd even goed is voor mijn hartslag!

Het wegwerken van de vakantiewas

Eigenlijk valt dat op zich ook wel mee. Zo was er in ons appartement beddengoed aanwezig en hoefden we ook geen handdoeken mee te nemen. Dat scheelt natuurlijk aardig. De eerste vakantiewas draait al en ik denk dat we alles wel hebben weggewerkt als de tweede lading de machine in gaat. Maar goed, het is natuurlijk wel een klusje wat vandaag even moet gebeuren.

Het uitzoeken van de vele vakantiefoto’s in Oostenrijk

Ehrwalder Almsee

Waar ik in twee weken in Zweden nog geen 750 foto’s heb gemaakt, heb ik nu in een weekje Oostenrijk hetzelfde aantal geschoten. Ik bleef maar bezig, al dan niet tot enige ergernis van mijn ouders en vriendlief. Maar de luchten waren ook zo prachtig, de omgeving zo schitterend en we hebben zoveel mooie dingen gezien. Dan kun je toch ook gewoon niet stoppen met fotograferen? Met een fotoboek van Oostenrijk ga ik nog niet aan de gang, eerst die van Zweden maar eens maken maar ik wil wel alvast de foto’s van Oostenrijk terugkijken en vooral zien of ze echt zo geweldig mooi zijn geworden als ik denk. De foto hierboven is met mijn telefoon gemaakt, ook niet zo verkeerd, toch?

Jij nog plannen voor vandaag?

4 comments

 1. Helena

  Zeker een prachtige foto! Hier geen bijzondere plannen, misschien nog een blogje schrijven en wat koken 🙂

  Beantwoorden

 2. Morgaine

  Ik blijf het weinig vinden, die 750 in een week ook nu dan… hahahaha maar ja als je er mensen bij hebt die zich gaan irriteren snap ik het wel weer, mij laten ze vaak wel los, ik volg vanzelf wel weer en loop dan ineens weer vooruit, lol. Of ze zitten ineens op een terras en word ik geroepen, hieeeeeehieeeeeeer…

  Wel een prachtige foto ook weer die je hier neerzet.

  En wat ga ik vandaag doen? Nog geen idee, nog een paar blogs? Of gaat dit de laatste zijn, ben al vanaf 4 uur wakker, half 5 eruit geloof ik… dus zo even warm douchen, eerste foto’s in de tuin zijn alweer gemaakt net 😛

  X

  Beantwoorden

 3. sammie

  Kan me voorstellen dat je veel foto’s hebt gemaakt als ik bovenstaande foto zie 🙂

  Beantwoorden

 4. Sabine

  Haha ja ik zou ook blijven schieten in Oostenrijk 😀 Mooie foto die met je mobiel trouwens!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.